Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:41)
24-70 blush2.gif , tik kad dar dorai neisbandziau blush2.gif

Vasaraite, oi lauksiu atsiliepimų ir foto apie šį objektyvą..... irgi esu jį išsirinkusi, bet vis bijau pirkt, nežinau ar tikrai tokio noriu bigsmile.gif .... pas tave irgi lyg Nikonas? Nėštukės foto kaip suprantu su juo darytos. Visai neblogai patiko

Stikline, nu faina tavo šunio foto ... kokybiška
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 20:29)
Stikline, tavo šunius labai fotogeniškas wub.gif Nu va, matai, kad reikia tau vaikų jau, turėtum ką fotkint lotuliukas.gif

Ne Stikline, bet jau seniai padariau isvada, kad vaiku neturejimas labai susiaurina fotografijos objektu pasirinkima. Kuo toliau stebiu Jusu darbus, tuo labiau pagalvoju, kad nepamaisytu jie. biggrin.gif

Lamellos kelias man labai wub.gif Svyrimas jauciasi. Norisi tiesaus. Bet spalvos, ir apskritai pati foto labai patinka.
O kita su namu-gal reminima bandei su medziais?

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 16, 20:41)
Ne Stikline, bet jau seniai padariau isvada, kad vaiku neturejimas labai susiaurina fotografijos objektu pasirinkima. Kuo toliau stebiu Jusu darbus, tuo labiau pagalvoju, kad nepamaisytu jie.  biggrin.gif

lotuliukas.gif tai va....aš irgi pagalvoju...nors gal iki manųjų vaikų dar bus mažyčių mopsiukų, nors čia tik svajonėse kol kas ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif As mustis norejau del Kelby, kur visi?!
doh.gif
Gal tikrai ne kurioms reiktu pas pazengusias kraustytis, kol ten visi ziemos ( o tiksliau pavasario) miegu neuzmigo?
Linoles mintis del vaiku turejimo priezasciu isvis nereali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 balandžio 2009 - 19:49
tai sakot siūlai patiko a... blush2.gif
nu stengiausi ax.gif ...makro režimas čia, ir kaip sakėt - be blykstės smile.gif

prisirinkom pakeliui namo žibučių smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 20:46)
As mustis norejau del Kelby, kur visi?!

lotuliukas.gif kazkaip mojuoji kumsciais po mustyniu biggrin.gif

Lamella - tu viena pirmuju sarase i pazengusius lotuliukas.gif snekorka tongue.gif
man antra tavoji labiau smile.gif

Stiklines mopsei tai noris i tas raukslytes isisukt biggrin.gif

Vasaraite as irgi lauksiu ispudziu bigsmile.gif ir kiek mokejai per ebayju - jei gali i az parasyk.... ax.gif

Ruste man pirma patinka - tikrai labai ryski wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 balandžio 2009 - 19:52
Jo...
gerai, nesimusiu ax.gif
Visiems norintiems Vilniuj skolinu Kelby (lietuviskai, abi knygos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 20:53)
Jo...
gerai, nesimusiu  ax.gif
Visiems norintiems Vilniuj skolinu Kelby (lietuviskai, abi knygos)  4u.gif

nzn kodel, bet visada galvojau, kad Tu Klaipedoj.... blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 16, 20:35)
Paofftopinsiu, bet iš tiesų labai džiaugiuosi ja ... jos išraiškos nuostabios...superfotogenišką šunį įsigijau...na iš mamos paveldėjo šitą gėrį  wub.gif

o bulkutės, tai čia kas? g.gif

mes su exu galvojom ar anglu buldogai ar mopsai tai du anglus pasiemem wub.gif radau is senu foto

user posted image

Anksciau sita foto man buvo mano topas biggrin.gif db tiek visko pamaciau baisaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 balandžio 2009 - 20:12
ei... tik neissilakstykit pas pazengusias unsure.gif

dar net temos prirasymo nepadarem, meeto taip sakant, o jus jau siuntinejates pas pazengusias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 20:18)
Lamella man abi patinka, bet pirmos kazkaip svyra foto i desine.. gal horizontas netiesus? ar man taip tik atrodo...

Aha svyra žiūrau, bet čia iš mašinos fotografuota į kalną kylant, pabandysiu pataisyt smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 20:29)
Lamella, man pirmoji labiau patinka

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 16, 20:35)
lamella, man abi patinka

ači 4u.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 16, 20:41)
Lamellos kelias man labai  wub.gif Svyrimas jauciasi. Norisi tiesaus. Bet spalvos, ir apskritai pati foto labai patinka.
O kita su namu-gal reminima bandei su medziais?

Ači 4u.gif Ai nežinau, tiesiog pamačiau galvoju gerai tas takelis link durų žiūris, o tie medžiai įrėmina tai va taip... ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 20:50)
Lamella - tu viena pirmuju sarase i pazengusius  lotuliukas.gif  snekorka tongue.gif
man antra tavoji labiau smile.gif

Tai, kad ne, man dar toli gražu iki to sarašo blush2.gif O dar reikia veidrodinio, ten nieks su muilinėm nefotkina tongue.gif biggrin.gif

Ruste, man pirma mirksiukas.gif
Stikline Tavo mopsas tai gražus labai wub.gif Labai aš myliu gyvūnus wub.gif Mano tai dičkė - vokiečių aviganė, reiks jos fotosesija kada suorganizuot, bet ji nemegėja pozuot... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 16 balandžio 2009 - 20:02
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 20:55)
nzn kodel, bet visada galvojau, kad Tu Klaipedoj....  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif

Gerai kad nuotrauku mano nematei - manytum, kad Turkijoj lotuliukas.gif
Atsakyti