Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Norejau padaryti pastaba del galuniu kapojimo ir "kapojimo" apskritai.
Nereiktu taip vadovautis Kelby knygomis - jo stiprioji puse Photoshopas, bet ne fotografija ziureti cia; be to paziurejus meistru nuotraukas visiems iskart kyla mintis -"na nera toks blogis rankas/kojas kapot!" Jei to reikia nuotraukai, jei suteikia dinamikos - pirmyn karpom kas trukdo 4u.gif
Griztant prie "vartininkes" - puikus pavyzdys naudojimui, tik atsiprasau, kad nepamenu kieno - jei nuotrauka butu horizontali, ir kairej matytume i kadra skriejanti kamuoli, manau daugumai nukirsta koja maisytu kur kas maziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 balandžio 2009 - 10:44
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 11:43)
Nereiktu taip vadovautis Kelby knygomis - jo stiprioji puse Photoshopas, bet ne fotografija ziureti cia; be to paziurejus meistru nuotraukas visiems iskart kyla mintis -"na nera toks blogis rankas/kojas kapot!" Jei to reikia nuotraukai, jei suteikia dinamikos - pirmyn karpom kas trukdo  4u.gif
Griztant prie "vartininkes" - puikus pavyzdys naudojimui, tik atsiprasau, kad nepamenu kieno - jei nuotrauka butu horizontali, ir kairej matytume i kadra skriejanti kamuoli, manau daugumai nukirsta koja maisytu kur kas maziau  blush2.gif

Tas Kelbis tai mane isvis nervina smoke.gif biggrin.gif

BN - tu kazkada minejai, kad papasakosi apie kursus placiau... ax.gif nzn gal praleidau kur... ax.gif butu idomu paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 18:14)
АЛЕКСАНДР ЛАПИН, ''ФОТОГРАФИЯ КАК . . .'' 4u.gif

sita knyga tikrai afigena. thumbup.gif kol kas ji man geriausias veikalas apie kompozicija

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 20:36)
... Ir kuris variantas jūsų nuomone geresnis:

man su spalvom
QUOTE(c-girl @ 2009 04 16, 01:03)
Anksciau jau uzmaciau sioje temoje Tavo klausima kaip fotografuoti vaikus su akinukais....

o as skaiciau toki patarima, kad reikia vos vos akiniu kojeles kilstelt i virsu ....oj, berasydama supratau, jog cia ir gaunas, kad kaip ir tu sakai, kad vos vos pro virsu ziuret reikia biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 16, 12:00)
sita knyga tikrai afigena.  thumbup.gif kol kas ji man geriausias veikalas apie kompozicija
man su spalvom

kiek spejau perverst - tai jooo...... thumbup.gif

vienintele beda - beveik 400 psl. rusu kalba... unsure.gif doh.gif nu bet niekis, vakar pora psl iveikiau jau thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 12:04)
kiek spejau perverst - tai jooo...... thumbup.gif 

vienintele beda  - beveik 400 psl. rusu kalba...  unsure.gif  doh.gif  nu bet niekis, vakar pora psl iveikiau jau  thumbup.gif  hihihi.gif

Pasidalink wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
C-girl labai ryškus berniukas wub.gif
dėl akinių tai aš auto fotkindama pastebėjau kad jei žiūriu per akinių viršų, nėra atspindžių thumbup.gif

Ruste - siuliukų ryškumas tikrai liuksinis bigsmile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 11:52)
BN - tu kazkada minejai, kad papasakosi apie kursus placiau...  ax.gif  nzn gal praleidau kur... ax.gif  butu idomu paskaityt smile.gif

pas pažengusius jau rašė čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 16, 12:41)
C-girl labai ryškus berniukas  wub.gif
dėl akinių tai aš auto fotkindama pastebėjau kad jei žiūriu per akinių viršų, nėra atspindžių  thumbup.gif

Ruste - siuliukų ryškumas tikrai liuksinis  bigsmile.gif
pas pažengusius jau rašė čia   ax.gif

Va Sadi ir parase uz mane smile.gif jei noresi ko konkreciau paklausti - sakyk, gal net atsakyma zinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 12:46)
Va Sadi ir parase uz mane smile.gif jei noresi ko konkreciau paklausti - sakyk, gal net atsakyma zinosiu  4u.gif

Šia diena ar pasirinktum vėl tuos kursus? Ar daug davė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 16, 09:38)
Labas rytas smile.gif

C-girl - pirmasis tai jau kaip klasika  wub.gif  Gaila kad istas moedliukas nenori fotografuotis... sad.gif
nu vat cia man ir yra mistika... kaip tos apkapotos galunes suteikia zavesio, arba bent jau netrukdo... g.gif  Avytess darbuose panasiai - daug apkapotu ranku, koju, ar siaip isprasutu zmoniu - bet tas netrukdo...  ax.gif  noreciau suprast ir pajust ta plonyte linija tarp gero nukapojimo ir ne... ax.gif

man atrodo,kai moka gerai pateikti,tai ka nori parodyti,tai tu galuniu ne netruksta ir jei pvz ir sutalpintu viska idealiai i kadra ,atirastu nereikalingos/neinformatyvios erdves
as prie tos nuomones,kad taislykles yra viena,bet galutinis rezultatas visai kas kita ,ir nereikia uzsiciklinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 16, 12:41)
pas pažengusius jau rašė čia   ax.gif

QUOTE(BN @ 2009 04 16, 12:46)
Va Sadi ir parase uz mane smile.gif jei noresi ko konkreciau paklausti - sakyk, gal net atsakyma zinosiu  4u.gif

Aciu, mergaites 4u.gif buvau praleidus pasirodo... ax.gif reiks pasinagrinet smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 04 16, 12:59)
as prie tos nuomones,kad taislykles yra viena,bet galutinis rezultatas visai kas kita ,ir nereikia uzsiciklinti  rolleyes.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif

pasidairymui: http://2photo_ru/516...cal_renoux.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 balandžio 2009 - 12:08
QUOTE(BN @ 2009 04 16, 11:43)
Nereiktu taip vadovautis Kelby knygomis - jo stiprioji puse Photoshopas, bet ne fotografija ziureti cia; be to

hihihi.gif

Atsakyti
As cia kazka juokinga pasakiau apie Kelby? na tiek to...

Del kursu - taip, pasirinkciau dar karta tikrai. Man asmeniskai dave tikrai daug, padejo daug minciu tvarkingai sudelioti; kilo noras pabandyti daugiau ivairiu dalyku - sakykim studijine fotografija. Iki tol knygu skaiciau daug ivairiu, bet dabar, manau geriau galiu atsirinkti tai kas vertinga (na, kas man padetu tobuleti).
Jei bus daugiau organizuojama tokiu kursu, kur toliau galeciau gilintis i viena ar kita zanra - tikrai eisiu.
Atsakyti