supratau...
ai, nu is tikro - tai darykit kaip norit... as tik pasiuliau siek tiek apsiribot - bet nebutina i mane kreipt didelio demesio....
QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 11:50)
bet pati sitoj temoj irgi normaliai prispaminus
Turbut taip visoms buna.As kai turiu laiko,tai man labai smagu cia taušketi,bet va visa sia savite kaip tycia neturejau galimybes busti šitoje temoje,tai vakarais labai nervas eme,kad tiek daug prišneketa
Nors gerai JU.JU,paraše apie tai,kaip ji jau senai pastaba dave del musu plelejimo,o mes ja pasiuntem ten kur neplepa Puikiai atsimenu Cia bangom musu temoje buna,tai plepam daug,tai nebeplepam visai.Pamenu,kai Peperoni,nusprende nesedeti ilgai prie kompo,tai tema tokia apmirus pasidare,bet paskui isivaziavom visos ir va.
Sveikinu Duoma
Na, tikuosi tempai suletes ir nereiks po pusdieni skaityti
Norejau paklausti jusu nuomones apie sias nuotraukas
sitoj tik dabar pamaciau, kad "masina" pasvirus bet dar PS nenaudoju (niekaip nesusitvarkau visko)
Ir kaip fotografuoti vaikus/ zmones prie blogo apsvietimo, dar kai langai tamsinti? vakar visiska depresija apeme, bandziau kelti ISO, bet net fotografuojant triuksmai mates, su silpna blykste fonas l. tamsus (ar tai didele blogybe?) ant auto seseliai dideli, bet fonas vis tiek tamsus, ilgesnis islaikymas su judanciais vaikais
Na, tikuosi tempai suletes ir nereiks po pusdieni skaityti
Norejau paklausti jusu nuomones apie sias nuotraukas
sitoj tik dabar pamaciau, kad "masina" pasvirus bet dar PS nenaudoju (niekaip nesusitvarkau visko)
Ir kaip fotografuoti vaikus/ zmones prie blogo apsvietimo, dar kai langai tamsinti? vakar visiska depresija apeme, bandziau kelti ISO, bet net fotografuojant triuksmai mates, su silpna blykste fonas l. tamsus (ar tai didele blogybe?) ant auto seseliai dideli, bet fonas vis tiek tamsus, ilgesnis islaikymas su judanciais vaikais
QUOTE(Armana @ 2009 04 10, 11:14)
Pūke, o tu patalpoj fotkini su pridedama blykste?
tik patalpoj, nes tada nukreipus ja i baltas lubas, sviesa issisklaido ir krenta zemyn, apsviesdama mano modelius lauke nepastebejau pranasumu, turbut nemoku naudotis lauke vis tik geriausia naturali sviesa, o nakti nefotkinau.
gal prisimenat is lasiuku temos orchideja mano, su lasais, krenanciais zemyn? ten su pridedama blykste fotkinta, tik gaila, kad nemokejau padaryt, kad lasiukai atrodytu, kaip krentantys zemyn, o ne visu greiciu lekiantys i virsu, kaip kazkas ir parase pasidomejau paskui, del ko taip matosi
dar del spamo pasisakusiu - manau, kad spamas yra sveikinimai su gimtadieniais, kalbos apie vaiku ligas ir panasiai na, neissipleskim apie bele ka, juk susirinkom cia kalbet apie fotografija tai ir apie kudra, apie actionus, apie sviesas, apie viska, kas susije su fotografija
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 04 10, 12:02)
Ir kaip fotografuoti vaikus/ zmones prie blogo apsvietimo, dar kai langai tamsinti?
su pridedama blykste
pirmoj foto vos pamaciau vaikiuka, but gerai maziau kaires puses, arciau vaikas kad butu.
o tokias, kaip antra as trinu
QUOTE(Rico @ 2009 04 10, 13:02)
Ir kaip fotografuoti vaikus/ zmones prie blogo apsvietimo, dar kai langai tamsinti?
Nevež nė viena pirmoji man visai nea...vaikiuko bandyčiau versti į j/b gal pasisakysiu kaip ir Pukė...tik pridedama blykstė nukreipta į šoną ar į viršų. Tiesa per paskutinę fotosesiją supratau ką reiškia mokėt su blykste elgtis...
as galvoju, kad sylant orams savaime tempai sumazes. Realiai neisivaizduoju kaip dirbant galima visus pokalbius susekti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 12:10)
Tiesa per paskutinę fotosesiją supratau ką reiškia mokėt su blykste elgtis...
ka supratai?
Mergaites, gana tu diskusiju apie spamus ir ypac baksnojimu pirstais, kas spamina, kas ne. Tiesiog kiekviena atsakingiau rasykim, ir viskas.
Duoma, sveikinu! Nu ir nuotrauka! Saunuole!
Kai as pasiziurejau, tai nuotrauka buvo ne tarp geriausiu, bet pati geriausia! Numero uno!
Stikline, na, tai jau dalinkis, ka supratai. Kaip tik galvoju apie pridedamos blykstes pirkima...
Duoma, sveikinu! Nu ir nuotrauka! Saunuole!
Kai as pasiziurejau, tai nuotrauka buvo ne tarp geriausiu, bet pati geriausia! Numero uno!
Stikline, na, tai jau dalinkis, ka supratai. Kaip tik galvoju apie pridedamos blykstes pirkima...
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 10, 12:11)
as galvoju, kad sylant orams savaime tempai sumazes. Realiai neisivaizduoju kaip dirbant galima visus pokalbius susekti
Tai ir man taip atrodo,kad vasarai atejus tikrai bus maziau sedinciu prie kompo.O norint iskirtinio demesio nuotraukai,tai ja galima ideti i albuma,tam juk ir buvo sugalvotas kritikos skyrius.
Duoma, o as neatpazinau tavo modelio pas mus albume ot, ziople o nuotrauka labai labai man ir tas pilvukas irgi labai vietoj - labai subtiliai ir vietoje atrodo
vis tik kazkas gavos is mano rytiniu kadru
vis tik kazkas gavos is mano rytiniu kadru
Ačiū labai labai visoms. Ištikrųjų nesitikėjau, kad bus tarp dienos geriausiųjų
Va, aš irgi visai norėčiau blykstės, galima pas mane prisidėt.
Bet galvoju, gal geriau stovas pirmiau.
Bet vistiek būtų labai įdomu išgirst, Ką Stiklinė suprato...
Va, aš irgi visai norėčiau blykstės, galima pas mane prisidėt.
Bet galvoju, gal geriau stovas pirmiau.
Bet vistiek būtų labai įdomu išgirst, Ką Stiklinė suprato...