Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšinės

Mano pupai 4,5men., tai jinai kai nori miegucio pati pradeda labai juokingai aaaa......dainuoti. hah.gif 2.gif
Atsakyti
as tai zodziu nezinau, o man ju ir nereikia tongue.gif as prisimenu melodija ir zodzius kuriu pati.pvz :aaa urtyte tu mano dukryte- tu saulyte tu paukstukas tu mazutis angeliukas.arba aaa pupyte tu grazi mergyte- tu gelyte tu lelyte, tu pasaulio dalelyte.arba (melodija spiat uztalije igruski) miega jau maza dukryte aaaa, jai paseksiu pasakyte aaa, oi sapnuoki tu dukryte tik tais savo mamulyte ajajajaja mik ramiai rolleyes.gif thumbup.gif lotuliukas.gif pabandykit ir jus!!!!!!sekmes!!!!!
Papildyta:
tiesa pamirsau pasakyt, kad yra toks diskas"lopsines" tai ten ir valinskienes rasi ir kitu daininiku. ir net zodziai yra, bet man tai kaip tai ne prie sirdies lotuliukas.gif man geriau sava kuryba!!!! biggrin.gif
Atsakyti
o lopšinių kompakto nebandei nusipirkti? ten labai fainų būna mirksiukas.gif mano mažyliui labai patinka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
reikės važiuot pirkt 4u.gif
Atsakyti
as savo panai paleidziu leta muzika ir jai tai patinka thumbup.gif thumbup.gif o siap padainuoju a a aa apapa zuikis liali lingava belingoudams uzsnuda.....bet siap jai nelabai patinka lopsines
Atsakyti
O maniskis isvis kazko tai ignoruoja lopsines jam pakanka tik pasupuot... Nors ir paniuniuoju, kad nuotaika sudaryt... biggrin.gif
Atsakyti
Visada dainuoju savo mažylei lopšines. Man smagu, o ji daug greičiau užmiega. Kartais besimigdydama dar ir pati padainuoja arba pamurkia biggrin.gif
Atsakyti
Maniškei laaabai patinka šios dainelės-lopšinės. Dėkui parašiusioms 4u.gif
Atsakyti
sveikos,mamos,
ar gali padėti man, labai noriu savo mažai dukrytei mokėti dainuoti lopšinę iš animacinio filmuko Gudrutis (na, tas apie baltą lokiuką) arba Gudrutis ieško draugo, melodiją prisimenu, o vat žodžių ne (prisimenu tik tiek "Mik, užmik, mažyli".labai norėčiau mokėti, gal kuri iš jūsų žinot žodžius?
Atsakyti
sveikos,mamos,
ar gali padėti man, labai noriu savo mažai dukrytei mokėti dainuoti lopšinę iš animacinio filmuko Gudrutis (na, tas apie baltą lokiuką) arba Gudrutis ieško draugo, melodiją prisimenu, o vat žodžių ne (prisimenu tik tiek "Mik, užmik, mažyli".labai norėčiau mokėti, gal kuri iš jūsų žinot žodžius?
Atsakyti
sveikos,mamos,
Atsakyti
Nemoku blush2.gif Tai belekokias dainuskas niuniuojam abi biggrin.gif
Atsakyti