Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:28)
Sveikutes, turiu kelias fotkes nestuke.gif , pasakykit, ar bent viena yra ko verta doh.gif  blush2.gif

smile.gif graži nėštukė kuriai be galo tinka vintage stilius ir vintage actionai. Suknelė wub.gif Antra patinka labiausiai... patiktų 4, bet kitokiu kampu pateikta...įdomiau pakadruota...na 5 dar visai nieko man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 13:25)
As cia kazka juokinga pasakiau apie Kelby? na tiek to...

matai mes cia vis Kelby ta sako, Kelbys ana biggrin.gif ,o pasirodo,kad tas Kelbys daugiausia su PS specializuojasi smile.gif
siaip ar taip jo tos 2 knygos visai neblogos bigsmile.gif aiskiai parasyta ir ne per daug,tai nors ne nuobodu skaityti thumbup.gif
Papildyta:
Vasaraites nestukes,man t.p. 2 ir 3 labiausiai ... idomu pasidare ,o kokia is tikro sukneles spalva? blush2.gif
Atsakyti
Parasykit nors viena taip kaip Kelby ir tada metykit akmenis biggrin.gif man kaip dundukei knygos vertos medalio thumbup.gif viskas paprastai ir aiskiai, profu visvien nebusiu niekad, o kaip vidutiniokui super mirksiukas.gif o tai, kad PS specilizuojasi tik pliusas smile.gif mano galva mirksiukas.gif ten juk jis ir raso, kad knyga parasyta taip, lyg kartu su juo issiruostume fotkint, t.y. paprastai, aiskiai ir be daugybes teorijos.. tam yra manau begales kitu knygu smile.gif kiekvienas galu gale atsirenka kas jam priimtina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 balandžio 2009 - 14:26
Zitlali - nebutina knygas rasyt, jas galima ir skaityt... ax.gif
ir kuo daugiau ju paskaitai (cia kalbu apie save) - tuo daugiau pasidaro aisku, kad tas Kelbis toli grazu ne dievas ar guru ax.gif

daugelyje vietu gincyciaus as su juo... prisipazinsiu, pirmos dalies taip ir neperskaiciau iki galo... blush2.gif nes po keliasdesimties puslapiu tas entuziazmas pradejo erzint.... ax.gif
Atsakyti
Medona, Stiklinė, ediper,aciu mergaites 4u.gif Kadangi tik vienos foto nepaminejot, tai rodysiu visas blush2.gif

O cia vakarykstis saulelydis g.gif
Islydint kelta...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 16, 14:18)
smile.gif  graži nėštukė kuriai be galo tinka vintage stilius ir vintage actionai.

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau mirksiukas.gif
ir man 4 foto patinka labiausiai, tik biski kitaip ar kirpciau, ar kazka daryciau su ja mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 14:25)
Parasykit nors viena taip kaip Kelby ir tada metykit akmenis biggrin.gif man kaip dundukei knygos vertos medalio  thumbup.gif viskas paprastai ir aiskiai, profu visvien nebusiu niekad, o kaip vidutiniokui super  mirksiukas.gif o tai, kad PS specilizuojasi tik pliusas smile.gif mano galva  mirksiukas.gif ten juk jis ir raso, kad knyga parasyta taip, lyg kartu su juo issiruostume fotkint, t.y. paprastai, aiskiai ir be daugybes teorijos.. tam yra manau begales kitu knygu smile.gif kiekvienas galu gale atsirenka kas jam priimtina smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif plius cia dauguma jas skaite, uztat ir buna Kelbis ta, Kelbis ana biggrin.gif man ir patinka, glaustai, aiskiai ir suprantamai, kaip koks draugelis paaiskintu drinks_cheers.gif thumbup.gif ir PS nekisa ten bereikalo -na bent man nekrito tas..tik aprasyme, kad jis veda tas PS pamokeles ir t.t. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:31)

kaaaip ryysku viskas blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 15:25)
Parasykit nors viena taip kaip Kelby ir tada metykit akmenis biggrin.gif man kaip dundukei knygos vertos medalio  thumbup.gif viskas paprastai ir aiskiai, profu visvien nebusiu niekad, o kaip vidutiniokui super  mirksiukas.gif o tai, kad PS specilizuojasi tik pliusas smile.gif mano galva  mirksiukas.gif ten juk jis ir raso, kad knyga parasyta taip, lyg kartu su juo issiruostume fotkint, t.y. paprastai, aiskiai ir be daugybes teorijos.. tam yra manau begales kitu knygu smile.gif kiekvienas galu gale atsirenka kas jam priimtina smile.gif

tai nieks ir nemeto smile.gif ir nesako,kad blogos,tiesiog manau pvz. pazenge jose ne kazin ka naujo ir ras,o sis aut. nlb ka be photoshopo ir siu 2 knygu turbut ir turi ka parases ... tai tiek mirksiukas.gif
knygos , autoriai ir t.t. kaip ir viskas skonio reikalas
man pvz jo pirma knyga l.patiko,o antra siaip sau tokia blush2.gif
Atsakyti
Nestukes 2.3 ir 5foto thumbup.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 14:31)
Islydint kelta...

vos vos patiesint reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 15:30)
neperskaiciau iki galo...  blush2.gif nes po keliasdesimties puslapiu tas entuziazmas pradejo erzint....  ax.gif

pirma dali as jo turiu lietuviskas,ati man tie jo juokeliai jau taip erzina(bet itariu cia vertimas toks),nes pvz. 2 dali turiu angliska,tai visai kitas reikalas su tuo jo rasymo stiliumi g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nebespėju su jumis doh.gif

Vasaraite, man patiko 2 ir 5 foto wub.gif

Čia į savaitės temą, radom su sūneliu bevaikštinėdami pienę:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 16 balandžio 2009 - 14:38
QUOTE(bonda @ 2009 04 16, 15:32)
ir man 4 foto patinka labiausiai, tik biski kitaip ar kirpciau, ar kazka daryciau su ja mirksiukas.gif
kaaaip ryysku viskas blink.gif  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif su su naujai isigytu objektyvu blush2.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 16, 15:33)
Nestukes 2.3 ir 5foto  thumbup.gif

vos vos patiesint reiktu  g.gif

bandziau, bet tada laisvas svyra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 16, 15:31)

Islydint kelta...

man kazkaip visko per daug unsure.gif bet jauciu kitaip tau neisejo nufotografuot,kad matytusi tik keltas ir to krano nebutu unsure.gif o dangus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti