Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2009 04 20, 07:13)
user posted image

o kas ten toks ruzavas uz siloko gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 20, 09:13)

man cia lb grazu - vienoj vietoj gausu augaliuku, kitur labai minimalistiskai wub.gif . O visu graziausia ta saslykine - niekaip is galvos neiseina...

mano stilius ir taktika (nzn teisinga ar ne) yra tokia - kuo mazesnis plotelis, tuo man graziau daug augaliuku, o kuo plotas didesnis, tuo erdviau ir reciau susodinti augalai patinka.
Atsakyti
Sia savaite retinsiu Andersono tradeskante, rasakila, galiu padovanoti vilkdagiu (berods barzdotieji, zydi geltonai su sviesiai violetine barzdele), nes pas mane jie netinkamoje vietoje ir neturiu jiems vietos. Dar yra varpinis augalas, kurio pavadinimo deja nezinau, irgi dovanoju. Jei ka domina- rasykit i AZ.
Gal kas per daug japoniniu plukiu turit netycia blush2.gif ?
Ar verta po graikiniu riesutu kisti sinavadus? Dabar ten sviesu, bet ar uzteks jiems sviesos geguze, kai jis sulapos? Gal patirties kas nors praktines turit kokia pauksne toleruoja sinavadai?

Dar- gal kas jau sukavot medelynus aplink Kauna? Kolkvikcija ir zalialapis pukenis domina. Apvaziavau gal 4-5, neradau. Zapyskis raso, kad turi, bet brangoka.

Atsakyti
Graziai silokas prie bergenijos ziurisi, dar vaisgina apacioj paleist, bet atbaido mintis-uzstos didelis silokas man ziuret i vandeni besisupant ant suoliuko...mastau, mastau, mastau
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos ax.gif
aš ir vėl su klausimais po savaitgalinio apsilankymo fazendoj wub.gif
gal padėtumėt atskirti kas čia lenda iš žemės ax.gif

ar tikrai čia rudeniniai astrai? ax.gif

ar čia tikrai laumenė?

ar čia tikrai dilgelės ? blush2.gif man jos taip gražiai atrodo,vos nepasodinau gėlyno viduryje blush2.gif doh.gif

kas čia?šaknys tai buvo labai galingos g.gif

ir čia tikriausiai doh.gif tikrai kažkur mačiau,bet neberandu savo knygose g.gif doh.gif

labai būsiu dėkinga jei padėsit atpažinti ax.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2009 04 20, 10:58]

ar čia tikrai laumenė?

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 04 20, 07:57)
Ar verta po graikiniu riesutu kisti sinavadus? Dabar ten sviesu, bet ar uzteks jiems sviesos geguze, kai jis sulapos? Gal patirties kas nors praktines turit kokia pauksne toleruoja sinavadai?

Japoniniu plukiu klausk Rojaus sodu forume pas moteriske nick'u Dahlia. Sestadieni dar dovanojo, gal liko. Ji kauniete.

O po graikiniu riesutu nieko nekisciau. Kiek teko skaityti, niekas ten neaugs, nes riesutas yra baisus diktatorius, uzurpatorius ir pan... Ne del lapu, bet del saknu ir jo isskiriamu kazkokiu medziagu...

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 04 20, 07:58)

o ne bijūnas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 04 20, 10:57)
Sia savaite retinsiu Andersono tradeskante, rasakila, galiu padovanoti vilkdagiu (berods barzdotieji, zydi geltonai su sviesiai violetine barzdele), nes pas mane jie netinkamoje vietoje ir neturiu jiems vietos. Dar yra varpinis augalas, kurio pavadinimo deja nezinau, irgi dovanoju. Jei ka domina- rasykit i AZ.

Dar- gal kas jau sukavot medelynus aplink Kauna? Kolkvikcija ir zalialapis pukenis domina. Apvaziavau gal 4-5, neradau. Zapyskis raso, kad turi, bet brangoka.

Pas mane violetinis sinavadas ruosiasi zydet ir labai gerai jauciasi visiskam pavesi. Tvora meta toki vientisa seseli, o jis kaip tik tame seselyje auga. Pernai kai pasodinau galvojau kaput bus, o jis , kad isaugo ir zydet susiruose.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 04 20, 11:01)
Tikrai taip.

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 20, 11:08)
o ne bijūnas?  g.gif

ot ir nežinau,bet pagal šaknis tai tikrai pagalvojau,kad kažkas rimto g.gif
na lauksim kas toliau augs mirksiukas.gif

ačius mirksiukas.gif

einu skaityti atsiliktų psl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 20, 08:33)
nepasidave googlas i provokacija "rakteliai"  lotuliukas.gif

gal pasiduotu pries raktazoles arba primula lotuliukas.gif :

http://images.google...e...sa=N&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 04 20, 10:57)

Cia toks biski lyrinis nukrypimas, bet maciau pas dieduka budleja bordo ziedynais. Toks krumelis ndidukas visai, bet graziai paformuotas, is pagrindo kelios, o ne viena sakele auga ir tekainavo 2 svarus. Tas diedukas aukso vertes wub.gif , as pas ji pensu atsikratau. Gaila, kad tu toli, o galima butu pas ji uzklausti ir pukenio. Vasara cia toks vienas veikejas ruosiasi vaziuot i LT, tai perduotu. Bet gi gali diedukas pukenio ir neturet g.gif Kaip pagalvoju nu tai kas tai yra uz kruma 2 svarus sumoket, kaip dovanai. doh.gif Vakar maciau turejo tu tsugu, ar kaip jos ten. Dar pagalvojau, kas cia per kadagys tokis svelnus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 04 20, 09:58)

Tikrai Laumenė.
Tikrai dilgėlės. biggrin.gif
Bijūnas.
Atsakyti