Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšinės

Musu mazoji tai prie dziazo tongue.gif Daug jo budama pilvelyje klause, o ir dabar nemazai. Megsta sokiu muzika su aiskiu ritmu, patinka sokti anr ranku. PAdainuoju jai ir liaudies dainu, tik kad nelabai daug atsimenu...
Atsakyti
Ir mano sunelis keistai reaguoja i dulkiu siurblio ir plauku dziovintuvo skleidziamus garsus , iskart nutyla, klausosi, nereikia nei verkt, tik ziuri savo didelem akutem, vaiko kaip ir nera. Dar labai patinka popsas, ar melodingos vaikiskos daineles, bet turi gana garsiai skambeti, tuomet krykstauja, rankom mosikuoja, gal ir ka nors supranta ???
Atsakyti
Vakar issiaiskinau maniske auga Cicino gerbeja  :smile.gif
Atsakyti
Maniske tai Eminemo ir panasaus stiliaus muzikos gerbeja... Dar jai Pink patinka.. Vaikisku beveik neklauso  ;D
Atsakyti
Mano vyresneliui tai dulkiu siurblys ir Kirkorovas topas budavo. Is kur jis ta Kirkorova istrauke, biesas ji zino, su siurbliu tai dulkes siurbdavau biggrin.gif

O mazelis tai dar neaisku, ko klausys... Siuo momentu megsta du gabalus - ta pagrindine arija is "Cirko princeses" ir zydu nacionalini gabala "Hava nagila", viskas geriau mamytes atlikime... O kadangi mamyte anaiptol ne primadona ir ne zydas, tai nezinau koks cia muzikinis skonis pas zmogu ugdosi ;D ;D ;D Nescia klausydavau Gorano Bregoviciaus cigonisku maliodiju ir Eminemo, bet kazkaip mazelis dar ju negirdejo...

O, gera mintis, einu Bregoviciu paleisiu, o kaimynai tegu pasiunta 8)
Atsakyti
Mano dainininkui-muzikantui nera skirtumo kokia muzika, svarbu, kad ji is vis grotu. Kartais pakanka paciai pradeti lialialia ir mazius tuoj puola "spyruokliuoti" ir linguoti, pritardamas savo a a aaaa
Atsakyti
Maniškis dainorėlis nėra išrankus muzikai. Gali bet kada ir bet kur klausytis. Jokio skirtumo kokia melodija. Kai klauso operos, arijų pats irgi pritaria. O tada reikalauja aplodismentų. Nieka nepraeis pro šoną, jei groja bumčikas. Sustos, parodys aplinkiniam savo šou ir toliau eina. Topiniai galabai - Debesėlis, Makejevo dainos, Butkutės Dėl tavęs. O ir užsienio solistam nėra abejingas. Ypač mėgiamas Scooter, Eminem ir kiti bumčiko atlikėjai.
Atsakyti
Jeigu namuose groja Cicinas arba Jungenu kaimo kapela, kazin ar vaikas pamegs Mocarta arba Metalica.. Mano vaikas ( kuris dar nekalba) labai aiskiai istaria "bim bam". turbut supratot, kad tai Neringa ir Tele bimbam.. Blogiausia, kad pries uzmigdamas reikalauja "bim bam", o ju dainu tempas, niekam nepaslaptis, labiau is lovos varo nei i ja kviecia..
Atsakyti
Pasidalinkit patirtimi, kokia muzika megsta, ir is vis ar megsta jus mazyliai?

Dukrytei dabar 2.5 men, ir ji labai megsta klausytis savo muzikines karuseles, galvoju reikia jai surasti kazkokiu daineliu paklausyti, tik nezinau kokios patiktu.
Atsakyti
Oi, Tynka, mano Paulyte irgi si zaisla labai megsta, oi, oi..... Bet va, mums visa kompakta, net 70 daineliu vaikisku irase, tai klausom dabar, visai jai patinka.... rolleyes.gif
Atsakyti
mes su durka klausom lopsines, tik deja mama ju klausydama net verkia, o dukrai dzin laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2003 12 17, 16:26)
Oi, Tynka, mano Paulyte irgi si zaisla labai megsta, oi, oi..... Bet va, mums visa kompakta, net 70 daineliu vaikisku irase, tai klausom dabar, visai jai patinka.... rolleyes.gif

As irgi noriu tokio CD smile.gif
gal gali bent keleta daineliu pavardinti, kad orientuociausi ko ieskoti?

Taure , o kokios ten lopsines?
Atsakyti