Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 16, 09:07)
Bonda, man tos mašinos net patinka čia, be jų gal būtų nuobodoka foto  4u.gif

drinks_cheers.gif ir man taip atrodo.Jei be masinu,tai kitu rakursu reiketu tuos rapsus fotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 16, 08:21)
O aš neturėdama pagaliuko kažkaip patalpinau seriją lotuliukas.gif

tada nesuprantu as ten nieko mastau.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 16, 08:23)
thumbup.gif foto link'as ,kur Peperoni idejo,bet va paziurejau,tai praktiskai visose foto galunes apkapotos  biggrin.gif o nuotr.vis vien nerealios  wub.gif

drinks_cheers.gif net nekliuna tas nukapojimas

InesaS, kalnai wub.gif smagu ten pavaikstinet rolleyes.gif
Atsakyti
mergaitės, man nepasijungia PS... verysad.gif verysad.gif
rašo "Could not initalize Photoshop, because the scratch disks are full"

kažkoks diskas pilnas, bet kad net nežinau nei kur jis, nei ką ten kur pratrinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 16, 09:21)
mergaitės, man nepasijungia PS... verysad.gif  verysad.gif

kažkoks diskas pilnas, bet kad net nežinau nei kur jis, nei ką ten kur pratrinti sad.gif

man padeda istrynus siuksliadeze, dar koki filma viena kita pratrinu ir viskas ok buna biggrin.gif

o laptopas pas tave? gali tiesiog nepavezt jis PS'o, maniskis vos sukasi,kai buna SM ir PS, dar gmailas koks ir panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 16 balandžio 2009 - 09:38
laba

Bonda, man tos mašinos labai "į temą", tik vietos daugiau joms reikia. norėtųsi, kad tie medžiai dešinėj būtų tilpę.

QUOTE(bonda @ 2009 04 16, 07:50)
nu va, o man tai pirmaeiliai doh.gif  doh.gif nes jei jau neryskus -psio man nuotrauka neverta demesio doh.gif  doh.gif o va cia ziuriu kitos sugeba ir tokiose kazka izvelgt gero/verto demesio wub.gif o as saviskese neryskiose nieko nematau verysad.gif tik siuksliu deze cool.gif

bet jei tas neryškumas specialiai ir gerai padarytas (ir tinkamai nuotraukai pritaikytas), tada jis net savotiško žavesio kadrui duoda. geriausias pavyzdys Kūno ND nuotrauka S.X.II.S. tai tikrai kokybiška ir graži nuotrauka, nors ir neryški.

QUOTE(Rustė @ 2009 04 16, 09:21)

per daug turto prisikaupė biggrin.gif pratrink ką nors ir vėl atsidarinės.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 16, 10:03)
Zitlali,nuostabus arkliai wub.gif ir viksunis wub.gif .As irgi jodinejau savaitgali,bet jau tie zirgrliai tokie vargani atrode,kad nekilo rankos ju nufotografuoti verysad.gif

Kur jojai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 16, 10:37)
man padeda istrynus siuksliadeze, dar koki filma viena kita pratrinu ir viskas ok buna biggrin.gif

o laptopas pas tave? gali tiesiog nepavezt jis PS'o, maniskis vos sukasi,kai buna SM ir PS, dar gmailas koks ir panasiai mirksiukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 04 16, 10:41)
per daug turto prisikaupė  biggrin.gif  pratrink ką nors ir vėl atsidarinės.

stacionarus mano kompas.

turto taip, turiu daug.

ačiū aciuks.gif einu trinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 16, 10:13)
tada nesuprantu as ten nieko  mastau.gif

Aš ir bet atsimenu ištryniau nautrauką ir buvo parašyta:grįžti į darbų psl arba į serijų talpinimą, tai ir paspaudžiau antrą variantą lotuliukas.gif kažką suchimyčijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 16, 09:41)
bet jei tas neryškumas specialiai ir gerai padarytas (ir tinkamai nuotraukai pritaikytas), tada jis net savotiško žavesio kadrui duoda. geriausias pavyzdys Kūno ND nuotrauka S.X.II.S. tai tikrai kokybiška ir graži nuotrauka, nors ir neryški.

suprantu, kad miaaaane jis tinkamas mirksiukas.gif bet vat kad mano akiai dar itin reta neryski nuotrauka yra patraukli... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 16, 10:21)

Ruste pabandyk Start meniu susirast disc clean up ir paleist ji - istrina visus nereikalingus failus, bei siuksles smile.gif

ir per My computer - pasitikrink disku talpa wink.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės, pratrynus C diską suveikė viskas smile.gif

Kaip Peperoni rašė, galėčiau reklamuoti siūlus tongue.gif

(ką kitą fotografuoti, kai negalima laukan tongue.gif )

medvilnė
user posted image

medvilnė skirtingų atspalvių
user posted image

struktūra
user posted image

pusvilnė
user posted image

vilnos ir akrilo neturiu tokių spalvų tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 16, 08:14)
Medonos tulpanas  rolleyes.gif
Papildyta:

Dekui 4u.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 04 16, 08:58)
Medona, labai gaiviai gėlė atrodo, lašelių dėka turbūt

Gal but mirksiukas.gif

C-girl berniuko foto man visos labai, bet labiausiai paskutine wub.gif

Ruste, tikrai galetum siulus reklamuot biggrin.gif Ryskumas superinis thumbup.gif
Atsakyti