Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Aciu C-girl uz pamokele apie akiniuociu fotografija. Namiskiai beveik visi su akiniais, todel labai aktualu.

Bonda, rapsu laukas su automobiliu man labai thumbup.gif Gal net daugiau kiek virsaus norisi. Man rapsai ir tas krovininis automobilis labai risasi mintimi.

Rustes siuliukai wub.gif Net panorau megsti.

Medona, nuvingiuos takelis toli labai geras kadras, pavadinimas kitoks galetu buti. Tame atsispindyje matyti vaiko susidomejusi poza. Taip, ta balta moteris nuklobnuoti. Man irgi visada buna, kad pamatau trukuma idejusi kur nors...
Ta, kur vaikas atsisukes, tai tik nuotrauka ir tiek. Pirma-geresne.

Vasaraites 3 ir 1 man patinka. Trecioje labai grazios spalvosm gera poza. O pirmoje tai gal net nesuprasi, kad nestuke. Bet pati nuotrauka man grazi, grazus jb. Antra irgi nieko, bet labai panasi i 3.
Kelto nuotraukoje tai labai grazus dangus.

Armanos labai gerai pastebeta baltu gelyciu poza, tikrai, tarsi soktu. biggrin.gif
Del tos tapybines nuotraukos-is pirmo zvilgsnio ji labai patiko. Bet ta nuotrauka tokia-i kuria reikia ilgai ziureti.

Aciu labai uz Lapino knyga. Permeciau-man ji thumbup.gif pasirode. Reiks kazkaip slebizavoti...

Kelby, manau, gera knyga pradedancioms. Man ji tarnauja kaip enciklopedija. Pvz., einu fotografuoti saulelydzio-paziuriu, kokie patarimai yra, kokie parametrai rekomenduojami. Einu fotografuoti zmogaus-ziuriu i ta dali.
Stebuklu ten gal ir nera, bet glausta trumpa info - tai thumbup.gif Bent jau tokiai fotografei, kaip as, ji - gera pagalbine priemone.

Aciu uz ivertinimus mano gaidziams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 16 balandžio 2009 - 18:22
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 16, 08:05)
Siaip jau manyciau, kad anksciau ar veliau vis tiek reiks kazkokios tarpines temos, tarp pradedanciuju ir pazengusiu.  g.gif Jau dabar musu beveik penkiasdesimt, nuolat jungiasi naujokes, taip kad kazkuriuo metu tema jau nebepaves... g.gif

jus pavargsit vis naujus zmones nuo pradziu mokinti smile.gif
Atkeliausit pas pazengusias i tema, nes ji jau letargo miegu uzmigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 16, 18:21)
Medona, nuvingiuos takelis toli labai geras kadras, pavadinimas kitoks galetu buti. Tame atsispindyje matyti vaiko susidomejusi poza. Taip, ta balta moteris nuklobnuoti. Man irgi visada buna, kad pamatau trukuma idejusi kur nors...
Ta, kur vaikas atsisukes, tai tik nuotrauka ir tiek. Pirma-geresne.

Linole, dekui uz komentara uz ivertinima 4u.gif reiks paklonuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
norejau paklausti, kur Kaune galetu greitai ir nebrangiai sutaisyti skaitmenini fotoaparata? (Ekranas neberodo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 16, 19:39)
jus pavargsit vis naujus zmones nuo pradziu mokinti smile.gif
Atkeliausit pas pazengusias i tema, nes ji jau letargo miegu uzmigus biggrin.gif

Yra čia tokių kur jau dabar gali keliaut pas pažengusias, bet gal geriau pasilieka bo nebus kas mokina mus biggrin.gif

kelias į niekur...
user posted image

2
user posted image
Atsakyti
Lamella man abi patinka, bet pirmos kazkaip svyra foto i desine.. gal horizontas netiesus? ar man taip tik atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 balandžio 2009 - 19:18
Merdžynos, aš galiu tik savo šunių įdėt lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Lamella, man pirmoji labiau patinka ax.gif

Stikline, tavo šunius labai fotogeniškas wub.gif Nu va, matai, kad reikia tau vaikų jau, turėtum ką fotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 20:29)
Stikline, tavo šunius labai fotogeniškas wub.gif Nu va, matai, kad reikia tau vaikų jau, turėtum ką fotkint lotuliukas.gif

Iš tiesų labai aptingau...lyg ir kažkas sukas galvoj...bet tokios padrikos mintys...ir fotiko normaliai nebepaimu į rankas...va nebent šunei fotosesiją surengiu biggrin.gif
Atsakyti
Nerealus mopsas tavo biggrin.gif gaila fotiko neturejau kai bulkutes auginau...
Atsakyti
lamella, man abi patinka
Stikline, tikrai fotogeniskas tavo mopsis biggrin.gif

Kur musu Egzo pradingus? Efoto ziurejau jos foto, nu kaip man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 16 balandžio 2009 - 19:37
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 20:33)
Nerealus mopsas tavo  biggrin.gif gaila fotiko neturejau kai bulkutes auginau...

Paofftopinsiu, bet iš tiesų labai džiaugiuosi ja ... jos išraiškos nuostabios...superfotogenišką šunį įsigijau...na iš mamos paveldėjo šitą gėrį wub.gif

o bulkutės, tai čia kas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 16 balandžio 2009 - 19:36