QUOTE(Mamce @ 2009 04 15, 15:26)
Tave paskaitai ir atrodo, kad viskas taip paprasta ir lengva Man kas lieptu sudaryti plana gelynui, tai geriau prasyciausi darza sukasti... Man su planavimu ir strategavimu tikrai ne kas. Va kai susodinu, tada ir matau - tinka, netinka, grazu-negrazu. Kai auga irgi matosi , ar dirva, ar vieta tinka, ar neskursta... As daugiau praktike, ne teoretike Mokausi is savo klaidu.
Ka cia protingo pasakius. Nebuvo man paprasta ir lengva kai pradejau. Ir dabar ne viskas paprasta, toli grazu. Bet tai tiesiog..per praktika, laika ir ateina tas teorinis isivaizdavimas. Be to, zmones skirtingi. Vieni turi vizualine atminti, kiti garsine, dar kiti kitokia. (Kazkodel pasirode, kad tai turi itakos:)) Ir as mokausi ir savo klaidu ir klystu. Ir visi, net profesionalai nedaro visko pagal projekta. Vietoj, atvezus augalus koreguojasi dalis sumanymu.
P.S. nemegstu darzo kasti. Tiksliau esu slabake visiskai, tai po kasimo dreba rankos ir kojos. Galetume mainytis.
QUOTE(Knifofija @ 2009 04 15, 09:20)
Eglutės erkutes ir decis nuima.
Decis naikina erkes ir ne tik nuo eglučių. Tiesiog aš ne visus chemikalus išvardinau
Ju.Ju , sveika sugrįžus
Rokoko , dabar žiauriai pavargus esu ir tingiu ieškoti ko klausei apie sanvitalijas. Rytoj kraunuosi augalus ir naktį išvažiuojam į Klaipėdą į mugę. Tai gal sekmadienį, gal pirmadienį tau atsakysiu. Gerai?
Rokoko , dabar žiauriai pavargus esu ir tingiu ieškoti ko klausei apie sanvitalijas. Rytoj kraunuosi augalus ir naktį išvažiuojam į Klaipėdą į mugę. Tai gal sekmadienį, gal pirmadienį tau atsakysiu. Gerai?
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 20:51)
Labukas Kas mane prisimena
sveika sugrįžus pačiu laiku, ant pavasario karštymečio vėl suradai kelią pas mus
eleboras nors ir mažiulis, bet gražuoliukas
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2009 04 15, 22:26)
...Rytoj kraunuosi augalus ir naktį išvažiuojam į Klaipėdą į mugę.
sėkmės mugėj grįžkit be krovinio ir pilnom piniginėm
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 15, 21:30)
sėkmės mugėj grįžkit be krovinio ir pilnom piniginėm
Labai ačiū už tokius gerus linkėjimus
Sveikos, gal galit patarti kur galeciau isigyti nebrangiai ligustru.Norim pasodinti palei tvora, dar ieskau dekoratyviniu krumeliu, roziu .
Laikas papuosti kiema
Laikas papuosti kiema
Labas vakaras mergaiciukes
Ziuriu jus cia jau darbuojates pilnu tempu sakau ir man jau laikas pasijungti ir savo pirmais ziedeliais pasirodyti aisko nieko ypatingo bet vistiek dziugina sirdi
dar po velyku mama parveze 5 rusiu geliu is ju viena pazinau tai velyvius o kitu ne kai jau paausk ar bent jau prazis tada jusu jau jusu eksperciu klausiu kas per geles
tai siam kartui tiek visoms sekmes besidarbuojant ir besigrazinant
beja dar klausiu patarimo jums cia fantazijos netruksta gal ka patarsit kaip uzmaskuoti baisibe kuria padare kaimynai dabar i kiema negaliu iseiti akis bado nervas ima ryt nufotkinsiu ir jum parodysiu gal padesit
Ziuriu jus cia jau darbuojates pilnu tempu sakau ir man jau laikas pasijungti ir savo pirmais ziedeliais pasirodyti aisko nieko ypatingo bet vistiek dziugina sirdi
dar po velyku mama parveze 5 rusiu geliu is ju viena pazinau tai velyvius o kitu ne kai jau paausk ar bent jau prazis tada jusu jau jusu eksperciu klausiu kas per geles
tai siam kartui tiek visoms sekmes besidarbuojant ir besigrazinant
beja dar klausiu patarimo jums cia fantazijos netruksta gal ka patarsit kaip uzmaskuoti baisibe kuria padare kaimynai dabar i kiema negaliu iseiti akis bado nervas ima ryt nufotkinsiu ir jum parodysiu gal padesit
Jetau, kaip smagu matyti senus mielus sirdziai nickus Smagu kad jus vis dar cia Jau per tuos metus atsilikau Kol vel isivaziuosiu apie ka kalbat Bandysiu sekti, nes pati papasakot nelabai ka turesiu, nebent vaizdelius idesiu. Laukiu kaip visalaika rododendru zydejimo
Smagu kad nepamirsot
Smagu kad nepamirsot
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 16, 07:56)
Jetau, kaip smagu matyti senus mielus sirdziai nickus Smagu kad jus vis dar cia Jau per tuos metus atsilikau Kol vel isivaziuosiu apie ka kalbat Bandysiu sekti, nes pati papasakot nelabai ka turesiu, nebent vaizdelius idesiu. Laukiu kaip visalaika rododendru zydejimo
Smagu kad nepamirsot
Smagu kad nepamirsot
įsibėgėsi, juk pats sezonas
o kai ant liežuvio bus kas blondiniškai "ne į temą", priijunk čia, kur nusišnekam ne visai augaliniais klausimais, nors kartais viskas susimaišo
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 16, 07:04)
įsibėgėsi, juk pats sezonas
o kai ant liežuvio bus kas blondiniškai "ne į temą", priijunk čia, kur nusišnekam ne visai augaliniais klausimais, nors kartais viskas susimaišo
Na kadangi esu blondiiiiiiine, tai niekaip nesigauna kalbeti "į temą" be "ne į temą" Tai ta tema kaip tik man Aciu, jolaxiuk einu ir svajoniu sodus i favorite idesiu
QUOTE(Tina* @ 2009 04 15, 11:40)
Pasigirsiu ziedais ir ne tik
Labai fainas reportažas iš Tavo kiemo Gal pameni, kur įsigijai Pulchella Violacea? Čia kažkas panašaus į laukinę tulpę, ar ne? Ar reik žiemai iškasti?