prisiduodu
Veja sutvarkem, dabar laukiam kol suzaliuos. Vyras su kazkokiu idomiu tokiu grebliu su lenktais galais isgrebliavo (liko tokie ravai), patresem, palaistem, po poros dienu dar palijo, tai tikiuos bus grazi. Pelesis issigrebe, tai tresem paprastom trasom vejai
o ka patarsit del situ mazu ploteliu
kampe hortenzija, o po ja plika zeme, ka galeciau ten pasodint, kad nebutu plika ir kad kol pvz ji atzelia, kad nebutu taip nyku
cia tas kadagys man visai nepatinka, as ji isklelsiu, nes ten eina zemyn (matosi pagal bordiura kairej), ir tas kadagys ikrenta ir jo nelabai matyt,m tik priejus, visia jis ten negraziai atrodo, liks tuja ir viskas (tiesa dabar ten lenda hiacintai kur foto laumakes), o siaip jiem nuzydejus ten nieko is daugiameciu nera, tai kas tiktu i kompozicija su tuja. Plotelis ten nedidelis, koks 1-1.5 ilgio ir apie 50 cm plocio
gal galvoju man patiktu, kad kazkas liptu truputi ant to bordiuro
abu ploteliai yra salia, juo skiria grotos (foto biski matyti)
ten pavesis
tai net laumakes man nelabai zydejo ten
turiu uolaskele ir vaistuti, gal ju kuri pasodint, nu man noriis kokio kiliminio augalo kazkur pas mane, gal jie tiktu i ta mano kampeli, ten irgi nebezinau ka sodint
pvz salia kadagio, nes praeitais metais kai susodinau, tai to kadagio nebesimate
salia jo ir pries ji esancios geles ji tiesiog uzgoze
ka pvz galima pasodint i tarpeli tarp sidabrines eglutes ie eglutes 'conica"
nu tik eleboras zinau kur bus, kitko dar nesumasciau
dekui uz patarimus, praeitu metu esu uzsisaugojus, delioju delioju, bet vaizdo kol kas nematyt