Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 20:50)
Ruste man pirma patinka - tikrai labai ryski  wub.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 16, 21:00)
Ruste, man pirma mirksiukas.gif

dėkui, man irgi matosi dabar kartu sudėjus, kad pirma geresnė smile.gif

antroji įtariu, gal blykstė suveikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 21:04)
Gerai kad nuotrauku mano nematei - manytum, kad Turkijoj  lotuliukas.gif

maciau kelias bigsmile.gif zinau, kad myli ta sali ax.gif
as irgi su sentimentais ja prisimenu... wub.gif aisku, labai jau is turistines puses... blush2.gif

O Tu gal keliavai savarankiskai? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai nenorit pas mus ateit g.gif biggrin.gif tai bent kokiu idomesniu savo kuriniu ir pas mus idekit,jei norit ir nebijot kritikos biggrin.gif ir mus pakritikuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 20:50)

Stiklines mopsei tai noris i tas raukslytes isisukt biggrin.gif

Leisiu leisiu įsisukt į raukšlytes ... biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 20:55)
mes su exu galvojom ar anglu buldogai ar mopsai tai du anglus pasiemem  wub.gif radau is senu foto

smile.gif įdomiai šviesa sklinda...o iš anglų jaučiu gerų kadrų galima išpešt thumbup.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 16, 20:57)
ei... tik neissilakstykit pas pazengusias  unsure.gif

Man tai ir čia gerai biggrin.gif ir bus gerai dar ilgai įtariu biggrin.gif
Atsakyti
Patiko mopsas, dar labai labai patiko Rustes pirmos zibutes! bigsmile.gif

Oi, Sea, as tai labai pas jus noriu! Ziurek, nepraeis nei 10 metu, o as patobulesiu ir pas jus atbegsiu. biggrin.gif

Prasausi kritikos.

Ot gerai išsišniukau!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 16 balandžio 2009 - 21:12
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 21:20)
maciau kelias  bigsmile.gif  zinau, kad myli ta sali  ax.gif 
as irgi su sentimentais ja prisimenu... wub.gif  aisku, labai jau is turistines puses...  blush2.gif

O Tu gal keliavai savarankiskai?  g.gif  bigsmile.gif

mmmmmmmmmmjo, visad savarankiskai...
Gerai, susipaprastinu, nes galiu nesustot ax.gif geriau jau i plepalus einam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 16, 20:47)
tai nenorit pas mus ateit g.gif  biggrin.gif tai bent kokiu idomesniu savo kuriniu ir pas mus idekit,jei norit ir nebijot kritikos biggrin.gif ir mus pakritikuokit mirksiukas.gif

as pas jus ten kaip galerijoj arba labai brangioj parduotuvej jauciuos lotuliukas.gif pasizvalgau, paskaitau ir daugiau nedrystu pasisakyt biggrin.gif blush2.gif

Nikke, dabar visos bijo komentuot lotuliukas.gif bet man patinka sita wub.gif gal galima butu rankyte visa paimt i kadra, bet cia jau ieskau slieku biggrin.gif emocija gera, foto tvarkinga smile.gif

Rustes zibutes patiko ir suniukas Stiklines tarp balto fono susiranges lotuliukas.gif reiks man taip savo leliui suraukslet fona smile.gif dar is seniau matytu arkliuko kadrai Zitlali ir saulelydis su raudonu menuliu ir laivu, lyg Vasaraites? labai man patiko wub.gif

einu foto tvarkyt doh.gif itariu, prasysiu patarimu del apkarpymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 04 16, 12:05)
Supratau.
Labai berniukas vaipesi  doh.gif  turiu dar tokia, kaip si ziurisi  g.gif

blink.gif Koks jau didelis... 4u.gif Si nuotrauka man idomesne, nors nedaeksponuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 16, 22:14)
Nikke, dabar visos bijo komentuot lotuliukas.gif bet man patinka sita wub.gif gal galima butu rankyte visa paimt i kadra, bet cia jau ieskau slieku biggrin.gif emocija gera, foto tvarkinga smile.gif

4u.gif
Nesupratau, kodel bijo komentuot? Kazka praleidau? Jau mane tai prasom drasiai sudirbineti, as tik dziaugiuosi arsia kritika.
O rankyte ten visa telpa, cia mazoj foto gal nesimato. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 16 balandžio 2009 - 21:21
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 16, 21:47)
tai nenorit pas mus ateit g.gif  biggrin.gif tai bent kokiu idomesniu savo kuriniu ir pas mus idekit,jei norit ir nebijot kritikos biggrin.gif ir mus pakritikuokit mirksiukas.gif

Sea, pamačiau Tavo foto kur mergaitė paskendusi plaukuose tarp saulės zuikučių nu nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 16, 22:14)
einu foto tvarkyt doh.gif itariu, prasysiu patarimu del apkarpymo doh.gif

a dar nesutvarkei bigsmile.gif as jau laukiu issiziojus kaip istroskes vandens laso karsta.gif

niugi baisiai ciekava wub.gif

Nikke, man tai jegines spalvos foto, kaip tu tokias isgauni? - ka darai - nespausk - isduok paslapti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 16, 22:21)
4u.gif
Nesupratau, kodel bijo komentuot? Kazka praleidau? Jau mane tai prasom drasiai sudirbineti, as tik dziaugiuosi arsia kritika.
O rankyte ten visa telpa, cia mazoj foto gal nesimato.  ax.gif

ir mane prašom sudirbinėti, nepamirštant mano "auksinio" fotiko, kad ne viską galiu padaryti tongue.gif, bet dėl kompozicinių dalykų tai būtinai smile.gif
Atsakyti