Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 10, 11:53)
supratau...  smile.gif

nzn ka tu supratai mirksiukas.gif bet tik siaip pajuokavau -kad va sita nauja tema, tai beveik vien spamas ir buvo -nes del spamo kalbos ir buvo blush2.gif tongue.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 12:10)
Tiesa per paskutinę fotosesiją supratau ką reiškia mokėt su blykste elgtis...  smile.gif

o tu turi veidroduka jau? ax.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus, turiu su mazium arciau, bet su blykste, tai nelabai, tamsu blush2.gif dar paliksiu sias, bus kada istrinti (kai turesiu geresniu)
jau sakiau SB ko gimtadieniui noriu, bet gal reiktu anksciau, kad pries (galbut sia vasara) ivyksiancias keliones tureciau koki veidroduka rolleyes.gif svajuko dramblione blush2.gif bet tada prasideda objektyvai, filtrai, blykstes ir t.t. bankrotas doh.gif
Atsakyti
Duoma, tavo foto dienos geriausia thumbup.gif saunuole
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 10, 12:36)
Dekui uz komentarus, turiu su mazium arciau, bet su blykste, tai nelabai, tamsu  blush2.gif dar paliksiu sias, bus kada istrinti (kai turesiu geresniu)
jau sakiau SB ko gimtadieniui noriu, bet gal reiktu anksciau, kad pries (galbut sia vasara) ivyksiancias keliones tureciau koki veidroduka  rolleyes.gif svajuko dramblione  blush2.gif bet tada prasideda objektyvai, filtrai, blykstes ir t.t. bankrotas  doh.gif

Rico,mano akim ziurint tai bankrotas del objektyvu butu.Ka ten bodis,blykste nusipirkai visam laikui,ta prasme investavai ir vsio,o va objektyvus kai pasiziuriu,tai va ten ir prasideda drambliuko svajones.Jeigu jau kreipti demesi i tai,kad nereikia gaileti pinigu geram objektyvui tai kai pasiskaiciuoju ko noreciau tai kazkur apie 3000 svaru gaunasi blink.gif Tai bodis,blykste ir filtrai kartu sudejus, kainuoja tiek pat kiek vienas padorus objektyvas doh.gif Svajones,oh tos svajones smile.gif
Atsakyti
Oj jaučiu prisikalbėjau lotuliukas.gif nieko aš ten labai gero ir nesupratau...tiesa, net nežinočiau kokią blykstę pirkt...turbūt nuo draugės nusižiūrėčiau smile.gif ten pas ją reguluojasi stiprumas šviesos ir t.t. ir pan. tai va supratau tiek, kad reikia mokėti nustatyti blykstės šviesos intensyvumą pagal patalpos dydį ir apšvietimą. Plius visai neblogai gaunasi kai šviesa yra iš viršaus plius blykstė į viršų (berods) tuomet nesigauna jokie šešėliai thumbup.gif dar ir patalpa pas mane balta, turbūt geriau atsimuša šviesa g.gif na jau musėt kliedžiu lotuliukas.gif bet kokiu atveju apšvietimas yra labai labai svarbus dalykas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 10 balandžio 2009 - 12:54
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 13:52)
........................na jau musėt kliedžiu  bet kokiu atveju apšvietimas yra labai labai svarbus dalykas...

nieko tu cia nenukliedejai wink.gif teisinga linkme sneki smile.gif kuo sviesesne patalpa, sviesios sienos, lubos, pageidautina baltos, nes kitaip prisigaudo atspalviu.

o pareguliuot blykstes stipruma tai uzteks keliu bandomuju kadru ir viskas, ner taip baisiai sudetinga kaip kad atrodo smile.gif bet su blykste fotkint yra ir menas ir geeeris smile.gif

o aplamai tai po viso to labai lengvai pareguliuosi viska per PS biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, ačiū už komentarus mano nuotraukai 4u.gif
Sveikinu Duoma su tokiu rezultatu vos tik įžengus į kūdrą 4u.gif

O dabar apie nuotraukas biggrin.gif
Pukės, patiko antra vaiko nuotrauka, spalvos gražios labai labai ir kompozicija mano manymu gera, nu šaunu wub.gif
Zitlali, Man labiausiai iš Tavo nuotrauku patiko taip vadinamas Tavo buitiakas, nes kažkaip naturaliai viskas atrodo, emocijos nesuvaidintos thumbup.gif

Taip pat pritariu, kad reikėtų susiimti ir rašyti aiškiai ir trumpai, o ne bile rolleyes.gif
Atsakyti
Kellby 2 daly labai daug raso apie apsvietima,blykstes.
Mergaites,o sakykit yra kokiu firmu kur gamina blykstes visiems fotikams?Nes butent mano fotikui pansonico blykste kainuoja daugiau nei pats fotikas,kazkokia nesamone.Nes pvz,yra Canon blykste ir kainuoja tarkim 300 pinigu, ir yra kitos firmos blykste tinkanti Canonui,bet kainuoja 150 pinigu.Tai noriu jusu paklausti kokiu firmu buna blyksciu,pasijieskociau kokiam Ebay del idomumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 12:52)
bet kokiu atveju apšvietimas yra labai labai svarbus dalykas...

kad fotografijoj apsvietimas yra ne tik, kad svarbus dalykas, bet pagrindine esme biggrin.gif fotografija yra sviesa - kazkur girdejau blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 10, 13:04)
Tai noriu jusu paklausti kokiu firmu buna blyksciu,pasijieskociau kokiam Ebay del idomumo ax.gif

maniske Metz48 ax.gif

mano rytiniai bandymai kankint leliu lotuliukas.gif reikejo tik fona issilygint, o siaip balto foto noreciau blush2.gif reikia sita baltam fone pakartot, labiau ziuretusi, nei juodas, mano galva g.gif

user posted image

as ir apie fotografija tiek turiu klausimu lotuliukas.gif tikiuosi, neatsbosiu, bet tas avytess pluginas kas su juo dirba, pasakykit - jis tik nespalvotom foto? taip gerai su juo butu spalvotas tavrkyt, tikiu, kad kazko nezinau unsure.gif

ir dar - Armana, kokia balta medziaga tau rekomendavo parduotuveje fotografavimui??
Atsakyti
Gal nespalvota visgi geriau...? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 13:12)
reikia sita baltam fone pakartot, labiau ziuretusi, nei juodas, mano galva g.gif

man vaikai tai prasosi kazkodel sviesesnio fono -nebutinai balto, bet sviesaus wub.gif

o tas pluginas tai kiek bandziua, jei spalvu ir duoda- tai tokiu blankoku... gal dar kazko neatradau mirksiukas.gif
QUOTE(lamella @ 2009 04 10, 13:14)
Gal nespalvota visgi geriau...? g.gif

man tai spalvota thumbup.gif nors ir sita ziuris -ta niuroka, liudnesnes nuotaikos, o ana spalvota -man tokia linksmesne, nors ir lyja wub.gif
Atsakyti
lamella, man spalvota mirksiukas.gif

Bonda, o kaip tau atsidarius ta visa reikala rodo spalvota foto? ar nespalvota?
Atsakyti