QUOTE(DeeDee @ 2009 04 21, 10:41)
bendra kiemo vizija ar yra? Šveicorius prie viešbučio ar restorano durų kaip vizitinė įstaigos kortelė, o pas jus "kažkas spygliuoto" prie vartų ar neiškris iš konteksto?
Savo kiemą įsivaizduoju pakraščiuose apsodintą įvairiais dekoratyviniais krūmais - spygliuočiais ir lapuočiais. Prie įvažiavimo, kur yra tas pakraštys - kaimynų sodintos tujos ir sekanti tvoros kraštinė jungiasi su tais pačiais kaimynais - taip pat tujos iš jų pusės. Prie tvoros, kur yra voljeras, toliau pasodintos paprastosios eglutės - planuoju karpyti ir formuoti gyvatvorę iš jų.
Sklypo pakraštys kur matosi elektros stulpas taip pat siejasi su keliu - jau ne mūsų teritorijos yra seni lapuočiai krūmai. Šiemet jų prisodinom palei visą kelią šalia mūsų sklypo. Ir likusi sklypo kraštinė pernai apsodinta lapuočiais krūmais, šiemet planuoju pasodinti dar jiem į kompaniją įvairių spygliuočių: kadagių, pušelių, eglučių ir pan.
Ten prie tvenkinio, kur matosi el.stulpas prie kelio yra krūmai, o mūsų sklupe galvoju pasodinti irgi kažkokių spygliuočių, kad ir žiemą to stuplo nesimatytų.
Galbūt ateityje tų spygliuočių bei lapuočių atsiras kažkur ir sklypo viduryje - prie garažo mintyse dar augalų salelę susodinti. Tik, kad viskam vienu metu pasodinti reikia stipriai piniginę papurtyti
Tikiuosi ką nors supratot
jeigu yra noro ir neaišku iš mano aprašymo, galėčiau bandyti kažką paišyti
Tai, prašau pasakykit, ar įsipaišo kažkoks spygliuotis ar ne
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 21, 10:49)
Šiaip nemėgstu uolinių kadagių, bet būtent šitoj vietoj prie bergenijų man būtų gražu. O eglutė man susilietų su voljeru ir nelabai matytūsi. O kadagys būtent būtų didelis koloninis augalas, o tik paskui voljeras.
Nors savo sklype uolinio kadagio nesodinčiau.
O gal kokia mintį turit vietoj kadagio
QUOTE(Tina* @ 2009 04 21, 11:00)
Namie dar daugiau foto turiu, bet neto siuo metu neturiu
Labai smalsu būtų pažiūrėti