Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

O mes su ilgu blakstienu turetoja Auryte buvom pas Puke thumbup.gif prifotkino mano mazaaaja wub.gif tikiuosi, kad parodys ir cia keleta kadru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 15:07)
Mano neprofesionalia nuomone tau gerai gaunasi, tai ir norejau pagirti / pasidziaugti  4u.gif

Ačiū, BN blush2.gif wub.gif

Laukiam Pukės nuotraukyčių su ilgablakstiene mergaite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 16 balandžio 2009 - 15:11
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:31)
O cia vakarykstis saulelydis g.gif

grazu wub.gif

Man Kelbi siuo metu labai patinka, o kaip bus toliau nzn. biggrin.gif Skaiciau 1 dali su malonumu ir zadu isigyt 2 tongue.gif Daug naudingu patarimu, info gavau smile.gif
Atsakyti
Oho kiek demesio dedulei Kelbiui! biggrin.gif
As nusipirkau abi knygas uzvakar, jau perverciau puse vienos ir puse kitos, ir mano nuomone tokia:
Kas jis bebutu, bet nuotrauku tikrai yra padares nerealiu (tos kur knygu gale, "Kaip pagauti toki kadra", tai man praktiskai visos super, dabar labiausiai galvoj ta su spalvota valtim ir silkiniu vandeniu). As jau tikrai gavau naudingos informacijos - konkreciai, kaip statyti zmones pries langa, labai patiko ir ta info apie silkini vandeni. Man siuo metu tinka jo stilius - lengvas amerikietiskas, toks daugmaz "dlia osobo tupych": daryk taip ir taip, ir nesileidzia i aptarimus. Kad gauti is jo daugiau, turi tureti tam tikra technini bagaza.
Atsakyti
Kelias dienas tik skaiciau ax.gif tiek graziu nuotrauku rolleyes.gif
Sveikinimai Liamunai wub.gif

Na, ir mano geltona
user posted image

Kazkodel WB buvau palikus debesuota, tai visos nuotraukos tamsios, o siandien lyja blush2.gif

Ir dar toki pasiulyma turiu blush2.gif Nezinau kiek cia musu Londonieciu (bent 3?) bet gal norit kuria grazia diena susibegti kur centre? blush2.gif Praeita savaite teko pereiti is Cannon street iki Bank, tai tiek ritmu, siaip visokiu formu pastebejau, gaila neturejau laiko, ir vienai nedrasu dar kazkaip blush2.gif butu pasivaiksciojimas, susipazinimas ir gal po pora kadru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 16, 15:16)
Ir dar toki pasiulyma turiu  blush2.gif Nezinau kiek cia musu Londonieciu (bent 3?) bet gal norit kuria grazia diena susibegti kur centre?  blush2.gif Praeita savaite teko pereiti is Cannon street iki Bank, tai tiek ritmu, siaip visokiu formu pastebejau, gaila neturejau laiko, ir vienai nedrasu dar kazkaip  blush2.gif butu pasivaiksciojimas, susipazinimas ir gal po pora kadru  ax.gif

Labai noreciau, bet gyvenu labai toli nuo Londono smile.gif ir dar aisku, vaikai, vyras..... biggrin.gif

Grazi geltona wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 16 balandžio 2009 - 15:21
Klausimelis rolleyes.gif Jei nedalyvauji ND konkurse (o gal privaloma?), galima balsuot ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 16, 16:21)
Klausimelis  rolleyes.gif Jei nedalyvauji ND konkurse (o gal privaloma?), galima balsuot ar ne? blush2.gif

Galima.
Komentuoti privaloma, balsuoti neprivaloma. biggrin.gif
Atsakyti
Vasaraite - neštukės patiko 3,4 ir priešpaskutinė. wub.gif Pirmoj labai juoda ties pilvuku, ir neaišku ką ji ten laiko smile.gif o paskutinės tai man actionas ne schmoll.gif

Rico labai smagus tas didelis geltonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 15:52)
aha, as to tikriausiai nesuprantu.
o cia ne pradziamoksliu tema  g.gif jeigu ji peraugote tai valio, sveikinu  4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 16:01)
yup, tokia ir yra knygos esme  mirksiukas.gif kiekvienas atsirenka manau is knygu tai kas jam tinka ir netinka, nera absoliuciai teisingu knygu ar visiskai blogu smile.gif nebent esi truputi nesveikas ir be savo nuomones  blink.gif

gero vakaro  4u.gif iki

nepagaunu kampo, ko dabar cia taip reik staiga arogantiskai atsakinet... ax.gif blink.gif
del to, kad as (kaip ir Tu) turiu savo nuomone, ir ja pasakiau? g.gif

nepatinka jis man - tai ka man dabar daryt? nesisausiu gi biggrin.gif
bet velgi tai nereiskia, kad knyga jo bloga (to ir nesakiau) ... tiesiog, gal ne laiku as ja skaiciau...

--- kas del pradziamoksliu - tai turbut seniai jau realybe neatitinka temos pavadinimo (turbut ne vienas su tuo sutiks) ... betgi nepulsim dabar dar milijono temu atidarinet... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 balandžio 2009 - 15:28
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:41)
24-70 blush2.gif , tik kad dar dorai neisbandziau blush2.gif

bigsmile.gif lauksim ispudziu

QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 14:51)
Gal pašokim?

Pavasaris tapybiškai[/i]

wub.gif ypac tapybiskas fonas

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 16, 15:21)
Klausimelis  rolleyes.gif Jei nedalyvauji ND konkurse (o gal privaloma?), galima balsuot ar ne? blush2.gif

neprivaloma schmoll.gif balsuot galima, komentuot butina biggrin.gif

Rico, gerai fonas "isplautas" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 16 balandžio 2009 - 15:39
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 16:27)
--- kas del pradziamoksliu - tai turbut seniai jau realybe neatitinka temos pavadinimo (turbut ne vienas su tuo sutiks) ... betgi nepulsim dabar dar milijono temu atidarinet...  ax.gif

yr visokių ir pradžiamokslių, ir jau nevisai pradžiamokslių smile.gif bet visi lygūs niekada nebus...karts nuo karto pasirodo naujų veidų biggrin.gif beje Kelbio ir aš neskaičius... tundra biggrin.gif turiu fotografijos knygą visai neblogą, gavau dovanų smile.gif reikės pradėt skaityt...mačiau neblogų patarimų apšvietimo, objektyvų, blyksčių temomis.
Atsakyti