Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

4u.gif merginos gal žinot kada Šiauliuose mugė prasideda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 04 15, 15:26)
Tave paskaitai ir atrodo, kad viskas taip paprasta ir lengva  doh.gif Man kas lieptu sudaryti plana gelynui, tai geriau prasyciausi darza sukasti...  biggrin.gif Man su planavimu ir strategavimu tikrai ne kas. Va kai susodinu, tada ir matau - tinka, netinka, grazu-negrazu. Kai auga irgi matosi , ar dirva, ar vieta tinka, ar neskursta... As daugiau praktike, ne teoretike  ax.gif Mokausi is savo klaidu.

Ka cia protingo pasakius. Nebuvo man paprasta ir lengva kai pradejau. Ir dabar ne viskas paprasta, toli grazu. Bet tai tiesiog..per praktika, laika ir ateina tas teorinis isivaizdavimas. Be to, zmones skirtingi. Vieni turi vizualine atminti, kiti garsine, dar kiti kitokia. (Kazkodel pasirode, kad tai turi itakos:)) Ir as mokausi ir savo klaidu ir klystu. Ir visi, net profesionalai nedaro visko pagal projekta. Vietoj, atvezus augalus koreguojasi dalis sumanymu.

P.S. nemegstu darzo kasti. Tiksliau esu slabake visiskai, tai po kasimo dreba rankos ir kojos. Galetume mainytis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 04 15, 09:20)
Eglutės erkutes ir decis nuima.

Decis naikina erkes ir ne tik nuo eglučių. Tiesiog aš ne visus chemikalus išvardinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ju.Ju , sveika sugrįžus mirksiukas.gif
Rokoko , dabar žiauriai pavargus esu ir tingiu ieškoti ko klausei apie sanvitalijas. Rytoj kraunuosi augalus ir naktį išvažiuojam į Klaipėdą į mugę. Tai gal sekmadienį, gal pirmadienį tau atsakysiu. Gerai?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 20:51)
Labukas  4u.gif Kas mane prisimena  ax.gif

thumbup.gif sveika sugrįžus drinks_cheers.gif pačiu laiku, ant pavasario karštymečio vėl suradai kelią pas mus thumbup.gif
eleboras nors ir mažiulis, bet gražuoliukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2009 04 15, 22:26)
...Rytoj kraunuosi augalus ir naktį išvažiuojam į Klaipėdą į mugę.

sėkmės mugėj 4u.gif grįžkit be krovinio ir pilnom piniginėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 15, 21:30)
sėkmės mugėj 4u.gif grįžkit be krovinio ir pilnom piniginėm mirksiukas.gif

Labai ačiū už tokius gerus linkėjimus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti kur galeciau isigyti nebrangiai ligustru.Norim pasodinti palei tvora, dar ieskau dekoratyviniu krumeliu, roziu .
Laikas papuosti kiema ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaiciukes
Ziuriu jus cia jau darbuojates pilnu tempu sakau ir man jau laikas pasijungti ir savo pirmais ziedeliais pasirodyti aisko nieko ypatingo bet vistiek dziugina sirdi
user posted image

dar po velyku mama parveze 5 rusiu geliu is ju viena pazinau tai velyvius o kitu ne kai jau paausk ar bent jau prazis tada jusu jau jusu eksperciu klausiu kas per geles blush2.gif
tai siam kartui tiek visoms sekmes besidarbuojant ir besigrazinant mirksiukas.gif
beja dar klausiu patarimo jums cia fantazijos netruksta gal ka patarsit kaip uzmaskuoti baisibe kuria padare kaimynai dabar i kiema negaliu iseiti akis bado nervas ima doh.gif ryt nufotkinsiu ir jum parodysiu gal padesit mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetau, kaip smagu matyti senus mielus sirdziai nickus wub.gif wub.gif biggrin.gif Smagu kad jus vis dar cia thumbup.gif Jau per tuos metus atsilikau doh.gif Kol vel isivaziuosiu apie ka kalbat rolleyes.gif Bandysiu sekti, nes pati papasakot nelabai ka turesiu, nebent vaizdelius idesiu. Laukiu kaip visalaika rododendru zydejimo rolleyes.gif
Smagu kad nepamirsot 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 16, 07:56)
Jetau, kaip smagu matyti senus mielus sirdziai nickus  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif Smagu kad jus vis dar cia  thumbup.gif Jau per tuos metus atsilikau  doh.gif Kol vel isivaziuosiu apie ka kalbat  rolleyes.gif Bandysiu sekti, nes pati papasakot nelabai ka turesiu, nebent vaizdelius idesiu. Laukiu kaip visalaika rododendru zydejimo  rolleyes.gif
Smagu kad nepamirsot  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif įsibėgėsi, juk pats sezonas biggrin.gif
o kai ant liežuvio bus kas blondiniškai "ne į temą", priijunk čia, kur nusišnekam ne visai augaliniais klausimais, nors kartais viskas susimaišo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 16, 07:04)
drinks_cheers.gif įsibėgėsi, juk pats sezonas biggrin.gif
o kai ant liežuvio bus kas blondiniškai "ne į temą", priijunk čia, kur nusišnekam ne visai augaliniais klausimais, nors kartais viskas susimaišo biggrin.gif

Na kadangi esu blondiiiiiiine, tai niekaip nesigauna kalbeti "į temą" be "ne į temą" hihihi.gif Tai ta tema kaip tik man thumbup.gif Aciu, jolaxiuk rolleyes.gif einu ir svajoniu sodus i favorite idesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 15, 11:40)
Pasigirsiu ziedais ir ne tik  blush2.gif

Labai fainas reportažas iš Tavo kiemo thumbup.gif Gal pameni, kur įsigijai Pulchella Violacea? Čia kažkas panašaus į laukinę tulpę, ar ne? Ar reik žiemai iškasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 16 balandžio 2009 - 07:53