O maniskis nuo gimimo Tele bim bam labai megsta. Dabar vos isgirdes pirmus garsus pradeda savaip "sokti" ir labai apsipatenkinusias emocijas reiskia.
kol veike musu karusele tai irgi oi oi kaip patiko, nupirkom telebim bam taip pat nors turbut labiausiai mamai. Neseniai drauge pazadejo irasyti l. nuostabiu melodiju rinkini skirta spec. vaikams. Ant maniskes isbandem veikia l. greitai nuluzo. Ir dar mes jai patys l. daznai dainuojam ir jinai stengiasi pritarti tai labai graziai gaunasi.
QUOTE (Tynka @ 2003 12 17, 18:14) |
Pasidalinkit patirtimi, kokia muzika megsta, ir is vis ar megsta jus mazyliai? |
Siaip jei mano vaikas verkia, tai uzkeidziu mobilaus telefono muzika, ja keitineju ir iskart nustoja verkti. Taip pat uzleidziu vaikiskos Betchoveno muzikos.
Na mes ir turine lopsiniu cd, bet ten tik muzika, o dainuoju jau as pati. Tai jau kai patingiu padainuoti pries miegeli jai, tai uzleidziu tas lopsines, tik buna, kad tevai greiciau uzmiega nei vaikas Dar pasiklausome klasikos, relaksacines muzikos. Siaip tai ir tas lopsines ir klasika ir relaksacines klausiausi, kai laukiausi, tai ir vaikeliui dabar patinka. O kai buvo saremiai tai klausiausi George Michael kompakto, jis mane taip ramino, kazin kaip mazei ji klausys kai uzaugs
Ir mes norim tu stebuklingu daineliu ir muzikos
Tiesa.. ar kas nors bandet tas lopsines, kur lietuviu idainuota (a la Civilyte, etc)? Nezinau ar verta jas pirkt/ Gal ten daugiau suauge tik supranta?
Tiesa.. ar kas nors bandet tas lopsines, kur lietuviu idainuota (a la Civilyte, etc)? Nezinau ar verta jas pirkt/ Gal ten daugiau suauge tik supranta?
vyras sake parasyti -mura( cia apie tas lopsines)
QUOTE (Tynka @ 2003 12 17, 18:14) |
Pasidalinkit patirtimi, kokia muzika megsta, ir is vis ar megsta jus mazyliai? Dukrytei dabar 2.5 men, ir ji labai megsta klausytis savo muzikines karuseles, galvoju reikia jai surasti kazkokiu daineliu paklausyti, tik nezinau kokios patiktu. |
Mano dukrytei labai patinka Yamahos daineles(kadangi lankom Yamahos mokyklele, tai nusipirkome ). Stengiuosi, kad klausytusi ivairios muzikos - ir liaudisku daineliu, ir Tele-bim-bam daineliu, ir siuolaikisku ir tt.
mums ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlėj aiškina, kad reikia duoti vaikui klausyti kuo įvairesnės muzikos, kaitalioti , turi susipažinti su įvairiausiais garsais. Ir vis klausinėja, kokias lopšines dainuojam, rekomenduoja neįpratinti prie vienos tos pačios lopšinės, vis pamoko liaudiškų lopšinių, tik kad aš kol namo parvažiuoju, jau būnu pamiršus, kokią lopšinę tądien dainavo mokytoja.... tai vakare vėl užtraukiu tą pačią, kurią išmokau iš kompakto I.Starošaitės "Šarkos varnos" - labai jau man jinai prie širdies. Ir vaikas kažkaip keistai sureaguoja, jei imu migdydama dainuot kokią nors kitą, o ne "Šarkos varnos" - akis tik išplečia ir žiūri maždaug tokia mina - "nesupratau?!!"
QUOTE (aureja @ 2004 01 12, 09:07) |
mums ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlėj aiškina, kad reikia duoti vaikui klausyti kuo įvairesnės muzikos, kaitalioti , turi susipažinti su įvairiausiais garsais. Ir vis klausinėja, kokias lopšines dainuojam, rekomenduoja neįpratinti prie vienos tos pačios lopšinės, vis pamoko liaudiškų lopšinių, tik kad aš kol namo parvažiuoju, jau būnu pamiršus, kokią lopšinę tądien dainavo mokytoja.... tai vakare vėl užtraukiu tą pačią, kurią išmokau iš kompakto I.Starošaitės "Šarkos varnos" - labai jau man jinai prie širdies. Ir vaikas kažkaip keistai sureaguoja, jei imu migdydama dainuot kokią nors kitą, o ne "Šarkos varnos" - akis tik išplečia ir žiūri maždaug tokia mina - "nesupratau?!!" |
jums gerai, kad dainuoti mokate, as tai tokia bebalse, tai geeriausiu atveju paniuniuoju
Tynka as ir ne daininke kartais dainuoju ir mastau, kad nepataikiau arba ka tik nusidainavau, nors mokykloje chora lankiau Bet manau svarbu dainuoti savo vaikeliui arba niniuoti bent
QUOTE (aureja @ 2004 01 12, 11:07) |
mums ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlėj aiškina, kad reikia duoti vaikui klausyti kuo įvairesnės muzikos, kaitalioti , turi susipažinti su įvairiausiais garsais. Ir vis klausinėja, kokias lopšines dainuojam, rekomenduoja neįpratinti prie vienos tos pačios lopšinės, vis pamoko liaudiškų lopšinių, tik kad aš kol namo parvažiuoju, jau būnu pamiršus, kokią lopšinę tądien dainavo mokytoja.... tai vakare vėl užtraukiu tą pačią, kurią išmokau iš kompakto I.Starošaitės "Šarkos varnos" - labai jau man jinai prie širdies. Ir vaikas kažkaip keistai sureaguoja, jei imu migdydama dainuot kokią nors kitą, o ne "Šarkos varnos" - akis tik išplečia ir žiūri maždaug tokia mina - "nesupratau?!!" |
man si "šarkos" irgi jau labai patinka...
as nei klausos nei balso neturiu-tad niekd nedainuodavau net viena( isskyrus chora ), bet kai reikia lialiui-tai jau traukiu...
p.s. o gal galima tas "šarkas" is kur gaut?
o kiek cia "sarku" gerbeju. Mes irgi prie ju. As dar nescia nusipirkau ta lopsiniu kompakta ir " sarkos varnos " man labiausiai patiko, todel dabar kiekviena vakara privalomai atdainuoju. O siaip migdant dienos metu as liuliuoju ir niuniuoju kas tik sauna i galva, tik lopsiniu zodziuose visada paminiu vaiko varda, kad jis guli, jis sanudzia, spanuoja ir pan.
Sauluke, ta sarku lopsine yra isleista kompakte "Libero lopsines"
Tas kompaktas isleistas 2002 m. Ten A. Pilypaites, Sati, I.Starosaites, Valinskienes, ir kt. lopsines. Man atrodo cia pirmasis lopsiniu kompaktas
Sauluke, ta sarku lopsine yra isleista kompakte "Libero lopsines"
Tas kompaktas isleistas 2002 m. Ten A. Pilypaites, Sati, I.Starosaites, Valinskienes, ir kt. lopsines. Man atrodo cia pirmasis lopsiniu kompaktas