Lipu ant kedes pasakyti savo nuomone
Manau kad visose temose susidraugauja susibendrauja ir plepa kartais (dazniausiai) ne tik apie tai ka liepia temos antraste. Kas speja, kas nespeja... visa laika buna ir bus tokiu. Kurti atskira tema tik plepalam ir lakstyti pirmyn atgal - tikrai Deti foto tik i albuma ir tik ten sausai komentuot irgi manau neiseitis
Siulau - kas liecia nuotraukos komentavima ir mokymosi info rasyti bold. Taip kas nespeja, perbeges per prirasytus puslapius, gales greitai atsirinkti svarbia info nuo plepalu
Beto kaip supratau viskas kas naudinga dedama i bloga i e`maila ir t.t
Kaip jums toks pasiulymas?
P.S. Irgi esu is tu kurios dazniausiai nespeju Kad seku tema sia savaite - tik mazo darbo kruvio deka O taip irgi nekas....
Ruste, pasakyk, kada dings ta bjauri reklama is SM neimanoma net zinuciu paskaityt normaliai, nerodo galo puslapio
vsio, paskutine spamo zinute is manes
o bendraminciuose nesilankyciau
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 10:30)
Ruste, pasakyk, kada dings ta bjauri reklama is SM neimanoma net zinuciu paskaityt normaliai, nerodo galo puslapio
kiek užsiperka tiek ir būna nu mėnuo, gal du...
nepatinka ir man tie reklaminiai fonai, ale ką daryti
aš pritariu, kad komentarai gali būti bold šriftu, iš karto matysim kas ir kaip
čia va dar tokias samanas bandžiau fotografuoti... iš toliau tas kanalizacijos dangtis kaip tikras kelmas atrodo, tik priėjus arčiau pasimatė kas ten yra
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 10:30)
iki siol dejau i bloga - nu bet zinokit turiu darba,namus, 2 vaikus, vyra netgi (katras jau sake turi konkurenta - pc ) ir dar n uzsiemimu - tai perskaityt 15 psl per diena ir dar isrinkt info - nu nebepajegiu...
Mergaites, baikit apie bold ir nebold informacijos atskirima! Tai reiskia ta pati pliurpima ir perkrovas, tik spalvotas. Ir apskritai, jusu pasiulymas paveluotas - Peperoni anam psl jau nurode naujas taisykles, prasom laikytis!
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 10, 09:35)
iki siol dejau i bloga ...
Na bet, nesuprantu visvien, jei kas neaisku jerau marau gi del sausos info google yra Kas neaisku paieskojai, ir nereikia nei laukt kad kas atsakys...O cia jau galima zmoniskai paklausti,pasitarti ir t.t. Ar as ne taip suprantu temos esme?
Na va, nespėjau pasisveikinti iki Peperoni raudono teksto,o dabar jau ir nesisveikinsiu,nes tai spamas
Patiko Sidabrinės varlių porelė ryšku ir vanduo skaidrus. Toj pirmoj foto net nepamačiau varlės,jei ji akcentas - reikia karpyt kitaip. Išdegimų ten nematau.
Rustės antinas pirmas irgi gerulis
Patiko Sidabrinės varlių porelė ryšku ir vanduo skaidrus. Toj pirmoj foto net nepamačiau varlės,jei ji akcentas - reikia karpyt kitaip. Išdegimų ten nematau.
Rustės antinas pirmas irgi gerulis
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 10:48)
Na bet, nesuprantu visvien, jei kas neaisku jerau marau gi del sausos info google yra Kas neaisku paieskojai, ir nereikia nei laukt kad kas atsakys...O cia jau galima zmoniskai paklausti,pasitarti ir t.t. Ar as ne taip suprantu temos esme?
tai viskas ok del patarimu prasymo ir tarimosi fotografijos tema kalbam apie pliurpalus
dar prasymas, jei kas dedat kokia nuoroda, actionus ir pan - imeskit ir man i az
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 10, 09:39)
Tai reiskia ta pati pliurpima ir perkrovas, tik spalvotas.
kazkada buvau ilindus i tema pas jus, su priekaistais kad daug snekat tai greit sparnus man apkirpo "yra daaaaug psl kur sausai fotkes komentuoja, ir yra goooooogle del info "
Pries veja nepapusi
Laba diena,
Gal ikelk tik nuoroda i savo ND, paziuresim ir duosim isrisima
Nesupratau Objektyvu kiek nori tiek ir gali tureti Koki nusiziurejai ?
TAI AR PATARS KURI NORS MAN KURIOS FIRMOS FILTRUS ZIURETI
QUOTE(Eres @ 2009 04 10, 10:13)
Nezinau ka daryt su savo ND? Ar tie su WB, trys daiktai, ir diafragmos yra uzskaityti? Ar galiu daryt kitus, ar tuos pacius dar bandyt?
Vakar ieskodama kaip konvertuoti savo fotiko raw formata, netycia suzinojau kad prie mano fotiko, galima objektyvus du tureti. Tris metus to nezinojau, tai per ebay susiradau ir uz tokia kaina, kad griekas butu nepirkti
Vakar ieskodama kaip konvertuoti savo fotiko raw formata, netycia suzinojau kad prie mano fotiko, galima objektyvus du tureti. Tris metus to nezinojau, tai per ebay susiradau ir uz tokia kaina, kad griekas butu nepirkti
Gal ikelk tik nuoroda i savo ND, paziuresim ir duosim isrisima
Nesupratau Objektyvu kiek nori tiek ir gali tureti Koki nusiziurejai ?
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 10, 10:39)
Mergaites, baikit apie bold ir nebold informacijos atskirima! Tai reiskia ta pati pliurpima ir perkrovas, tik spalvotas. Ir apskritai, jusu pasiulymas paveluotas - Peperoni anam psl jau nurode naujas taisykles, prasom laikytis!
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 10, 10:55)
Vasaraite - turiu pasiskolinus Hoya rinkini, bet nebandziau ju, nes pagal diametra tinka tik kitiniam obj... kiek esu skaicius - dazniausiai visur ta Hoya ir sutikdavau... tai gal bandyk juos ziuret....