Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(sobieska @ 2009 04 19, 20:41)
Padekite atbukusiam protui doh.gif  savo jegomis niekaip nesumastau. Noreciau pasinaudoti jusu mintimis ir idejomis.Ka galeciau pasodinti i sita "dideli" zemes lopa salia bergenijos , besikalancios viendienes ir dar nespejusios islysti knifofijos.Kurmiai priverte sumazinti pjaunamos zoles kieki, sek nesejus toj vietoj zole, kurmiams ji matomai butent toj vietoj nepatinka.Atsibodo kas savaitgali nuimineti zemes pertekliu biggrin.gif . Taigi , papasakokite ka nors rolleyes.gif
user posted image

lisk paskui mane i kuojos nurodyta web...
deciau melsviu riebesniu,viksvu butinai imaisyciau( uz bergenijos ar kaip ja ten) ir aukstesniu margu ar bordo siloku
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 19, 20:48)
bordine vaisgina  tongue.gif  (beje, po vaisgina krokai gerai gyvena  mirksiukas.gif )

Sakai uzleisti sliauziancia mombardava vaisgina mastau.gif visai neblogai skamba...nors dar ties ja neapsistosiu, paziuresiu ka kitos pasiulys rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 19, 20:50)
lisk paskui mane i kuojos nurodyta web...
deciau melsviu riebesniu,viksvu butinai imaisyciau( uz bergenijos ar kaip ja ten) ir aukstesniu margu ar bordo siloku

Zinok melsviu nelabai noriu ir taip mano sodyba visa jose paskendusi doh.gif , viksvu visa virtine toleliau matosi, o ir kur dar i nuotrauka netilpusios

O tas puslapiukas tai fainas, bet jam laiko reikia, nes bijau, kad busiu nemigus siandien jei tik zvilgsni ilgeliau uzlaikysiu.Siandien perdaug ariau...
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 19, 20:46)
siandien tokia grazuole nusipirkau,ar nekenks jai rugstesne zeme g.gif ?

6.1-7.8 pH joms būtinas - dolomitmilčių įmaišyk į dirvą ir bus gerai wink.gif
Atsakyti
Imesiu truputuka spalvu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 19, 21:03)
Imesiu truputuka spalvu biggrin.gif

ojei, kaip ryšku bigsmile.gif Audžiu mintį užsiveisti šių salotų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 19, 21:08)
ojei, kaip ryšku  bigsmile.gif Audžiu mintį užsiveisti šių salotų  laugh.gif

Man be ju pavasario nebutu bigsmile.gif
O as siandien atidariau zoles pjovimo sezona, nu labai kvepejo nupjauta zolyte...
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 19, 18:02)
O mano nuomonė visiškai skirtinga.
1.Gerai, kad pavėsinėj pusėj rododendrai.
Bet galiu prisikabinti prie labai daug ko. Jei tai pavėsinė pusė , tai man netinka kadagiai  verysad.gif , netinka ir tai, kad augalai susodinti pavieniui. Rašai, kad 2.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Viskas blogai. Pavėsiniai augalai. Patys gražiausi kokius tik gali nusipirkti. Svarbu, kad būtų gražu ir žiemą. Žiūrint ką labiau mėgsti ar spygliuočius ar lapuočius.

3. Dar kur pro tarpus matosi tvora irgi norėtūsi jei ne gyvatvorės, tai bent retai , vienodais atstumais pasodintų tokių pačių tujų.

Sėkmės  4u.gif

lotuliukas.gif blush2.gif Nu va. Nusiimsiu didziosios kritikuotojos karuna:) Bet tai jei kadagiai jau tokio ugio ir sveiki, tai man cia kaip su vidos katileliais- nu ir kas kad knygos raso, kad jie megsta saule? Jeigu pas ja auga ir vesejo pavesyje, tai kam ieskot geroj vietoj..nesakysiu ko:) O kuo blogai augalai susodinti pavieniui? Kompozicija visgi yra padaryta.
O siaip tai..arba as kazkaip ne taip parasiau, arba mane ne taip supratai, bet nemanau, kad musu nuomones kardinaliai apie viska issiskyre. Tik to 3. punkto tai nedaryciau. schmoll.gif Bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 19 balandžio 2009 - 20:27
QUOTE(sobieska @ 2009 04 19, 21:11)
O as siandien atidariau zoles pjovimo sezona, nu labai kvepejo nupjauta zolyte...

kokia zole sejai ,kad jau pjauni ir mane asarot verti?As vis apie ta pati-kokia rusis mindymo nebijo?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 19, 21:11)

Oho kokia ankstyva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 19, 21:27)
kokia zole sejai ,kad jau pjauni ir mane asarot verti?As vis apie ta pati-kokia rusis mindymo nebijo?

Sekantis klausimas biggrin.gif ...nu tikrai nepamenu, prie geriausiu noru nepasakyciau.Tik galiu parodyt, bet vargu ar tai pades cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 19, 18:08)
ojei, kaip ryšku  bigsmile.gif Audžiu mintį užsiveisti šių salotų  laugh.gif

lotuliukas.gif aš aną savaitę atsiprašiau jų (pernai metais išbrokija) ir iš mamos parsivežiau bigsmile.gif Tokias citrinines... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Algele @ 2009 04 19, 15:46)
Supratau reiskia keisti mulca reikes dazniau.

zieves mulcias yra naturali medziaga, kuri sutrunija ir isiterpia i dirva, todel ja kartais reikia papildyti nauja.

QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 19, 17:02)
Sėkmės  4u.gif

labai reiketu tavo patarimo, ar augtu namo siaurineje puseje netoli sienos skiepytas svyrantis maumedis ? tiksliau, ar jis ten vargtu... g.gif ? O jei ne maumedis, koks aukstesnis svyruoklis medelis tiktu tokioje vietoje - siena bordines spalvos plytu. Kazi isskyrus kukmedi ar yra dar is ko rinktis g.gif ?

QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 19, 17:42)
o kaip tu jai neleisi plėstis jeigu metiniai ūgliai metro ilgio? Nukirpsi pusę ūglio?

as turejau omeny, kad jai siena neleis plestis... o ka su kita puse, ties pasakius net nezinau... tegu leidzia, pavasari apgeneti galima, o be to, hortenzija auksta, o visos kitos tai zemos gelytes, tai virsus apaciai trukdyti neturetu g.gif .

QUOTE(DeeDee @ 2009 04 19, 19:26)

o jau kokia grazi, garbanota wub.gif ...
as turiu paprasta bordine, tai po ziemos ji labai daili atrodo;

kazkada apie snapucius kalbejom.. siandien akyliau uz tvoros pasiziurejau - snapuciu (viszaliu) lapai 3 atspalviu - tamsiai zali, sv. zali ir pilkai zali bigsmile.gif , tokiais lopais susodinti. O kaip zydejo, tai nebelabai pamenu - zinau, kad buvo roziniai, aukstesni, ir zemesni blush2.gif ...

QUOTE(sobieska @ 2009 04 19, 19:41)
Taigi , papasakokite ka nors rolleyes.gif

o tai kas bus, kai kurmiai tau augalus isvers doh.gif ?
as siulyciau irgi ta bombordine vaisgina, ypac arciau akmeneliu... ir galbut sliauzianciaja silinge geltona. Dar reikia paziureti, kad ir prie viendienes ir knifofijos spalvu tiktu.
man paciai netiketas geltonos ir rozines spalvos derinys, bet esu juo patenkinta (ryski geltona labai pagyvina vaizda) thumbup.gif :

user posted image

as ta silinge rudeni nukerpu, palieku tik trumpas isisaknijusias sakele, kad per daug nelystu, kur nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 19 balandžio 2009 - 21:53