QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 16, 23:54)
Įdėk planą iš viršaus, kad ir ranka papaišytą, bet, kad būtų pmaždaug proporcijos. Man kažkaip atrodo, kad tos plytos sklypo vidury styro
pabandysiu ant dienų sukūrti kažką labiau suprantamo
QUOTE(drieziukas @ 2009 04 17, 08:12)
Tu gal pabandyk vėliau vasaros pradžioje nuotrauką iš arčiau padaryti, nes bent jau aš, tai nieko neįžiūriu O šiaip ateityje, bent jau aš, bandyčiau kokių nors visžalių augalų pasodinti, gal ir medelį kokį Nebent tu nori tokį sodą ir išlaikyti, kaip yra: vaismedžiai + gėlių darželis
nu jo,tikra,jei nematęs realybėje,tai sunku suprasti kaip ten kas
aš pati kai žinau,tai man viskas aišku atrodo
bandysiu laimės vasaros pradžioje,kai viskas jau atžels
o sodą tokį ir noriu išlaikyti vaismedžiai+ gėlės+ žydintys krūmai
dar ir mini daržas yra
nemėgstu tujų,kadagių,eglių,pušų ir t.t. pas kitus man gražiai atrodo,bet pas savę tikrai nenorėčiau jų matyti
turėjom vieną (vis dar yra,bet teks atsisveikinti) labai gražią eglę prie namo ,bet MB kažkur perskaitė kad lakas genėti kartu su vaismedžiais...ten,tūrbūt kalba apie gyvatvorių egles ėjo...tai vienžo jis jai viršunę nupjovė
kokį gerą metrą..kad nebūtų tokia aukšta
o kad ta viršunė nebeatžels ir liks toks kelmas su šakom,tai jam į galvą neatėjo
vos neapsiverkiau kai pamačiau
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 17, 08:29)
pūkuotoji glažutė
manau, kad kol kas, kol Tau trūksta laiko kiemo gražinimui, kažko iš esmės nepakeisi - įsigyk šiemet keletą patinkančių gėlių, paaugink iki kitų metų, o per žiemą apmąsčiusi
visą kiemo viziją iš esmės, po metų pavasarį galėsi imtis didžiųjų kiemo pertvarkų - bus išsigryninusios mintys, kokios formos gėlyno nori, ką jame norėtum matyti, ir ar išvis jo toje pačioje vietoje norisi.
man laiko gražinimui ne trūksta
tai MB rankų trūksta,kad galėtų viską tvarkyti .... kol jis padarys viską,kad galėtumėm pilnai petvarkyti aplinką,tai mažiausiai 2-3 metai dar (ir tai optimistiškai žiūrint)
aš tai jau visus metus vis mąstau,permąstau.....skaitau jūsų temą,internete žiūriu...tai,kas man patinka-dažnai neauga tokioje žemėje,kaip mūsų sklype
arba reikalauja pastovios priežiūros,o tai tik sodas,kuriame būname dažniausiai tik savaitgaliais.be to tokioje augalų gausybėje pasimetu
tas gelynas yra prie įvažiavimo,matosi iš kelio.norisi,kad nors kiek padoriai atrodytų.manau,tikrai liks ten ilgam.tik tas plytų apvadas ir griežta trikampio forma man
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 17, 09:25)
čia pavasarį taip atrodo nakviša, vėliau ji išleidžia žiedstiebį ir labai gražiai geltonai žydi
žinau,kad dar nakvišos yra tame gelyne..bet visai šalia atželia dar kažkas žalais lapeliais,tai ir galvojau kad tai nakviša,o čia kažkas kito
reikės tada nufotkinti tą kitą augalą
QUOTE(Regila @ 2009 04 17, 09:28)
Štai čia galima pamatyti tokias pat "piktžoles":
http://www.sodai.lie...com/Nakvisa.htm