Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 13:24)
Bonda, o kaip tau atsidarius ta visa reikala rodo spalvota foto? ar nespalvota?

is karto, tai nespalvota mirksiukas.gif

ai, galvojau det-nedet, dedu ax.gif nes man sos so ax.gif mat netinkamoj vietoj susodinti lotuliukas.gif o fonui lapo nedesi -jau bus nebe gamta schmoll.gif blush2.gif velgi rytinis priesdarbinis bandymas ax.gif myliu as geles wub.gif

user posted image

perdejau be remu visai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 balandžio 2009 - 13:54
Lamella nespalvota man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 14:12)
mano rytiniai bandymai kankint leliu

user posted image

wub.gif nerealu man . idomu but pamatyt baltam ar sviesiam fone , bet dabartinis vaizdelis man labai labai biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 14:33)
ai, galvojau det-nedet, dedu

man ir patinka gelytes - o dar su lasiukais mmmmmm . .. . wub.gif tik fonas lyg nusifelvevetaves, ar man taip atrodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 13:41)

man ir patinka gelytes - o dar su lasiukais mmmmmm . .. .  wub.gif tik fonas lyg nusifelvevetaves, ar man taip atrodo?  unsure.gif

bet spalvu tai netvarkiau visai g.gif ir kompe nenusifelvetaves, o cia -aha cool.gif nu bet tinka, nes ziedas toks tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 14:33)

ai, galvojau det-nedet, dedu

nuotrauka graži.man ryškumas patinka,bet rėmai tai tikrai manau netinkami schmoll.gif
Pukė man atrodo,kad baltas fonas čia tiktu,nes maišas mėlynas bigsmile.gif bet pati idėja tai super thumbup.gif
Atsakyti
na ka, merginos. pasirodau savo margucius ir isvykstu pas tevus. geru jum svenciu, stipriu marguciu ir geru kadru. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 14:45)
bet spalvu tai netvarkiau visai g.gif ir kompe nenusifelvetaves, o cia -aha cool.gif  nu bet tinka, nes ziedas toks

taip taip, i bendra kadra tai viskas tinka biggrin.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 04 10, 14:51)
na ka, merginos. pasirodau savo margucius .................

ka reiskia savo? bigsmile.gif cia tu darei? ohoooooooo thumbup.gif saunuole kokia smile.gif
Atsakyti
Pūke, labai faina, tik gal erdvės virš galvytės norėtusi daugiau, bet šeip tai super wub.gif Reikia man kokį mažą vaikį pasigauti fotosesijai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 13:46)
nuotrauka graži.man ryškumas patinka,bet rėmai tai tikrai manau netinkami  schmoll.gif

aciu 4u.gif perdejau foto be remu visai -dabar man normaliau jauciu g.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 04 10, 13:51)
na ka, merginos. pasirodau savo margucius ir isvykstu pas tevus. geru jum svenciu, stipriu marguciu ir geru kadru.  mirksiukas.gif

wow thumbup.gif saunuole -grazus marguciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 13:33)

o ka padarai, kad spalvota matyt??

grazi gelyte, bet sviesos ryskiai pritruko, ane?

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 13:46)
Pukė man atrodo,kad baltas fonas čia tiktu,nes maišas mėlynas  bigsmile.gif bet pati idėja tai super  thumbup.gif

tikrai? man vis atrodo, kad banalybes fotkinu, palyginus su kai kuriu jusu darbais wub.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 10, 13:55)
Reikia man kokį mažą vaikį pasigauti fotosesijai... lotuliukas.gif

kaip as gailiuos, kad super mazos, ka tik gimusios normaliai nepafotkinau verysad.gif biggrin.gif reik vel leliuko lotuliukas.gif

dekui, reik perfotkint, zodziu smile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip reikia įkelti nuotraukų seriją į kūdrą? unsure.gif
Ar dar negalima man.

Bet pukės vaikiuks tai... wub.gif
Ir Egzo kiaušiniai labai patiko.
O bondos gėlytė ryški. 4u.gif
Atsakyti
Puke, man ir gal virs galvytes erdves noretusi smile.gif bet super sugalvota smile.gif 4u.gif

Bonda, nemaciau su remais smile.gif, bet man kazko truksta.. blush2.gif siaip megstu gelytes..bet nepatinka zemes doh.gif (as kaip visad su savo fantazijom ne i tema).

Egzo super marguciai thumbup.gif , ir koliazas super. Nezinau kaip geriau ziuretusi, bet pirmas jausmas kad lekestes krasto per centra norisi, nors ir taip gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti