Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Bonda, sorry, kad kabinėjuos vis prie tavęs smile.gif nu bet man erdvės trūksta - suspausta atrodo.
Atsakyti
Egzo, matau, esi, tai noriu paklaust, kaip taip graziai sugebejai padart margucius, isduok paslapti, prasau mirksiukas.gif nerealiai grazu thumbup.gif labai kruopstu ir grazu wub.gif

o as kazka pridirbau su savo PS, ir dabar kerpa foto man labai blogai, todel pasisiukslinau eilini karta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 14:55)
perdejau foto be remu

o kur be rėmu?aš turėjau omeny,kad butent tie kurie buvo uzdeti kazkaip netinkami.kazkokiu kitu reiktu 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 15:04)
tikrai? man vis atrodo, kad banalybes fotkinu, palyginus su kai kuriu jusu darbais wub.gif

nu jau nu jau biggrin.gif tikrai labai faina nuotrauka.ir vaikutis pasakiškas,ir ideja ir pati foto gera.tik fonas truputi pamaišė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 10, 15:30)
Egzo, matau, esi, tai noriu paklaust, kaip taip graziai sugebejai padart margucius, isduok paslapti, prasau  mirksiukas.gif nerealiai grazu  thumbup.gif labai kruopstu ir grazu  wub.gif

cia vasku ir vis merkiant i kitus dazus gaunasi spalvotai. kazkaip siais metais pasitaike super dazai, labai gerai kibo, net "uzmusa" buvusia spalva bigsmile.gif

viskas nesnekam ne i tema, nes gausim barti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 10, 14:04)
Canon blykste ir kainuoja tarkim 300 pinigu, ir yra kitos firmos blykste tinkanti Canonui,bet kainuoja 150 pinigu.Tai noriu jusu paklausti kokiu firmu buna blyksciu,pasijieskociau kokiam Ebay del idomumo ax.gif

Aš kiek supratau tai nevisos blykstės tinka g.gif Pvz pas mane instrukcijoj fotiko nurodyti kokie modeliai tinka unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 14:12)
mano rytiniai bandymai kankint leliu...

Pukė, aš apakus kaip tau gražiai pavyksta wub.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 10, 14:14)
Gal nespalvota visgi geriau...? g.gif
user posted image

Čia filtra dar kažkokį naudojai g.gif Man gražu, bet tas filtras ar kaip jis čia vadinas, nelabai blush2.gif

bonda, gėlytė kvepia pavasariu wub.gif Tik jau kažkas minėjo, jog erdvės norėtusi

QUOTE(Egzo @ 2009 04 10, 14:51)
na ka, merginos. pasirodau savo margucius ir isvykstu pas tevus. geru jum svenciu, stipriu marguciu ir geru kadru.  mirksiukas.gif
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ir koliažas ir margučiai wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 13:12)
user posted image

ir dar - Armana, kokia balta medziaga tau rekomendavo parduotuveje fotografavimui??

Liuks nuotraukytė wub.gif Gal toks skaidrumas tavo nuotraukose dėl blykstės gaunasi. Nu super thumbup.gif Ar tu actionus visada naudoji?
O medžiagytė tai visai paprasta, iš vienos pusės blizgi ir švelni, o iš kitos neblizgi, ir svarbiausia nesilamdanti ax.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 04 10, 13:51)
na ka, merginos. pasirodau savo margucius ir isvykstu pas tevus. geru jum svenciu, stipriu marguciu ir geru kadru.  mirksiukas.gif
user posted image

Labai gražūs margučiai ir koliažas wub.gif

O čia šiandieniniai mano bandymai su gėle, kurią man atvežė mama ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, bukit geros ikeltit kas kokia pamokele is kurios moketes kaip sukelti ND nuotraukeles i ta rema... niekaip nesuprantu man tas PS kazkoks tamsus miskas doh.gif Buciau dekinga blush2.gif
Atsakyti
Galiu wordini faila atsiust smile.gif koks meilas? o siaip viena mergina uzrode man programa Photoscape, ten lb paprasta remelius uzdet, koliazus daryt ir pan.. bet man nepasileidzia kazkodel g.gif bet PS aisku visvien reiks pramokti dirbti.. tai gal ner prasmes ana siustis, nors as pabandysiu dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 balandžio 2009 - 14:54
Buciau labai dekinga, meilas zunkelis@gmail.com
Atsakyti
dekui, merginos smile.gif

Armana, be blykstes as fotkinu biggrin.gif cia sitoj foto nenaudojau jokio actiono, tik pakontrastinau siek tiek ir pasharpinau truputi mirksiukas.gif
Papildyta:
Armana, man tavo gelytes trecios foto nerodo del tos tragiskos reklamos schmoll.gif doh.gif noretus daugiau ryskumo, didesnes ryskumos zonos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 14:12)
kad fotografijoj apsvietimas yra ne tik, kad svarbus dalykas, bet pagrindine esme biggrin.gif fotografija yra sviesa - kazkur girdejau blush2.gif  lotuliukas.gif

mano rytiniai bandymai kankint leliu lotuliukas.gif reikejo tik fona issilygint, o siaip balto foto noreciau blush2.gif reikia sita baltam fone pakartot, labiau ziuretusi, nei juodas, mano galva g.gif

Taip taip, apšvietimas svarbiausia biggrin.gif fotografija - piešimas šviesa biggrin.gif bet aš turėjau galvoj fotkinimą su blykste, nes manau, kad su blykste fotkinant apšvietimas dar svarbiau nei be... g.gif

O tavo lelius bigsmile.gif thumbup.gif

Noriu iš anksto pasveikint su šv. Velykom visas wink.gif Velykinis mopsas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Stikline, nu koks fainas mopsius wub.gif

O čia ta trečia nuotraukytė, kurią ne visi mato. Man ji labiausiai patinka wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 balandžio 2009 - 16:10