mėgstu tas pačias vietas skirtingais metų laikais fotografuoti, arba ten pat kitais metais (turim šeimyninę foto toje pačioje vietoje kasmet 04-25 dieną)
kontrastas...balandis ir rugpjūtis (fotografavimo kampas ne visai tas pats, bet objektas tas )
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 10, 10:58)
Vasaraite - turiu pasiskolinus Hoya rinkini, bet nebandziau ju, nes pagal diametra tinka tik kitiniam obj... kiek esu skaicius - dazniausiai visur ta Hoya ir sutikdavau... tai gal bandyk juos ziuret....
Sios ir ziurineju Aciu
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 09:44)
geriau isduok paslapti kur tos varles veisiasi, kad jas taip graziai nufotkint galima? na pavydziu as tau tokiu kadru
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 10, 10:55)
TAI AR PATARS KURI NORS MAN KURIOS FIRMOS FILTRUS ZIURETI
pas mus su diedu tai tik Hoya filtrai, kol kas tik apsauginiai UV, kitokiu dar neuzsipageidavau
Puke, na tavo foto kaip visada - tyrumo, svarumo virsune - man antroji. itariu man namus reikia keisti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 10, 10:09)
man isties taip pat... nebeturiu kantrybes tiek perskaityt, tiek pakomentuot... jau pradeda darytis gaila laiko nes reiktu ko gero minimum trecdali zinuciu istrint del spamo... gal biski susikaupiam darbui, a?
O aš nuo tokiu tempu jaučiuosi labai atsilikusi,nes tikrai visko neskaitau.laiko neturiu skaityti po 50psl kas dvi dienas
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 10:25)
labai patiko, ryskios varkes, momentas
kaip sakant papuoliau pačiam ikarstyje
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 10, 10:28)
QUOTE(Sadi @ 2009 04 10, 10:50)
Patiko Sidabrinės varlių porelė ryšku ir vanduo skaidrus. Toj pirmoj foto net nepamačiau varlės,jei ji akcentas - reikia karpyt kitaip. Išdegimų ten nematau.
pirmoj nuotraukoj akcentas buvo i varle.bet butent taip,kad ji nusisukusi
nei viena nuotrauka netvarkyta.ikeliau tiesiai iš fotiko
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 11:32)
geriau isduok paslapti kur tos varles veisiasi, kad jas taip graziai nufotkint galima? na pavydziu as tau tokiu kadru
čia Onuškyje.Jurginiuose labai mažai mačiau,kad po viena varlė butu.beveik visas krantas porom porom
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 10:32)
Puke, na tavo foto kaip visada - tyrumo, svarumo virsune - man antroji. itariu man namus reikia keisti
aciu bet ka tik apsizliumbaiu is nevilties, fotkinau prie lango maze savo, isdege gaunas foto, daryk ka nori is skirtingu kampu bandziau, keist diafragma bandziau, juk anksciau gavos gerai pasirodo, stala reikejo siek tiek toliau nuo lango pastumt bet vis tiek tik is tam tikro kampo gaunas... nuspaudziau as fotike reset ir man gamyklinius parametrus atgal ismete, esme vel nusistaciau, bet kazka turbut pridirbau
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 11:41)
čia Onuškyje. Jurginiuose labai mažai mačiau,kad po viena varlė butu.beveik visas krantas porom porom
bijau ir spamint dabar , bet reiks itraukt i lankytinu vietu sarasa
Puke, nenusimink taip vistiek susitvarkyssi, as tikiu
Atsiprašau už spam'ą bet labai noriu pasveikinti Duomą su tuo, kad jos nuotraukytė šiandien tarp Kūdros geriausių foto Šaunuolė
Pūke, o tu patalpoj fotkini su pridedama blykste?
Armana, dėkui.
QUOTE(Armana @ 2009 04 10, 11:14)
Atsiprašau už spam'ą bet labai noriu pasveikinti Duomą su tuo, kad jos nuotraukytė šiandien tarp Kūdros geriausių foto Šaunuolė
Nemanau,kad cia spam,juk ne begimo varzybas aptarinejam,o su fotografavimu susejusius dalykus.
Duoma,šaunuoliu šaunuole esi
Sveikinu, Duoma
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 10, 09:28)
Baik Ruste - tu ir taip darbu turi milijona nereik keltis - nes tada reiks abi temas skaityt, kad viska susekt
zdz as kaip visada....
zdz as kaip visada....
bet pati sitoj temoj irgi normaliai prispaminus
siaip dabar ir nebezinau, ka cia galima kalbet, ka ne lyg nelabai ir nusissneku ne i tema- zodziu turbut reik atostogu
paspaminau...