Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

sveikos 4u.gif gal cia nelabai ir i tema, bet mane siemet labai jau domina dekoratyviniai tvenkineliai info kaip ji isirengti daug maz radau, bet gal kuri ne tycia zinot geru tinklalapiu su foto...nes niekaip neapsisprendziu del formos...gal kuri zinot daugiau nuorodu i uzsienio tinklalapius g.gif buciau labai jau dekinga
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 10, 16:10)
o kai nužydės ir reiks laukti kol pradės gelsti lapai, ar yra kokių šalia augalų, kas uždengtų? Jei nea, tai taip ar taip bus negražu, t.y. grožis laikinas  tongue.gif

Nu nebalamutink gi zmogaus, eis dabar ir issiraus viska su svogunais.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 04 10, 16:36)
Nu nebalamutink gi zmogaus, eis dabar ir issiraus viska su svogunais.

o rūgštele, vis pamirštu, kad gali būti ir taip laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 04 10, 16:27)
domina dekoratyviniai tvenkineliai <...> niekaip neapsisprendziu del formos...

user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
Mano violetines bestiebes tulpes turetu per Velykas prazydet.
Atsakyti
labai didelis aciu va tas pirmas prudas antros eiles tiesiog fantastika...tik gaila kad pas mane reljefas lygus, bet gal ka ir sugalvosiu...
Atsakyti
Po tulpių paskui žydi vilkdalgiai, o vasaros vidury pražysta tokios žemos baltais smulkiais žiedukais gėlytės (jų pavadinimo nežinau), ir vakarais labai kvepia. Ir žydi iki pat spalio, net po sniegu praeitą žiemą su žiedais buvo. Dar tarpuose kelios aukštos į tvoreles atremtos rožės yra, tai aplinka nelieka tuščia.
Atsakyti
QUOTE(Mamulka123 @ 2009 04 10, 19:37)
Po tulpių paskui žydi vilkdalgiai, o vasaros vidury pražysta tokios žemos baltais smulkiais žiedukais gėlytės (jų pavadinimo nežinau), ir vakarais labai kvepia. Ir žydi iki pat spalio, net po sniegu praeitą žiemą su žiedais buvo. Dar tarpuose kelios aukštos į tvoreles atremtos rožės yra, tai aplinka nelieka tuščia.

nu kas cia per tos baltos gelytes, labai sudomino, o dar ir kevepia g.gif
Atsakyti
Nu vat aš ir pati dar pavadinimo neišsiaiškinau. Jokios žalumos dabar jos nėra, pasirodo jos kaip pikžolės, t.y. labai greitai. Kada nors kai jos pasirodys tai įdėsiu foto atpažinimui. Gal ją ir žinote, tik aš nemoku nupasakoti. O vakarais tikrai maloniai kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Mamulka123 @ 2009 04 10, 14:55)
Deja Lietuvoj, Pajūrio krašte kur pievos užliejamos...

Iš kur tu, aš iš Stoniškių.
Atsakyti
QUOTE(Mamulka123 @ 2009 04 10, 20:09)
Nu vat aš ir pati dar pavadinimo neišsiaiškinau. Jokios žalumos dabar jos nėra, pasirodo jos kaip pikžolės, t.y. labai greitai. Kada nors kai jos pasirodys tai įdėsiu foto atpažinimui. Gal ją ir žinote, tik aš nemoku nupasakoti. O vakarais tikrai maloniai kvepia.

gal tokios g.gif - pajurine lobularija ?

http://images.google...h...mp;aq=f&oq=
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 04 10, 21:45)
Iš kur tu, aš iš Stoniškių.

bigsmile.gif krastiete mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti