QUOTE(rukutukas @ 2009 04 19, 17:41)
1 Tai jūs turit omeny , kad viską kelti prie tvoros , tai yra išimti veją ir prisodinti pavėsinių augalų . Kiek aš tik nuotraukų visokių neprisižiųrėjau , bet labiausiai norėjosi imti veją ir kelti prie tvoros , na kokią gal vingiuotą ,netiesų ir neplatų gėlynėlį padaryti
Bet mes šiais metais planuojame už tvoros sodinti tujas , kažin ar jos nesipjautų , ar nesugadintų vaizdo
2 Ajajai , na man irgi vien tas medelis tik gražu
o daugiau niekas o kokius augaliukus patartumėt , kad neužstotų langų ir kad augtų mažai saulėtoje vietoje
3 Ačiū dėl vazonų ir dėl nuomonės
Jei kalbat apie medinę tvorą tai ten yra tujos , ten eina tuja , lempa tuja lempa ir t. t tik dabar jau jos didesnės ir labiau matosi ,o kur vartai metaliniai , kaip minėjau iš lauko pusės sodinsim šiemet tujas
Labai ačiū už atsiliepimą
1.
Būtent banguotas gėlynėlis ten prašyte prašosi, o tujos būtų nuostabus fonas augalams.
2. man tas medelis ir yra blogai. Ir dar tie trys sustatyti akmenukai.
Man prie langų galėtų būti arba tokie karpyti kukmedžiai kur praituose psl. buvau įdėjus. Kokie 3 skirtingų aukščių. Apačioj kiliminės pavėsinės gėlytės. ( Neatsimenu pavadinimo )
Čia brangus minimalistinis variantas.
Arba yakuschimanum rododendrai, kukmedis Fastigiata Robusta ir hortenzija dar pasodinant heucherų gal ir melsvių. Hortenziją prie langų imčiau Paniculata Grandiflora
Su sąlyga jei mėgsti sausas puokštes. Žiemą toks vaizdelis
Čia būtų daug pigesnis, bet gal net dar gražesnis variantas.