Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Wolke @ 2009 04 11, 09:55)
bigsmile.gif krastiete  mirksiukas.gif  4u.gif

Wolke, o iš kut tu ? Kad nuo Šilutės žinaau, bet tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 04 11, 11:01)
Wolke, o iš kut tu ? Kad nuo Šilutės žinaau, bet tiksliau.

as pati tau nuo Saugu puses,bet MB daug metu dirbo ir gyveno tavo kraste mirksiukas.gif susipazinom tsakant smile.gif
Atsakyti
Sveikos, su artejanciom sventem 4u.gif Merginos, prakalbote apie "kvapnias gelytes". Nezinau ar Jus auginate, bet as auginu dyvinute vakarine, tai jos kvapas vakarais nuostabus. Ji gal ir ne pati graziausia gele, bet kvapas vertas, kad ji augtu po miegamojo langu arba prie terasos kokios.
Na cia siaip, priminiau kvepianti augala ax.gif
Atsakyti
Geriau ją sodinti pavėsingoje vietoje, tada žydės ir dieną. Nepastebėjau, kad ji labai kvepėtų.Aš rudenį palikau rūsyje šaknis žiemoti, bus matyt kaip peržiemojo ir ar apsimokėjo laikyti.. Pernai auginau tokių spalvų:
http://www.sodai.lie...m/Dyvinute.html
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 04 11, 10:44)
as pati tau nuo Saugu puses,bet MB daug metu dirbo ir gyveno tavo kraste  mirksiukas.gif susipazinom  tsakant smile.gif

Tai gal pažystu ? Parašyk į AŽ tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 04 11, 10:55)
bigsmile.gif krastiete  mirksiukas.gif  4u.gif

bigsmile.gif krastiete 4u.gif
Papildyta:
Sveikos merginos ,gal patarsit kaip sodinti ''triskiauti migdola'' siandiena nusipirkau ,kokia zeme jis megsta,dekui ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 11 balandžio 2009 - 17:02
QUOTE(satanele @ 2009 04 11, 17:04)
bigsmile.gif krastiete 4u.gif
Papildyta:
Sveikos merginos ,gal patarsit kaip sodinti ''triskiauti migdola'' siandiena nusipirkau ,kokia zeme jis megsta,dekui ? 4u.gif

Sodink bet kur, tik saulėtoje vietoje. Auga bet kokiomis sąlygomis, visiškai nereiklus augaliukas.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 11, 13:23)
Geriau ją sodinti pavėsingoje vietoje, tada žydės ir dieną. Nepastebėjau, kad ji labai kvepėtų.Aš rudenį palikau rūsyje šaknis žiemoti, bus matyt kaip peržiemojo ir ar apsimokėjo laikyti.. Pernai auginau tokių spalvų:
http://www.sodai.lie...m/Dyvinute.html

http://www.rojaussod.../tema.php?s=501 straipsnis
Dyvinukiu mirabilis lot. saknis/gumbus parduotuveje parduoda [bent jau Vln Moletu pl. ''Zaliajame centre''] - ant pakuociu raso, kad laikyti kaip jurginus ziema.

Kas del kvapu, tai didziosios margutes okupavo mano kiema lotuliukas.gif doh.gif uz 10 metru minimum uzuosi... o pametytos jos po visa gelyna. oranzines ugiu lenkia geltonasias kazkodel
jau ir sachmatines m. sugygo kai kur.

Smelio smiltele, vis man kirba,ka norejau pasakyt: minejai asociacija vilkdalgiu ir dregmes - tai susije butent su Geltonaisiais vikd. iris pseudacorus - pas mus prie prudo naturaliai auga, praktiskai vandeny.
http://images.google...e...l=lt&tab=wi

Atsakyti
pas mus dabar pats zydejimas visu pavasariniu gelyciu ir medeliu wub.gif
va kaiminystej nupaveikslavau zydincius migdolo medelius (pati neturiu)
user posted image user posted image

forsitija ir zvaigzdetoji magnolija wub.gif
user posted image user posted image

o mano darze pradeda tas krumelis zydet
user posted image
dar ne visai issiskleide ziedai,bet jau kvepia doh.gif visas kiemas rolleyes.gif labai saldziai
Papildyta:
o kaip tas krumas vadinas ir nezinau....
Atsakyti
Nu taip, pas jus jau tikrai pažengęs pavasaris wub.gif
Atsakyti
fantastika,Wolke wub.gif

tavoji turbut MAHONIjA
http://images.google...htt...sa=N&um=1
Atsakyti
prisiduodu 4u.gif
Veja sutvarkem, dabar laukiam kol suzaliuos. Vyras su kazkokiu idomiu tokiu grebliu su lenktais galais isgrebliavo (liko tokie ravai), patresem, palaistem, po poros dienu dar palijo, tai tikiuos bus grazi. Pelesis issigrebe, tai tresem paprastom trasom vejai g.gif

o ka patarsit del situ mazu ploteliu g.gif
kampe hortenzija, o po ja plika zeme, ka galeciau ten pasodint, kad nebutu plika ir kad kol pvz ji atzelia, kad nebutu taip nyku g.gif

user posted image

cia tas kadagys man visai nepatinka, as ji isklelsiu, nes ten eina zemyn (matosi pagal bordiura kairej), ir tas kadagys ikrenta ir jo nelabai matyt,m tik priejus, visia jis ten negraziai atrodo, liks tuja ir viskas (tiesa dabar ten lenda hiacintai kur foto laumakes), o siaip jiem nuzydejus ten nieko is daugiameciu nera, tai kas tiktu i kompozicija su tuja. Plotelis ten nedidelis, koks 1-1.5 ilgio ir apie 50 cm plocio g.gif gal galvoju man patiktu, kad kazkas liptu truputi ant to bordiuro g.gif
user posted image

abu ploteliai yra salia, juo skiria grotos (foto biski matyti) ax.gif
ten pavesis doh.gif tai net laumakes man nelabai zydejo ten doh.gif

turiu uolaskele ir vaistuti, gal ju kuri pasodint, nu man noriis kokio kiliminio augalo kazkur pas mane, gal jie tiktu i ta mano kampeli, ten irgi nebezinau ka sodint doh.gif pvz salia kadagio, nes praeitais metais kai susodinau, tai to kadagio nebesimate doh.gif salia jo ir pries ji esancios geles ji tiesiog uzgoze doh.gif ka pvz galima pasodint i tarpeli tarp sidabrines eglutes ie eglutes 'conica" g.gif nu tik eleboras zinau kur bus, kitko dar nesumasciau doh.gif

dekui uz patarimus, praeitu metu esu uzsisaugojus, delioju delioju, bet vaizdo kol kas nematyt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 11 balandžio 2009 - 22:47