Ankstesnės temos
41 TEMA
Papildyta:
Su artejanciom Velykom visas.
Sukuriau temele, nes nebegalejau laukti, Turiu klausimeli , vakar eidami pasivaikscioti radome krumuose ismesta augaleli kuris augo vazone, bet as sodinsiu ji savo sode, bet nezinau jo pavadinimo, nezinau kokiu gabaritu jis bus uzauges, nezinau kur ji geriausiai sodinti Ar tai eglute, ar tai kas nors kitko? Kaip ir vienos virsunes neturi, auga apvaliai su 6 isisakojimais.
QUOTE(simson @ 2009 04 10, 09:50)
Sukuriau temele, nes nebegalejau laukti, Turiu klausimeli , vakar eidami pasivaikscioti radome krumuose ismesta augaleli kuris augo vazone, bet as sodinsiu ji savo sode, bet nezinau jo pavadinimo, nezinau kokiu gabaritu jis bus uzauges, nezinau kur ji geriausiai sodinti Ar tai eglute, ar tai kas nors kitko?
išduokit paslaptį, kokiuose krūmuose tokie grožiai išmesti būna
QUOTE(Mamulka123 @ 2009 04 10, 13:26)
Ačiū merginos už atsakymą dėl kardelių sodinimo. Mano tulpės iš proto išsikraustė, jau su didžiausiais žiedai. Gal žinote kokį didžiausią minusą tulpių žiedai pakenčia. Nes bijau, kad nenušaltų atėjus pavasarinėms šalnoms.
Del tulpiu tau tikrai nereikia rupintis. Tai prisitaike musu klimatinems salygoms augalai, pacios savim pasirupins. O ka tu darytum? nuskintum visas? Dengtum?
Sveikos. Radau garaže tokį agregatą. http://www.husqvarna...=...2&pid=43250. Tik nesuprantu, ką su juo galima nuveikti.
O ka tu darytum? nuskintum visas? Dengtum?
Jei bijo didelio šalio, tai bandyčiau dengti. Nes pas mane eile aplink nama apsodintos, tai nenorėčiau tokio grožio prarasti.
Merginos, pasiskaičiusi Jūsų pašnekesių ir aš apsodinau savo nupjautą obelį gebene. Kad ji "liptu" ant likusio obels kamieno, tai pradžiai pririšau. Vaizdas dabar nėra gražus, nes tą gebenę nukraščiau nuo savo seno vokiškos statybos sklepo. Bet kai tik gebenė atsigaus ir pradės didesnę žalumą rodyti, tai įmesiu Jūms pasigrožėti. Pažiūrėsime po kiek laiko, gal ir gražiai žemyn kars nuo šakų.
QUOTE(Natha @ 2009 04 10, 14:09)
Sveikos. Radau garaže tokį agregatą. http://www.husqvarna...=...2&pid=43250. Tik nesuprantu, ką su juo galima nuveikti.
Čia parodyta, ką su juo veikia
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 10, 13:43)
O, ačiū, kaip čia pražiūrėjau tokį elementarų puslapį kažką tokio įsivaizdavau, bet galvojau, gal dar kam nors pritaikoma. Neužsiimant vejos verslu tai bevertis žaisliukas
QUOTE(Mamulka123 @ 2009 04 10, 14:11)
O ka tu darytum? nuskintum visas? Dengtum?
Jei bijo didelio šalio, tai bandyčiau dengti. Nes pas mane eile aplink nama apsodintos, tai nenorėčiau tokio grožio prarasti.
Merginos, pasiskaičiusi Jūsų pašnekesių ir aš apsodinau savo nupjautą obelį gebene. Kad ji "liptu" ant likusio obels kamieno, tai pradžiai pririšau. Vaizdas dabar nėra gražus, nes tą gebenę nukraščiau nuo savo seno vokiškos statybos sklepo. Bet kai tik gebenė atsigaus ir pradės didesnę žalumą rodyti, tai įmesiu Jūms pasigrožėti. Pažiūrėsime po kiek laiko, gal ir gražiai žemyn kars nuo šakų.
Nedenk, viskas bus gerai. Cia ne Lietuvoj kaip suprantu?
QUOTE(Mamulka123 @ 2009 04 10, 14:11)
Nes pas mane eile aplink nama apsodintos, tai nenorėčiau tokio grožio prarasti.
o kai nužydės ir reiks laukti kol pradės gelsti lapai, ar yra kokių šalia augalų, kas uždengtų? Jei nea, tai taip ar taip bus negražu, t.y. grožis laikinas