Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 14, 07:27)
Laukiau šilagėlės 'Rubra', o sulaukiau paprastos (bet ne prastos biggrin.gif). Be to, atradau vienoj foto raudonlapį medelį su raudonom rožėm bei sibiriniais vilkdalgiais. Kasiopėja panašiai labai siūlė, bet yra viena problema - ten rožių sodint negaliu - už poros metrų šulinys, o jas juk ir tręšti reiks... Kaži, ar žiūrėtųsi pvz. raudonlapis lazdynas+sauleniai (ružavi)+vilkdalgiai (sibiriniai ar įprasti)+kažkas iš pilkalapių? g.gif
user posted image  user posted image

Labukas ,o kada sejot silageles,as sejau vasario menesi ,sudygo keturios ,bet isliko tik dvi,gal patarsit ka man toliau su jom daryti ? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 04 13, 23:31)
Reiktu plesyt pentinius jau  rolleyes.gif

O cia kas dabar blink.gif g.gif pas mane jie taip graziai islinde, jau kokia 15 cm gal bus.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 04 13, 09:18)
aš pasilikau vieną pernykštį kiaušinį,tai šiemet viduj jau barška kamuoliukas  biggrin.gif

aš sykį darbe prie kompo laikiau tokį, tai vieną dieną, kai nuriedėjo, kai skilo doh.gif oro pavojus buvo biggrin.gif o man pasisekė, nes tą dieną kažkur išvažiavus buvau ir tik grįžus kolegos vaizdingai papasakojo, ką jie išgyveno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 04 10, 21:45)
Iš kur tu, aš iš Stoniškių.

Žemiečiai renkasi - Usėnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 14, 10:12)
aš sykį darbe prie kompo laikiau tokį, tai vieną dieną, kai nuriedėjo, kai skilo doh.gif oro pavojus buvo biggrin.gif o man pasisekė, nes tą dieną kažkur išvažiavus buvau ir tik grįžus kolegos vaizdingai papasakojo, ką jie išgyveno lotuliukas.gif

žinau žinau,todėl vaikai šiemet buvo grigazdinti,kad bus oro pavojus jei sudaužysit lotuliukas.gif

sodininkės,maximoj nuo šiandien vienos firmos svogūnėliai po 3,99lt,kibirai ir liastytuvai žali pigūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 14, 07:12)

kolegos turbūt dar ilgai geru žodžiu minėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyvuslyva @ 2009 04 13, 19:19)

Uzpyliau zeme skaldele, tik nezinau ar tai padariau teisingai. Kazka girdejau, kad reikia ant pleveles pilti? Gal galite patarti?  blink.gif

mane ir domina.
o pro ta plevele jau nepraauga? g.gif
o kaip gelytes tada kist, skylute padaryt ir viskas blush2.gif

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 14, 06:12)

Dekui uz tiek graziu foto 4u.gif

labiausiai ta mamka noreciau rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 04 14, 11:04)
o pro ta plevele jau nepraauga?  g.gif
o kaip gelytes tada kist, skylute padaryt ir viskas  blush2.gif

Jei skaldelės sluoksnis pakankamai didelis, plėvelės nebūtina dėti.
Taip.
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 14, 11:07)
Jei skaldelės sluoksnis pakankamai didelis, plėvelės nebūtina dėti.
Taip.

Nesutinku tongue.gif Butina...is patirties sakau...pleveles nebuvo, zoles prasikase...
Plevele yra-zoliu nerasta, nebent kokia palaike sekla uzkrito is aukstybiu, tai vienas malonumas ta laibuma israut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 balandžio 2009 - 10:20
QUOTE(sobieska @ 2009 04 14, 11:19)
Nesutinku tongue.gif  Butina...is patirties sakau...pleveles nebuvo, zoles prasikase...
Plevele yra-zoliu nerasta, nebent kokia palaike sekla uzkrito is aukstybiu, tai vienas malonumas ta laibuma israut biggrin.gif

reiškias per mažas skaldelės sluoksnis supiltas buvo wink.gif
Atsakyti
merginos - nerandu tarp tiek daug puslapių - kažkas rašė kuom purkšti Conikus nuo erkučių... Įtariu kad jos, nes ruduoti pradėjo spygliukai nuo namo sienos pusės... Padėkite prašau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 04 14, 08:40)
merginos - nerandu tarp tiek daug puslapių - kažkas rašė kuom purkšti Conikus nuo erkučių... Įtariu kad jos, nes ruduoti pradėjo spygliukai nuo namo sienos pusės... Padėkite prašau...  g.gif

o gal ji tiesiog pašalo? g.gif
Atsakyti