Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(linuke_ @ 2009 04 21, 09:34)

smth1, vakar mačiau vieną atželiančią plukę. Kitos arba miega, arba šuo nutrypė verysad.gif Jei tau neskubu, tai būtų gerai palaukti, gal dar kokia atsigaus.

Man tai neskubu. Mastaiciuose maciau jau pilnai atzelusias, gal 10cm lapeliais. Tu Kaune, teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 20, 19:05)
Kairej pusej voljeras
user posted image
Galvoju paciam kampe pasodinti skiepyta svyrancia egle. Prie bergeniju dar melsves yra.

O ką manot apie skiepytą svyrančią eglutę šitam kampe ax.gif Norėčiau sodinti aukštai skiepytą, maždaug su voljero viršum. Čia šalia eina gatvė.
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2009 04 21, 09:39)
Man tai neskubu. Mastaiciuose maciau jau pilnai atzelusias, gal 10cm lapeliais. Tu Kaune, teisingai supratau?

Aha, aš Kaune. Tai palaukiam tada, gerai 4u.gif Mano ta viena max 5 cm.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 21, 09:45)
O ką manot apie skiepytą svyrančią eglutę šitam kampe ax.gif Norėčiau sodinti aukštai skiepytą, maždaug su voljero viršum. Čia šalia eina gatvė.

Man kažkaip nelabai ta mintis. Sodinčiau svyrančią eglę kitur, kur labiau išryškėtų jos grožis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 21 balandžio 2009 - 08:52
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 21, 09:51)
Man kažkaip nelabai ta mintis. Sodinčiau svyrančią eglę kitur, kur labiau išryškėtų jos grožis.

Nu jos grožis nelabai išryškės. Bet reikia ten kažko g.gif Tai gal į šitą kampą kadagį koloninį Blue arow rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 21, 10:31)
Bet reikia ten kažko g.gif

bendra kiemo vizija ar yra? Šveicorius prie viešbučio ar restorano durų kaip vizitinė įstaigos kortelė, o pas jus "kažkas spygliuoto" prie vartų ar neiškris iš konteksto?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 04 20, 23:54)
uch, megstu patvorius  thumbup.gif
o gal tau patiktu toks zydintis krumas kaip japonine kerija, jos sakeles visa ziema buna zalios arba raugerskiai, mahonijos (viszales) , fortuno ozeksniai (viszaliai), gali buti ir lipantys.
pasirodysi, kai tas grozis prasiskleis  bigsmile.gif ?

Jau as ta grozi apziurejau pas mus. Tikrai fantastiskai atrodo. Bet as ir baile doh.gif , tureciau daugiau drasos tieeeek grozio prifotkinciau. Nu, bet bijau, kad kas isbegs su sluota manes nuo savu valdu vyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 09:41)
bendra kiemo vizija ar yra? Šveicorius prie viešbučio ar restorano durų kaip vizitinė įstaigos kortelė, o pas jus "kažkas spygliuoto" prie vartų ar neiškris iš konteksto?

Šiaip nemėgstu uolinių kadagių, bet būtent šitoj vietoj prie bergenijų man būtų gražu. O eglutė man susilietų su voljeru ir nelabai matytūsi. O kadagys būtent būtų didelis koloninis augalas, o tik paskui voljeras.
Nors savo sklype uolinio kadagio nesodinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 21 balandžio 2009 - 10:00
Kažkada šitoj temoj skaičiau apie lysvių sutvirtinimą perkūnropėmis. Tik nepamenu, kas rašė ir neišsisaugojau informacijos... Pas mane tiek jų šįmet priviso, kad nebesugalvoju, ką su jom daryti.. blush2.gif Sakau, įrėminčiau gėlynus ar prieskonių darželį... Gal ką galit patarti?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 04 21, 08:32)
Zydriausia- nenoriu vel tau visko supainiot, bet  vasara sunyksta sinavadu lapija, jie pasidaro nebedekoratyvus. Sinavadai paliks plotelius tuscius, kazkas tures juos dengti. Cia siaip, praktine info 4u.gif Tiesa, apie sliauzianti sinavada nieko nezinau.

blink.gif Man belieka nusisauti mega_shok.gif Pernai turejau tris sinavadus. Du rausvus ir viena violetini. Tie rausvi buvo tokie veslus, o violetinis tooooks silpnukas. Perzydejo ir pradejo rausvi gelsti, tai as nusprendziau, kad jie neprigijo ir ismeciau. Dar taip lengvai issieme, net pakast nereikeji. Sakau, va neisitvirtino. Pasirodo jie ir turejo nunykt cray.gif Gyveni zmogus ir mokaisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 04 20, 23:54)
pasirodysi, kai tas grozis prasiskleis  bigsmile.gif ?

Rozes turi omeny? va kokias turiu:
http://public.fotki....0808181632.html
http://public.fotki....o/20060903.html
Cia biski matos tvora ir kaimyno "tuju siena" uz jos;
http://public.fotki....0629111849.html
http://public.fotki..../20050925c.html

Namie dar daugiau foto turiu, bet neto siuo metu neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 10:41)

Savo kiemą įsivaizduoju pakraščiuose apsodintą įvairiais dekoratyviniais krūmais - spygliuočiais ir lapuočiais. Prie įvažiavimo, kur yra tas pakraštys - kaimynų sodintos tujos ir sekanti tvoros kraštinė jungiasi su tais pačiais kaimynais - taip pat tujos iš jų pusės. Prie tvoros, kur yra voljeras, toliau pasodintos paprastosios eglutės - planuoju karpyti ir formuoti gyvatvorę iš jų.
Sklypo pakraštys kur matosi elektros stulpas taip pat siejasi su keliu - jau ne mūsų teritorijos yra seni lapuočiai krūmai. Šiemet jų prisodinom palei visą kelią šalia mūsų sklypo. Ir likusi sklypo kraštinė pernai apsodinta lapuočiais krūmais, šiemet planuoju pasodinti dar jiem į kompaniją įvairių spygliuočių: kadagių, pušelių, eglučių ir pan.
Ten prie tvenkinio, kur matosi el.stulpas prie kelio yra krūmai, o mūsų sklupe galvoju pasodinti irgi kažkokių spygliuočių, kad ir žiemą to stuplo nesimatytų.
Galbūt ateityje tų spygliuočių bei lapuočių atsiras kažkur ir sklypo viduryje - prie garažo mintyse dar augalų salelę susodinti. Tik, kad viskam vienu metu pasodinti reikia stipriai piniginę papurtyti blush2.gif
Tikiuosi ką nors supratot mastau.gif jeigu yra noro ir neaišku iš mano aprašymo, galėčiau bandyti kažką paišyti blush2.gif

Tai, prašau pasakykit, ar įsipaišo kažkoks spygliuotis ar ne 4u.gif

QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 21, 10:49)
Šiaip nemėgstu uolinių kadagių, bet būtent šitoj vietoj prie bergenijų man būtų gražu. O eglutė man susilietų su voljeru ir nelabai matytūsi. O kadagys būtent būtų didelis koloninis augalas, o tik paskui voljeras.

O gal kokia mintį turit vietoj kadagio 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 04 21, 11:00)
Namie dar daugiau foto turiu, bet neto siuo metu neturiu  doh.gif

Labai smalsu būtų pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 21 balandžio 2009 - 10:16
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 21, 10:49)

a aš mėgstu kadagius ir būtent uolinius "Blue arow" ir tikrai sodinsiu, jiems kaimynai-augalai taip pat supirkti. O šalia voljero sodinčiau medelį-lapuotį. Per vasaros karščius sudarytų šuniui papildomą pavėsį, netrukdytų matyti ir budėti/sargauti; nuo kelio uždengtų/ paslėptų dalį namo/kiemo ir dar ateity būtų kažkas aukšto rolleyes.gif
Atsakyti