QUOTE(Neri29 @ 2009 04 18, 07:34)
Pirkau visokiu priemoniu, niekas nepadejo.
veliau gavau pasiskolinti sautuva, orini ar koki tai; paprasta. Kur kiekvienas gali nusipirkti be spec.leidimu.
Dabar tas katinas aplink apeina, bet sustoja i mano puse pasiziuri
Na gal cia kraupiai skamba, bet...
veiksminga
butent.
pas mane pistoletas orinis budincioj vietoj virtuvej padetas..
MB nupirko kazkoki ''humaniskesni'' -ir mazesni,ir lengvesni, ir baltais rutuliukais kaip zirniukais/sovinukais
ale bet jau isbaidyta iki siol viskas
, neber i ka taikyt [tfu tfu tfu] nebent koks naujas neisaukletas uzklystu...
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 18, 17:22)
Rožės prabangiausiai atrodo kai amarais aplimpa arba kai apie jas su purkštuku kas nors šokinėja
Nors prižiūrėtos rožės gražu. Tik man apie jas per daug darbo.
na kaip cia pasakius...
nera tas roziu amaras kazkuo sudetingesnis nei rudys ant piliaroziu ar miltlige ant sluot.flioksu [ypac baltu] ar daugiam.astru - vis tiek tenka pabegiot su purkstuvu
QUOTE(satanele @ 2009 04 18, 18:41)
Sveikutes,gal kuri sejote kobejas ,kaip jus su jomis susitvarkot ,nes pas mane jos apie du metrus, oiki isnesimo i lauka manau dar toli?
toli, toli, visas menuo praktiskai...
atsargiai persodink i cilindro formos didesni plastikini vazona plonomis sienelemis, prikaisiok bambuku lazdeliu augalui vyniotis.
kai sodinsi lauke: iskirpk sekatorium vazono dugna. issikask duobe. ikisk vazona. zirklemis ar sekatorium perkirpk vazono sona, ir istrauk ta plastamse - taip gal ir nesulauzysi sodindama i vieta
menkiausios salnos tikimybes atveju rupestingai apsuk agroplevele - labai jautrios salnoms kobejos.
QUOTE(sobieska @ 2009 04 19, 19:41)
Padekite atbukusiam protui
savo jegomis niekaip nesumastau. Noreciau pasinaudoti jusu mintimis ir idejomis.Ka galeciau pasodinti i sita "dideli" zemes lopa
kazkur kisk viena puikuji siloka - ta stambu.
o zeme uzdenk ylalapio fliokso kilimu.
tingiu foto ieskot - zinok, grziai salia atrodo
ir kaip tik bergenija buvo salia - cia kazkada toki derin i turejau.
tik Smht1 ''prisikabino'' prie yl.fliokso ir bergenijos lapijos kontrasto - jai mat, reikia ''perejimu''
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 19, 20:08)
ojei, kaip ryšku Audžiu mintį užsiveisti šių salotų
jei netingi palaukt iki ankstyvo rudens - galesiu praretint savasias
baisia jau veslios pas mane
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 19, 20:27)
kokia zole sejai ,kad jau pjauni ir mane asarot verti?As vis apie ta pati-kokia rusis
mindymo nebijo?
okis, ryt darbe paziuresiu specialiai tau.
kiek pamenu - tos rusys, kurios labai atsparios mindymui, reikalauja daznesnio sienavimo
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 04 19, 22:18)
rokokooo, citrininis ciobrelis kada buna geltonas - visa laika
?
nea.
citr. ciobrelis geltonas buna nuo 2-3 salnos rudeni iki panasiai geguzes LT - t.y. puse metu saltuoju zesonu [viszalis, labai dekoratyvus besniege ziema]
netrukus ims zaliuot pas mane - ta zaluma tokia labai gaiviai sviesiai zalia.
Apuosciau didz. margutes [tik del taves
, siaip niekad nebuciau to dariusi
] - na tikrai, oranzines ne taip astriai skleidzia kvapa
Tai va, persodinau [papurciau/isskirsciau] savo pasididziavima - firmini rokoko Pentiniu darzeli
plotas pasistume didyn darzo saskaita...
perskambinau kelias forumietes - niekas ju nenorejo
, tai viska, kas liko [kokie 6 skirtingu spalvu kelmeliai
] - vis tik atiteko i geras rankas gretimam kaime
kitas [jurginu] darzelis irgi stumsis i darza braskiu saskaita - kazkaip reiks jurginus sutalpint, dauguma jau sudyge, gyvena siltnamy. ten jau ir kanos spejo nusidegint i saule bet apsalt. na,bet nesitampysiu vazonu kambariuosna
, prikloju agroplevele - kas nores -isgyvens.
tuoj visos margutes prazys - ir sachm, ir dzidz.
pirmasis narcizas prazydo.
kaufmano bujoja.
raktazoles...ir tt.