QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 16, 22:54)
Ir aš pasižiūrėjausavo knygose prie vienų veislių parašyta evergreen, o prie kitų ne. Ir aš sekmadienį savas nufotkinsiu pamatysit kaip jos skiriasi
Papildyta:
Jei pavėsy, tai ta purpurinė spalva turėtų išlikti. Tik akmenukai turėtų paryškinti raudoną spalvą
o ką reiškia iš TP ?
Papildyta:
Tokia bordo lapais pas mane kur dabar atrodo kaip šiūkšlynėlis bet vasarą vis tiek graži
Papildyta:
Kataloge prie visų heucherų rašo 7-12 /m , tik micrantha Palace Purple 5-9 /m
Papildyta:
dar atkreipk dėmesį, kad heuchera ir hortenzija būna dekoratyvios tuo pat metu vasaros antroj pusėj ir rudenį. Nieko neturi pavasariui- vasaros pradžiai
Papildyta:
Jei pavėsy, tai ta purpurinė spalva turėtų išlikti. Tik akmenukai turėtų paryškinti raudoną spalvą
o ką reiškia iš TP ?
Papildyta:
Tokia bordo lapais pas mane kur dabar atrodo kaip šiūkšlynėlis bet vasarą vis tiek graži
Papildyta:
Kataloge prie visų heucherų rašo 7-12 /m , tik micrantha Palace Purple 5-9 /m
Papildyta:
dar atkreipk dėmesį, kad heuchera ir hortenzija būna dekoratyvios tuo pat metu vasaros antroj pusėj ir rudenį. Nieko neturi pavasariui- vasaros pradžiai
na, tikiuosi savaitgali nueit prie megos ir tikiuos kad nusipirksiu kazka-arba heucheru arba melsviu , tada nebereiks sukt galvos. tai va, ir blogiausia, kad heuhchera su hortenzija vienodu laiku 'grazios", o kai hortenzija suzydi, tai jos ir vienos uztenka, ji ten nemazai uzima ploto, galvoju kad elementariai heuchera su savo ziedynkociais nebesutilps ten, o melsves kai be ziedu, tai gal ne taip uzgos tada gal heuchera bandyciau sodint tam kitam plotely, nu vistiek as galvoju ja isigysiu, kad jau tiek apie ja prikalbejom .
tik tada jei melsves sodinu tai kaip tada anksciau pavasari pagyvint-svoguninem, ar kokiu viszaliu apacioj (nu pasiulymai buvo gebene arba mazoji zieme )
va pavasari plotelis atrodo taip
hortenzijai zydint taip, tai sakau ta heuchera su savi ilgais ziedynkociais gal nebetilps