O mes su ilgu blakstienu turetoja Auryte buvom pas Puke prifotkino mano mazaaaja tikiuosi, kad parodys ir cia keleta kadru
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 15:07)
Mano neprofesionalia nuomone tau gerai gaunasi, tai ir norejau pagirti / pasidziaugti
Ačiū, BN
Laukiam Pukės nuotraukyčių su ilgablakstiene mergaite
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:31)
O cia vakarykstis saulelydis
grazu
Man Kelbi siuo metu labai patinka, o kaip bus toliau nzn. Skaiciau 1 dali su malonumu ir zadu isigyt 2 Daug naudingu patarimu, info gavau
Oho kiek demesio dedulei Kelbiui!
As nusipirkau abi knygas uzvakar, jau perverciau puse vienos ir puse kitos, ir mano nuomone tokia:
Kas jis bebutu, bet nuotrauku tikrai yra padares nerealiu (tos kur knygu gale, "Kaip pagauti toki kadra", tai man praktiskai visos super, dabar labiausiai galvoj ta su spalvota valtim ir silkiniu vandeniu). As jau tikrai gavau naudingos informacijos - konkreciai, kaip statyti zmones pries langa, labai patiko ir ta info apie silkini vandeni. Man siuo metu tinka jo stilius - lengvas amerikietiskas, toks daugmaz "dlia osobo tupych": daryk taip ir taip, ir nesileidzia i aptarimus. Kad gauti is jo daugiau, turi tureti tam tikra technini bagaza.
As nusipirkau abi knygas uzvakar, jau perverciau puse vienos ir puse kitos, ir mano nuomone tokia:
Kas jis bebutu, bet nuotrauku tikrai yra padares nerealiu (tos kur knygu gale, "Kaip pagauti toki kadra", tai man praktiskai visos super, dabar labiausiai galvoj ta su spalvota valtim ir silkiniu vandeniu). As jau tikrai gavau naudingos informacijos - konkreciai, kaip statyti zmones pries langa, labai patiko ir ta info apie silkini vandeni. Man siuo metu tinka jo stilius - lengvas amerikietiskas, toks daugmaz "dlia osobo tupych": daryk taip ir taip, ir nesileidzia i aptarimus. Kad gauti is jo daugiau, turi tureti tam tikra technini bagaza.
Kelias dienas tik skaiciau tiek graziu nuotrauku
Sveikinimai Liamunai
Na, ir mano geltona
Kazkodel WB buvau palikus debesuota, tai visos nuotraukos tamsios, o siandien lyja
Ir dar toki pasiulyma turiu Nezinau kiek cia musu Londonieciu (bent 3?) bet gal norit kuria grazia diena susibegti kur centre? Praeita savaite teko pereiti is Cannon street iki Bank, tai tiek ritmu, siaip visokiu formu pastebejau, gaila neturejau laiko, ir vienai nedrasu dar kazkaip butu pasivaiksciojimas, susipazinimas ir gal po pora kadru
Sveikinimai Liamunai
Na, ir mano geltona
Kazkodel WB buvau palikus debesuota, tai visos nuotraukos tamsios, o siandien lyja
Ir dar toki pasiulyma turiu Nezinau kiek cia musu Londonieciu (bent 3?) bet gal norit kuria grazia diena susibegti kur centre? Praeita savaite teko pereiti is Cannon street iki Bank, tai tiek ritmu, siaip visokiu formu pastebejau, gaila neturejau laiko, ir vienai nedrasu dar kazkaip butu pasivaiksciojimas, susipazinimas ir gal po pora kadru
QUOTE(Rico @ 2009 04 16, 15:16)
Labai noreciau, bet gyvenu labai toli nuo Londono ir dar aisku, vaikai, vyras.....
Grazi geltona
Klausimelis Jei nedalyvauji ND konkurse (o gal privaloma?), galima balsuot ar ne?
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 16, 16:21)
Klausimelis Jei nedalyvauji ND konkurse (o gal privaloma?), galima balsuot ar ne?
Galima.
Komentuoti privaloma, balsuoti neprivaloma.
Vasaraite - neštukės patiko 3,4 ir priešpaskutinė. Pirmoj labai juoda ties pilvuku, ir neaišku ką ji ten laiko o paskutinės tai man actionas ne
Rico labai smagus tas didelis geltonas
Rico labai smagus tas didelis geltonas
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 15:52)
aha, as to tikriausiai nesuprantu.
o cia ne pradziamoksliu tema jeigu ji peraugote tai valio, sveikinu
o cia ne pradziamoksliu tema jeigu ji peraugote tai valio, sveikinu
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 16:01)
yup, tokia ir yra knygos esme kiekvienas atsirenka manau is knygu tai kas jam tinka ir netinka, nera absoliuciai teisingu knygu ar visiskai blogu nebent esi truputi nesveikas ir be savo nuomones
gero vakaro iki
gero vakaro iki
nepagaunu kampo, ko dabar cia taip reik staiga arogantiskai atsakinet...
del to, kad as (kaip ir Tu) turiu savo nuomone, ir ja pasakiau?
nepatinka jis man - tai ka man dabar daryt? nesisausiu gi
bet velgi tai nereiskia, kad knyga jo bloga (to ir nesakiau) ... tiesiog, gal ne laiku as ja skaiciau...
--- kas del pradziamoksliu - tai turbut seniai jau realybe neatitinka temos pavadinimo (turbut ne vienas su tuo sutiks) ... betgi nepulsim dabar dar milijono temu atidarinet...
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:41)
lauksim ispudziu
QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 14:51)
ypac tapybiskas fonas
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 16, 15:21)
neprivaloma balsuot galima, komentuot butina
Rico, gerai fonas "isplautas"
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 16:27)
--- kas del pradziamoksliu - tai turbut seniai jau realybe neatitinka temos pavadinimo (turbut ne vienas su tuo sutiks) ... betgi nepulsim dabar dar milijono temu atidarinet...
yr visokių ir pradžiamokslių, ir jau nevisai pradžiamokslių bet visi lygūs niekada nebus...karts nuo karto pasirodo naujų veidų beje Kelbio ir aš neskaičius... tundra turiu fotografijos knygą visai neblogą, gavau dovanų reikės pradėt skaityt...mačiau neblogų patarimų apšvietimo, objektyvų, blyksčių temomis.