Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(aistutėlė @ 2009 04 12, 20:01)
Šiaip tai nudengta senokai jau, bet tik, kad žiemai mama buvo ant jos politileninį maišą (na tokį bulvinį) užmovusi. Tai va tas galėjo pakenkti nebent, nors niekada taip nedengdavom, nežinau kaip čia šiemet taip sugalvojo  verysad.gif  verysad.gif

o kaip manot yra vilčių jai atsigauti??? verysad.gif  verysad.gif

atsigaus šimtu procentų jei liko bent kiek žalių šakelių, bet daugiau poleteleniniais maišais nedenkit, nes žiemą kai saulė pašildo, viduje labai įšyla, o naktį poletelenas traukia šaltį, o dar ten vidui viskas prirasoja, štai ir turite šutintuvą.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 04 12, 19:41)
Su sv. Velykom visas!

tradiciskai siunciu musu Velyku medi - siemet buvo pakabinta 9200 kiausiniu :

Nu tikrai nuostabus vaizdelis thumbup.gif Bet man irgi pritrūktų kantrybės tiek sukabinti ir nukabinti. Įdomu nejaugi jie kasmet tiek margučių primargina g.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 04 12, 14:30)
turint galvoj ju specifini kvapa, tai galvoju dabar, tu nori stipresnio,  ar silpnesnio? ax.gif

Man tokios gražios tos margutės wub.gif nu bet jau kvapelis doh.gif Aš prie terasos jų eilę pasodinusi, bet, tikriausiai, teks ieškoti joms kitos vietos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 04 12, 19:52)
Fantastiškai atrodo, bet kiek laiko reikia juos ten sukabinti, o paskui nukabinti ? aš nesirįžčiau tokiam darbui.

QUOTE(išdykėlė @ 2009 04 12, 20:55)
Nu tikrai nuostabus vaizdelis  thumbup.gif Bet man irgi pritrūktų kantrybės tiek sukabinti ir nukabinti. Įdomu nejaugi jie kasmet tiek margučių primargina  g.gif

kabina visa seima 2 dienas jau 45 metus, ir per ta laika tik vienas Velykas praleido, nes visi sirgo ax.gif . Kasmet kabina tuos pacius ir dar nauju prideda - margina patys, gauna dovanu... Visi kiausiniai tikri (ant sito medzio vistu, ant kitu medeliu ir mazuliuku putpeliu kiausiniu yra), visi ranku darbu puosti.
Tas sodas keleta dienu atidarytas buna, bet jau zmoniu plaukia - kaip i atlaidus biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 balandžio 2009 - 22:35
QUOTE(išdykėlė @ 2009 04 12, 20:55)
Man tokios gražios tos margutės wub.gif  nu bet jau kvapelis  doh.gif Aš prie terasos jų eilę pasodinusi, bet, tikriausiai, teks ieškoti joms kitos vietos.

ne kas,ne kas lotuliukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 04 12, 22:33)
kabina visa seima 2 dienas jau 45 metus, ir per ta laika tik vienas Velykas praleido, nes visi sirgo  ax.gif . Kasmet kabina tuos pacius ir dar nauju prideda - margina patys, gauna dovanu... Visi kiausiniai tikri (ant sito medzio vistu, ant kitu medeliu ir mazuliuku putpeliu kiausiniu yra), visi ranku darbu puosti.
Tas sodas keleta dienu atidarytas buna, bet jau zmoniu plaukia - kaip i atlaidus  biggrin.gif .

g.gif o tai isvirti kiausiniai kiek metu gali buti nesugede???? jie suakmeneja ,ar ka?
Atsakyti
labas rytas merginos,su šventėm mirksiukas.gif

QUOTE(rokoko @ 2009 04 13, 00:03)
ne kas,ne kas lotuliukas.gif
g.gif o tai isvirti kiausiniai kiek metu gali buti nesugede???? jie suakmeneja ,ar ka?

drinks_cheers.gif aš pasilikau vieną pernykštį kiaušinį,tai šiemet viduj jau barška kamuoliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 04 12, 23:03)

ne isvirti, o ispusti... tiek virtu kiausiniu medis neatlaikytu lotuliukas.gif .
Atsakyti
pas viena mamyte parasiuky taip fainai sutvarkyte gelyna maciau salia namo, o dabar niekaip neatkapstau

taip noretusi ideju kazkokio gelyno+akmeneliu takelio ir t.t.

laukciau graziu ideju 4u.gif

taip pat ta mama parasiuky buvo idejusi labai graziu savo kambariniu geliu tongue.gif gal kas atras blush2.gif
Atsakyti
kazin kaip protingai uzrasyt paieskoj, kad rasciau vaizdeliu su hortenzija, ta prasme kazkokiu kompoziciju, kad pasiziuret kas graziai atrodo prie mano paprastos baltos hortenzijos g.gif
randu tik ivaitriausiu hortenziju, o va kad kas butu salia jos...ne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2009 04 13, 10:51)
kazin kaip protingai uzrasyt paieskoj, kad rasciau vaizdeliu su hortenzija, ta prasme kazkokiu kompoziciju, kad pasiziuret kas graziai atrodo prie mano paprastos baltos hortenzijos g.gif
randu tik ivaitriausiu hortenziju, o va kad kas butu salia jos...ne doh.gif

turejom kazkada melsviu, pabodo, tai isnaikinom, o dabar ziuriu, kad gal reiks sugrizt prie ju doh.gif nu cia kaip ir su pelargonijom, negaljau ju pakest nuo vaikystes, nes kiek poamenu mama balkone kiekviena vasara tas smirdincias pelargonijas augino, o va dabar teko atsiprasyt ir paciai sodint smile.gif

ir dar klausimelis, pasisodinau frezijas i vazoneli, jos jau islindo gerokai, bet laikau istiklintam balkone, nu kaip siltnamis, gal jau galiu i lauka isnest g.gif

o kada bus galima jau pvz pelargonijas, slamuti, bakopa, cimzieda, begonijas isnestiu i lauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 04 12, 21:05)
atsigaus  šimtu procentų jei  liko bent kiek žalių šakelių, bet daugiau poleteleniniais maišais nedenkit, nes žiemą kai saulė pašildo, viduje labai įšyla, o naktį poletelenas traukia šaltį, o dar ten vidui viskas prirasoja, štai ir turite šutintuvą.

liko liko žalių šakelių ir gana nemažai.... thumbup.gif

ačiū už ats. blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Sveikos merginos
Negalejau nenufotografuoti ir neideti siu graziu gelyciu. Nors krokai zydi labai trumpai, bet tai pirmos pavasario geles, kurios suteikia tiek graziu emociju bigsmile.gif

Uzpyliau zeme skaldele, tik nezinau ar tai padariau teisingai. Kazka girdejau, kad reikia ant pleveles pilti? Gal galite patarti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slyvuslyva @ 2009 04 13, 20:19)

Uzpyliau zeme skaldele, tik nezinau ar tai padariau teisingai. Kazka girdejau, kad reikia ant pleveles pilti? Gal galite patarti?  blink.gif

Tiktai ant pleveles, nes zoles oi kaip staigiai prades lysti...pro asfalta prasikasa, o cia pro akmenelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyvuslyva @ 2009 04 13, 19:19)

Negalejau nenufotografuoti ir neideti siu graziu gelyciu. Nors krokai zydi labai trumpai, bet tai pirmos pavasario geles, kurios suteikia tiek graziu emociju  bigsmile.gif

Tikrai nuostabiai dabar atrodo wub.gif Bet Kitais metais krokai pasislėps po šakom. Reikės kai pradės džiūti lapeliai juos iškasti ir rudenį sodinti vėl.
Atsakyti