QUOTE(Žydriausia @ 2009 04 20, 23:22)
O daba misliju, jeigu visa ta savo derini as imciau ir daryciau ne po hortenzija, o tam kitam plotely, nugi jie dydziu panasus ir as jei pavykstu juo abu oanasiai tai uzsodincaiu
tai tau ir reiketu abiejuose ploteliuose nors vieno kito pasikartojancio augalo, kurie galetu skirtis lapu ar ziedu spalva (pvz. melsves). Vilkdalgiai kaip jau minejau,
gal tik sibiriniai pavesy tiktu (tam sviesiajam). Pavesiui dar
bergenija ir
rodzersija tinka jeigu ka, bet pastaroji man rods irgi velai atzelia ir uzauga nemazas krumelis.
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 21, 08:34)
Keriją turiu kitoj namo pusėj pasodinus. Pernai sodinta, tai dar nemačiau viso grožio, bet ar jai nebus per mažai vietos, jinai tokia gana netvarkinga su plačiai išlinkusiomis šakomis. O raugerškiai, mahonijos irgi ar ne per platūs krūmai
jeigu tu del situ augalu abejoji, tai kokio didumo bus tavo hortenzija
?
as savo kerija itupdziau i remus (kibira nupjautu dugnu), kad negaletu sliauzioti kur panorejus, tiek kerija, tiek mahonija (iskart po zydejimo) galima geneti.
mano patvoris labai panasus i tavaji - 80 cm plocio, o viszaliai ten -
blizgusis sausmedis, bergenija, ozeksniai, mahonija, jukos. Is aukstesniu augalu (ypac rudeni) graziai atrodo viksvos (pvz miskantas), rudeniniai astrai (labai ilgai zydi), japonines plukes. Dar
rugiaveide mano labai megstama (pavasari anksti atzelia), bet jos saknis irgi reikia ireminti, kitaip nesuvaldysi. Gera mintis su ersketrozemis, ypas ju uogos rudeni
, bet cia jau patareja - kasiopeja
.
QUOTE(Tina* @ 2009 04 21, 10:00)
neee, turejau omeny rozes prie tuju
...
QUOTE(sobieska @ 2009 04 21, 10:35)
Pavydziu zmonems , kurie turi kulturingus sunis-gali visokiu augaliuku , gelyciu prisisodinti
...
sobieska, kaip perziemavojo tavo blizgusis ar skestasakis (nebepamenu
) sausmedis (lonicera nitida) ?