Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

sveikutes
Visa ryta ieskau temos karsta.gif , pavargau
sakyciau, kad pernai maciau tokia tema, kur dalinates graziomis foto, be dideliu ir ilgu kalbu.
Noreciau minciu pasiieskoti ax.gif
na niekaip nesuradau, Ar maisau kazka g.gif
Gal kas atsimena?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 11:15)
a aš mėgstu kadagius ir būtent uolinius "Blue arow" ir tikrai sodinsiu, jiems kaimynai-augalai taip pat supirkti.

ką sodinsi kaimynystėje?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 04 21, 12:00)
neee, turejau omeny rozes prie tuju  wub.gif ...

Tai cia ir yra mano 4 rozes, augancios salia tuju gyvatvores. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 04 21, 13:25)
sveikutes
Visa ryta ieskau temos karsta.gif , pavargau
sakyciau, kad pernai maciau tokia tema, kur dalinates graziomis foto, be dideliu ir ilgu kalbu.
Noreciau minciu pasiieskoti ax.gif
na niekaip nesuradau, Ar maisau kazka g.gif
Gal kas atsimena?

jau ištrinta 4u.gif

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 21, 13:32)
ką sodinsi kaimynystėje?

ir man įdomu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 04 21, 13:33)
Tai cia ir yra mano 4 rozes, augancios salia tuju gyvatvores.  mirksiukas.gif

Manau, vida777 bendrą vaizdą turėjo omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 21, 13:32)
ką sodinsi kaimynystėje?

Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' (2vnt.), Juniperus x media 'Pfitzeriana Aurea', Juniperus horizontalis ( tikslų pavadinimą reikia užrašuose ieškot ), Picea Pungens 'Lucky Strike', Thuja plicata ( siūlinė ), Thuja occidentalis 'Little Gem', Pinus Mugo var. mugo (2vnt.), Pinus Mugo var. pumilio, Berberis thunbergii 'Admiration' (2vnt.), Weigela florida 'Variegata', Weigela florida 'Atropurpurea Nana' ( reiktų pasitikslint užrašuose), Weigela florida 'x' (žalialapė, 2vnt), Philadelphus coronarius 'Aureus', Philadelphus 'x' ( dar 2 skirtingų rūšių, pavadinimai užrašuose) ir japoninė azalija ( žydi ryškiai raudonai) - rašau iš atminties, augalai ir užrašai esti kitoj vietoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 21, 11:16)
Liuks, spalvyte dar ryskesne negu buvo, blizga kaip katino p... laugh.gif vnz.kabinasi i gyvenima savo sakomis, nesvarbu akmuo, zeme-varo pirmyn

irnesakyk.gif pas tave ten viskas i prieki varo...
o pas mus sia ziema labai daug apsalo (pas mane po sniegu buvo, tai irgi blizga biggrin.gif ), bet gerai, kad ju sakeles be problemu vel naujus pumpurelius leidzia.

Pasidalinsiu patirtim didis.gif :
pas kaimyne buvo senas (virs 10 metu) levanos krumas - miskas, raizgalyne, nei karto negenetas, zaliavo ir zydejo tik virsunes. Kadangi man per ta raizgalyne reikejo prieiti prie kitu geriu (palikimo) issirauti, tai as ja nureziau iki apacios, gal 15 cm liko... po 3 savaiciu bigsmile.gif - beveik visos sakos apzele, ypac storosios.
Isvada: kai su augalais elgiesi drastiskai ir be baimes - rezultatas puikus, vos tik pradedi tupineti, ir prasideda kaprizai ...
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 15:00)

nemažo ploto kompozicija gausis. Kai susodinsi, įmesk foto - labai domina išdėstymas/grupavimas (arba planelį, jei turi pasipaišiusi). O šiaip tai skamba liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 15:00)
Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' (2vnt.), Juniperus x media 'Pfitzeriana Aurea', Juniperus horizontalis ( tikslų pavadinimą reikia užrašuose ieškot ), Picea Pungens 'Lucky Strike', Thuja plicata ( siūlinė ), Thuja occidentalis 'Little Gem', Pinus Mugo var. mugo (2vnt.), Pinus Mugo var. pumilio, Berberis thunbergii 'Admiration' (2vnt.), Weigela florida 'Variegata', Weigela florida 'Atropurpurea Nana' ( reiktų pasitikslint užrašuose), Weigela florida 'x' (žalialapė,  2vnt), Philadelphus coronarius 'Aureus', Philadelphus 'x' ( dar 2 skirtingų rūšių, pavadinimai užrašuose) ir japoninė azalija ( žydi ryškiai raudonai) - rašau iš atminties, augalai ir užrašai esti kitoj vietoj wink.gif

ir kokį čia maždaug plotą užims g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 21, 12:33)
Tai cia ir yra mano 4 rozes, augancios salia tuju gyvatvores.  mirksiukas.gif

nu tai kaip linuke ir sako, norejau ne rozes matyti, o rozes prie tuju lotuliukas.gif .

QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 14:00)
Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' (2vnt.), Juniperus x media 'Pfitzeriana Aurea', Juniperus horizontalis ( tikslų pavadinimą reikia užrašuose ieškot ), Picea Pungens 'Lucky Strike', Thuja plicata ( siūlinė ), Thuja occidentalis 'Little Gem', Pinus Mugo var. mugo (2vnt.), Pinus Mugo var. pumilio, Berberis thunbergii 'Admiration' (2vnt.), Weigela florida 'Variegata', Weigela florida 'Atropurpurea Nana' ( reiktų pasitikslint užrašuose), Weigela florida 'x' (žalialapė,  2vnt), Philadelphus coronarius 'Aureus', Philadelphus 'x' ( dar 2 skirtingų rūšių, pavadinimai užrašuose) ir japoninė azalija ( žydi ryškiai raudonai) - rašau iš atminties, augalai ir užrašai esti kitoj vietoj wink.gif

as vakar pasodinau savo veigele "florida nana variegata" netoli nuo susan magnolijos. Kad nebuvo daugiau vietos kur sodinti, tai nusprendziau, kad tures tikti. Reikes dabar tavo juniperu analize padaryti - ateity tikiuosi pavyks ten juniperu iterpti. Jau kaip myliu kadagius wub.gif .

Nors cia ne i tema, bet pasakysiu, kad man labai grazu ant slaito augantys kininiai kadagiai (horizontali forma) - kalnas atrodo lyg su sparnais thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 21, 15:27)
nemažo ploto kompozicija gausis. Kai susodinsi, įmesk foto - labai domina išdėstymas/grupavimas (arba planelį, jei turi pasipaišiusi). O šiaip tai skamba liuks thumbup.gif

kai tik ateis įkvėpimas piešimui - foto ilgai laukti teks ( kaimynų negrožybių rodyti nesinori)

QUOTE(*MONAMI* @ 2009 04 21, 15:30)
ir kokį čia maždaug plotą užims  g.gif  ax.gif

šiuo metu nepilni trys kvadratiniai metrai tongue.gif Sodinant gali dar pasikoreguoti, dar trūksta kelių raugerškių ir pamiršau paminėti viržius ( kolkas turiu tik 9 vnt.)

QUOTE(vida777 @ 2009 04 21, 15:40)
<...> Jau kaip myliu kadagius  wub.gif .

pradžioj baidžiausi jų, paskui pradėjau aiškintis kaip ten yra su tais kadagiais ir kriaušių rūdymis - kol išsityrinėjau ir patikti pradėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 15:52)
kai tik ateis įkvėpimas piešimui - foto ilgai laukti teks ( kaimynų negrožybių rodyti nesinori)
šiuo metu nepilni trys kvadratiniai metrai  tongue.gif Sodinant gali dar pasikoreguoti, dar trūksta kelių raugerškių ir pamiršau paminėti viržius ( kolkas turiu tik 9 vnt.)
pradžioj baidžiausi jų, paskui pradėjau aiškintis kaip ten yra su tais kadagiais ir kriaušių rūdymis - kol išsityrinėjau ir patikti pradėjo  lotuliukas.gif

oho tik trys kvadratiniai metrai mastau.gif
Aš maximum tris krūmus susodinčiau į tokį plotą blush2.gif Labai įdomu būtų planelį pamatyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 21, 16:26)
oho tik trys kvadratiniai metrai mastau.gif

taigi vazonuose dar jie ir maži augalai, tik nekurie lapuočiai laikinai pasodinti sklypo kampe.
Atsakyti