Egzo, matau, esi, tai noriu paklaust, kaip taip graziai sugebejai padart margucius, isduok paslapti, prasau nerealiai grazu labai kruopstu ir grazu
o as kazka pridirbau su savo PS, ir dabar kerpa foto man labai blogai, todel pasisiukslinau eilini karta
o as kazka pridirbau su savo PS, ir dabar kerpa foto man labai blogai, todel pasisiukslinau eilini karta
QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 14:55)
perdejau foto be remu
o kur be rėmu?aš turėjau omeny,kad butent tie kurie buvo uzdeti kazkaip netinkami.kazkokiu kitu reiktu
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 15:04)
tikrai? man vis atrodo, kad banalybes fotkinu, palyginus su kai kuriu jusu darbais
nu jau nu jau tikrai labai faina nuotrauka.ir vaikutis pasakiškas,ir ideja ir pati foto gera.tik fonas truputi pamaišė
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 10, 15:30)
Egzo, matau, esi, tai noriu paklaust, kaip taip graziai sugebejai padart margucius, isduok paslapti, prasau nerealiai grazu labai kruopstu ir grazu
cia vasku ir vis merkiant i kitus dazus gaunasi spalvotai. kazkaip siais metais pasitaike super dazai, labai gerai kibo, net "uzmusa" buvusia spalva
viskas nesnekam ne i tema, nes gausim barti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 10, 14:04)
Canon blykste ir kainuoja tarkim 300 pinigu, ir yra kitos firmos blykste tinkanti Canonui,bet kainuoja 150 pinigu.Tai noriu jusu paklausti kokiu firmu buna blyksciu,pasijieskociau kokiam Ebay del idomumo
Aš kiek supratau tai nevisos blykstės tinka Pvz pas mane instrukcijoj fotiko nurodyti kokie modeliai tinka
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 14:12)
mano rytiniai bandymai kankint leliu...
Pukė, aš apakus kaip tau gražiai pavyksta
QUOTE(lamella @ 2009 04 10, 14:14)
Čia filtra dar kažkokį naudojai Man gražu, bet tas filtras ar kaip jis čia vadinas, nelabai
bonda, gėlytė kvepia pavasariu Tik jau kažkas minėjo, jog erdvės norėtusi
QUOTE(Egzo @ 2009 04 10, 14:51)
na ka, merginos. pasirodau savo margucius ir isvykstu pas tevus. geru jum svenciu, stipriu marguciu ir geru kadru.
Ir koliažas ir margučiai
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 13:12)
ir dar - Armana, kokia balta medziaga tau rekomendavo parduotuveje fotografavimui??
Liuks nuotraukytė Gal toks skaidrumas tavo nuotraukose dėl blykstės gaunasi. Nu super Ar tu actionus visada naudoji?
O medžiagytė tai visai paprasta, iš vienos pusės blizgi ir švelni, o iš kitos neblizgi, ir svarbiausia nesilamdanti
QUOTE(Egzo @ 2009 04 10, 13:51)
na ka, merginos. pasirodau savo margucius ir isvykstu pas tevus. geru jum svenciu, stipriu marguciu ir geru kadru.
Labai gražūs margučiai ir koliažas
O čia šiandieniniai mano bandymai su gėle, kurią man atvežė mama
Mergaites, bukit geros ikeltit kas kokia pamokele is kurios moketes kaip sukelti ND nuotraukeles i ta rema... niekaip nesuprantu man tas PS kazkoks tamsus miskas Buciau dekinga
Buciau labai dekinga, meilas zunkelis@gmail.com
dekui, merginos
Armana, be blykstes as fotkinu cia sitoj foto nenaudojau jokio actiono, tik pakontrastinau siek tiek ir pasharpinau truputi
Papildyta:
Armana, man tavo gelytes trecios foto nerodo del tos tragiskos reklamos noretus daugiau ryskumo, didesnes ryskumos zonos
Armana, be blykstes as fotkinu cia sitoj foto nenaudojau jokio actiono, tik pakontrastinau siek tiek ir pasharpinau truputi
Papildyta:
Armana, man tavo gelytes trecios foto nerodo del tos tragiskos reklamos noretus daugiau ryskumo, didesnes ryskumos zonos
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 14:12)
kad fotografijoj apsvietimas yra ne tik, kad svarbus dalykas, bet pagrindine esme fotografija yra sviesa - kazkur girdejau
mano rytiniai bandymai kankint leliu reikejo tik fona issilygint, o siaip balto foto noreciau reikia sita baltam fone pakartot, labiau ziuretusi, nei juodas, mano galva
mano rytiniai bandymai kankint leliu reikejo tik fona issilygint, o siaip balto foto noreciau reikia sita baltam fone pakartot, labiau ziuretusi, nei juodas, mano galva
Taip taip, apšvietimas svarbiausia fotografija - piešimas šviesa bet aš turėjau galvoj fotkinimą su blykste, nes manau, kad su blykste fotkinant apšvietimas dar svarbiau nei be...
O tavo lelius
Noriu iš anksto pasveikint su šv. Velykom visas Velykinis mopsas
Stikline, nu koks fainas mopsius
O čia ta trečia nuotraukytė, kurią ne visi mato. Man ji labiausiai patinka
O čia ta trečia nuotraukytė, kurią ne visi mato. Man ji labiausiai patinka