Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

supratau... smile.gif

ai, nu is tikro - tai darykit kaip norit... irnesakyk.gif as tik pasiuliau siek tiek apsiribot - bet nebutina i mane kreipt didelio demesio.... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 balandžio 2009 - 12:24
QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 11:50)
bet pati sitoj temoj irgi normaliai prispaminus tongue.gif  tongue.gif

Turbut taip visoms buna.As kai turiu laiko,tai man labai smagu cia taušketi,bet va visa sia savite kaip tycia neturejau galimybes busti šitoje temoje,tai vakarais labai nervas eme,kad tiek daug prišneketa doh.gif
Nors gerai JU.JU,paraše apie tai,kaip ji jau senai pastaba dave del musu plelejimo,o mes ja pasiuntem ten kur neplepa doh.gif Puikiai atsimenu thumbup.gif Cia bangom musu temoje buna,tai plepam daug,tai nebeplepam visai.Pamenu,kai Peperoni,nusprende nesedeti ilgai prie kompo,tai tema tokia apmirus pasidare,bet paskui isivaziavom visos ir va. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 10 balandžio 2009 - 12:00
O sveikinimas Duomai ne spamas? Jus cenzura iveskit tongue.gif

SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Duoma 4u.gif

Na, tikuosi tempai suletes ir nereiks po pusdieni skaityti 4u.gif

Norejau paklausti jusu nuomones apie sias nuotraukas
user posted image

user posted image
sitoj tik dabar pamaciau, kad "masina" pasvirus blush2.gif bet dar PS nenaudoju (niekaip nesusitvarkau visko)

Ir kaip fotografuoti vaikus/ zmones prie blogo apsvietimo, dar kai langai tamsinti? doh.gif vakar visiska depresija apeme, bandziau kelti ISO, bet net fotografuojant triuksmai mates, su silpna blykste fonas l. tamsus (ar tai didele blogybe?) ant auto seseliai dideli, bet fonas vis tiek tamsus, ilgesnis islaikymas su judanciais vaikais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 10, 11:14)
Pūke, o tu patalpoj fotkini su pridedama blykste?

tik patalpoj, nes tada nukreipus ja i baltas lubas, sviesa issisklaido ir krenta zemyn, apsviesdama mano modelius biggrin.gif lauke nepastebejau pranasumu, turbut nemoku naudotis unsure.gif lauke vis tik geriausia naturali sviesa, o nakti nefotkinau.

gal prisimenat is lasiuku temos orchideja mano, su lasais, krenanciais zemyn? ten su pridedama blykste fotkinta, tik gaila, kad nemokejau padaryt, kad lasiukai atrodytu, kaip krentantys zemyn, o ne visu greiciu lekiantys i virsu, kaip kazkas ir parase doh.gif biggrin.gif pasidomejau paskui, del ko taip matosi smile.gif

dar del spamo pasisakusiu - manau, kad spamas yra sveikinimai su gimtadieniais, kalbos apie vaiku ligas blush2.gif ir panasiai smile.gif na, neissipleskim apie bele ka, juk susirinkom cia kalbet apie fotografija wub.gif tai ir apie kudra, apie actionus, apie sviesas, apie viska, kas susije su fotografija smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 04 10, 12:02)
Ir kaip fotografuoti vaikus/ zmones prie blogo apsvietimo, dar kai langai tamsinti?

su pridedama blykste biggrin.gif

pirmoj foto vos pamaciau vaikiuka, but gerai maziau kaires puses, arciau vaikas kad butu.

o tokias, kaip antra as trinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 10, 13:02)

Ir kaip fotografuoti vaikus/ zmones prie blogo apsvietimo, dar kai langai tamsinti? 

Nevež nė viena blush2.gif pirmoji man visai nea...vaikiuko bandyčiau versti į j/b gal g.gif pasisakysiu kaip ir Pukė...tik pridedama blykstė nukreipta į šoną ar į viršų. Tiesa per paskutinę fotosesiją supratau ką reiškia mokėt su blykste elgtis... smile.gif
Atsakyti
as galvoju, kad sylant orams savaime tempai sumazes. Realiai neisivaizduoju kaip dirbant galima visus pokalbius susekti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 12:10)
Tiesa per paskutinę fotosesiją supratau ką reiškia mokėt su blykste elgtis...  smile.gif

ka supratai? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, gana tu diskusiju apie spamus ir ypac baksnojimu pirstais, kas spamina, kas ne. Tiesiog kiekviena atsakingiau rasykim, ir viskas.

Duoma, sveikinu! Nu ir nuotrauka! Saunuole! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai as pasiziurejau, tai nuotrauka buvo ne tarp geriausiu, bet pati geriausia! Numero uno! bigsmile.gif

Stikline, na, tai jau dalinkis, ka supratai. Kaip tik galvoju apie pridedamos blykstes pirkima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 10 balandžio 2009 - 12:21
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 10, 12:11)
as galvoju, kad sylant orams savaime tempai sumazes. Realiai neisivaizduoju kaip dirbant galima visus pokalbius susekti  schmoll.gif

Tai ir man taip atrodo,kad vasarai atejus tikrai bus maziau sedinciu prie kompo.O norint iskirtinio demesio nuotraukai,tai ja galima ideti i albuma,tam juk ir buvo sugalvotas kritikos skyrius. ax.gif
Atsakyti
Duoma, o as neatpazinau tavo modelio pas mus albume doh.gif ot, ziople biggrin.gif o nuotrauka labai labai man wub.gif ir tas pilvukas irgi labai vietoj - labai subtiliai ir vietoje atrodo wub.gif

vis tik kazkas gavos is mano rytiniu kadru bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū labai labai visoms. Ištikrųjų nesitikėjau, kad bus tarp dienos geriausiųjų 4u.gif

Va, aš irgi visai norėčiau blykstės, galima pas mane prisidėt.
Bet galvoju, gal geriau stovas pirmiau.
Bet vistiek būtų labai įdomu išgirst, Ką Stiklinė suprato... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 10 balandžio 2009 - 12:29