Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 16, 16:35)
yr visokių ir pradžiamokslių, ir jau nevisai pradžiamokslių smile.gif bet visi lygūs niekada nebus...karts nuo karto pasirodo naujų veidų biggrin.gif beje Kelbio ir aš neskaičius...  tundra  biggrin.gif  turiu fotografijos knygą visai neblogą, gavau dovanų  smile.gif  reikės pradėt skaityt...mačiau neblogų patarimų apšvietimo, objektyvų, blyksčių temomis.

tai vat, kad ... dabar nei ten, nei cia.... mastau.gif rimtai, nors nusisauk.... biggrin.gif

----

man jauciu dabar tos rusiskos ilgaaaam uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Kas Jumi čia daros dėl to Kelby ? doh.gif Nesipykit, eikit muštis biggrin.gif

p.s. yra kam patinka, yra kam nepatinka (užteks vietos visiems po saule). Man pvz jis nepatinka, nepirkau jo knygų nei vienos todėl, kad pavarčiau ir neužkabino, nesijaučiu nieko praradus, jei kažkas atrado kažką gero pas jį - valio! Pasidalins bendrai su visomis 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 16:38)
man jauciu dabar tos rusiskos ilgaaaam uzteks biggrin.gif

Man tai visam gyvenimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 16, 16:15)
Oho kiek demesio dedulei Kelbiui!  biggrin.gif
As nusipirkau abi knygas uzvakar, jau perverciau puse vienos ir puse kitos, ir mano nuomone tokia:
Kas jis bebutu, bet nuotrauku tikrai yra padares nerealiu (tos kur knygu gale, "Kaip pagauti toki kadra", tai man praktiskai visos super, dabar labiausiai galvoj ta su spalvota valtim ir silkiniu vandeniu). As jau tikrai gavau naudingos informacijos - konkreciai, kaip statyti zmones pries langa, labai patiko ir ta info apie silkini vandeni. Man siuo metu tinka jo stilius - lengvas amerikietiskas, toks daugmaz "dlia osobo tupych": daryk taip ir taip, ir nesileidzia i aptarimus. Kad gauti is jo daugiau, turi tureti tam tikra technini bagaza.

drinks_cheers.gif su viskuo smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 04 16, 16:16)

Na, ir mano geltona

patinka, tik kazkaip norisi arba labiau iskadruot arba gelytes krastu kairej ir desinej,.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 15:51)

Pavasaris tapybiškai[/i]

labai grazu bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 04 16, 16:16)

Na, ir mano geltona

Ir dar toki pasiulyma turiu  blush2.gif Nezinau kiek cia musu Londonieciu (bent 3?) bet gal norit kuria grazia diena susibegti kur centre?  blush2.gif Praeita savaite teko pereiti is Cannon street iki Bank, tai tiek ritmu, siaip visokiu formu pastebejau, gaila neturejau laiko, ir vienai nedrasu dar kazkaip  blush2.gif butu pasivaiksciojimas, susipazinimas ir gal po pora kadru  ax.gif

labai grazi tavo geltona mirksiukas.gif gal kiek virsaus per daug ir kliuna ,kad pirmam plane issilieje tie gelytes kaip ten jie vadinas blush2.gif biggrin.gif
del meeto,as tai visai noreciau,bet aisku reiktu planuotis savaitgali,nes su vaikais fotkinimo nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 balandžio 2009 - 15:48
Off topic wink.gif

An Arab in US embassy for a visa

Consul: What is your name?
Arab: Abdul Aziz.
Consul: Sex?
Arab: Six to ten times a week .
Consul: I mean, male or female?
Arab: Both female and male, sometimes camel .
Consul: Holy cow!
Arab: Yes, cows and dogs too!!!!
Consul: Man, isn't it hostile .
Arab: Horse style, dog style, any style.
Consul: Oh , dear!
Arab: Deer? No deer, they run too fast.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 16, 16:48)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 16, 16:48)
Off topic wink.gif

An Arab in US embassy for a visa

oi geras lotuliukas.gif

o man ta vista neikaip neleidzia suinstaliuot adobe reader doh.gif tai negaliu atsisiusti tos knygutes unsure.gif nors rusiskai skaityt turbut ir kantrybes neuzteks blush2.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus geltonai, kai isdzius bandysiu dar blush2.gif

Baccardi lotuliukas.gif galvojau teks begti i tulika
QUOTE(ediper @ 2009 04 16, 14:45)
del meeto,as tai visai noreciau,bet aisku reiktu planuotis savaitgali,nes su vaikais fotkinimo nera  biggrin.gif

as kaip tik galvojau darbo diena blush2.gif maniskis tai pasedetu vezime valanda kita ramiai, svarbu ne vietoj bus, paskui miegotu blush2.gif (MB tik sekmadieni iseigine turi, tai nenoriu isvaziuoti) na, gal istaikysim kada ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 04 16, 14:53)
o man ta vista neikaip neleidzia suinstaliuot adobe reader  doh.gif tai negaliu atsisiusti tos knygutes unsure.gif nors rusiskai skaityt turbut ir kantrybes neuzteks blush2.gif

Bandyk issinstaliuoti sena (jei turi), ar firewall laikinai isjunk,
Bet turbut del PS (jei nulaustas) neturetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 16, 16:57)
Dekui uz komentarus geltonai, kai isdzius bandysiu dar  blush2.gif

Baccardi  lotuliukas.gif galvojau teks begti i tulika

as kaip tik galvojau darbo diena  blush2.gif maniskis tai pasedetu vezime valanda kita ramiai, svarbu ne vietoj bus, paskui miegotu  blush2.gif (MB tik sekmadieni iseigine turi, tai nenoriu isvaziuoti) na, gal istaikysim kada  ax.gif
Papildyta:

Bandyk issinstaliuoti sena (jei turi), ar firewall laikinai isjunk,
Bet turbut del PS (jei nulaustas) neturetu buti  g.gif

nzn kas yra,reiks bandyt dar doh.gif

nu maniske tai tikrai neisedes,nes ir kelione mums min 40min ,be to gal InesaS jungtusi,o ji greiciausiai dirbanti, ir siaip noreciau nors karta Tik fotografuoti ,nes tas zongliravimas jau per akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 16:38)
tai vat, kad ... dabar nei ten,  nei cia.... mastau.gif rimtai, nors nusisauk....  biggrin.gif

Siaip jau manyciau, kad anksciau ar veliau vis tiek reiks kazkokios tarpines temos, tarp pradedanciuju ir pazengusiu. g.gif Jau dabar musu beveik penkiasdesimt, nuolat jungiasi naujokes, taip kad kazkuriuo metu tema jau nebepaves... g.gif
Atsakyti
cenzuuura. sorry tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 balandžio 2009 - 17:19