Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 15:35)

*Vasaraite, man patiko 2 ir 5 foto  wub.gif

**Čia į savaitės temą, radom su sūneliu bevaikštinėdami pienę:

*aciu 4u.gif

**kaip fainiai stovi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 04 16, 15:38)
man kazkaip visko per daug  unsure.gif bet jauciu kitaip tau neisejo nufotografuot,kad matytusi tik keltas ir to krano nebutu unsure.gif o dangus  thumbup.gif  wub.gif

doh.gif pramone... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:37)
Aciu 4u.gif  su su naujai isigytu objektyvu blush2.gif

koki isigyjai? bigsmile.gif nebepamenu, jei ir minejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 16, 15:40)
koki isigyjai? bigsmile.gif nebepamenu, jei ir minejai ax.gif

24-70 blush2.gif , tik kad dar dorai neisbandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 15:41)
24-70 blush2.gif , tik kad dar dorai neisbandziau blush2.gif

o jei kaip sveikinam 4u.gif fainai bigsmile.gif
Atsakyti
Vasaraite, man antra ir trečia mirksiukas.gif Beje labai graži suknelė wub.gif
Gaila, kad nesuprantu rusiškai, o sakot, kad gera knyga verysad.gif
O Kelbio knygos nei vienos neskaičius, internete šį bei tą paskaitinėju ir čia pradžiamokslėse daug ko išmokau (bent jau taip manau) biggrin.gif blush2.gif

Peperoni, gerų nuotraukų yra, labiausiai patiko 1,8,13,15,23 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 16 balandžio 2009 - 14:52
Pateršiu eterį blush2.gif

Gal pašokim?

user posted image

Pavasaris tapybiškai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 15:30)
Zitlali - nebutina knygas rasyt, jas galima ir skaityt...

aha, as to tikriausiai nesuprantu.

QUOTE(ediper @ 2009 04 16, 15:32)
tai nieks ir nemeto  smile.gif ir nesako,kad blogos,tiesiog manau pvz. pazenge

o cia ne pradziamoksliu tema g.gif jeigu ji peraugote tai valio, sveikinu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 14:51)

Pavasaris tapybiškai[/i]

idomiai bigsmile.gif net nesuprai rysku nerysku tongue.gif bigsmile.gif tik man kazkaip per daug melynumo -nors gal nusikalbu ax.gif
Atsakyti
Och, isivelsiu i diskusijas...
Niekas nesigincija, kad Kelbis rasyt moka, ir entuziastingai raso. Skaiciau abi knygas, tikrai ikvepia fotografuoti, bet mirksiukas.gif ir juokeliai atsibosta, ir tos taisykles nera universalios (jei isvis yra taisykles). Praktiniu patarimu jis duoda tikrai nemazai.
(is siaip, knygas galiu paskolinti abi, lietuviskai, Vilniuje)

Armana, paziurejus i tavo "geltona" iskart atpazinau kad tavo kadras, nors siaip tavo kadru maciau labai mazai 4u.gif Pavasaris tapybiskai - grazios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 balandžio 2009 - 14:58
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 15:58)
Och, isivelsiu i diskusijas...
Niekas nesigincija, kad Kelbis rasyt moka, ir entuziastingai raso. Skaiciau abi knygas, tikrai ikvepia fotografuoti, bet  mirksiukas.gif ir juokeliai atsibosta, ir tos taisykles nera universalios (jei isvis yra taisykles). Praktiniu patarimu jis duoda tikrai nemazai.
(is siaip, knygas galiu paskolinti abi, lietuviskai, Vilniuje)

yup, tokia ir yra knygos esme mirksiukas.gif kiekvienas atsirenka manau is knygu tai kas jam tinka ir netinka, nera absoliuciai teisingu knygu ar visiskai blogu smile.gif nebent esi truputi nesveikas ir be savo nuomones blink.gif

gero vakaro 4u.gif iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 balandžio 2009 - 15:05
QUOTE(bonda @ 2009 04 16, 14:55)
idomiai bigsmile.gif net nesuprai rysku nerysku tongue.gif  bigsmile.gif tik man kazkaip per daug melynumo -nors gal nusikalbu ax.gif

lotuliukas.gif Gal ir nelabai ryšku, nes šakelė gaunasi prieš šviesą, bet man pačiai gražu biggrin.gif O mėlyumo tai specialiai pridėjau, žodžiu, toks užmanymas tongue.gif

QUOTE(BN @ 2009 04 16, 14:58)
Armana, paziurejus i tavo "geltona" iskart atpazinau kad tavo kadras, nors siaip tavo kadru maciau labai mazai  4u.gif Pavasaris tapybiskai - grazios spalvos.

Man atrodo, kad žinau kodėl hihihi.gif nes niekas daugiau taip augalų nefotkina, ant popieriaus ar ant veidrodžio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 16:01)
yup, tokia ir yra knygos esme  mirksiukas.gif kiekvienas atsirenka manau is knygu tai kas jam tinka ir netinka, nera absoliuciai teisingu knygu ar visiskai blogu smile.gif nebent esi truputi nesveikas ir be savo nuomones  blink.gif

Man siandien kyla noras gincytis - yra absoliuciai blogu knygu, tusciu, grafomanisku, prastai parasytu, be turinio, ir tt ir tt
Griztant prie temos - Kelby nepakenks, jei esi dar ka skaites ir nesivadovauji SK kaip koranu, ar biblija drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 04 16, 16:04)
Man atrodo, kad žinau kodėl  hihihi.gif nes niekas daugiau taip augalų nefotkina, ant popieriaus ar ant veidrodžio  lotuliukas.gif

Mano neprofesionalia nuomone tau gerai gaunasi, tai ir norejau pagirti / pasidziaugti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 balandžio 2009 - 15:05