Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 04 16, 09:14)
turi pasirinkt seriju talpinimas, bet kol neturi pirmo raudono bruksniuko negali  mirksiukas.gif

O aš neturėdama pagaliuko kažkaip patalpinau seriją lotuliukas.gif
C-girl, labai gražios nuotraukos wub.gif Turiu aš brolį akiniuotą tai man su juo bėda, dabar pabandysiu daryt, kaip nupasakojai, ačiū 4u.gif

Inesas, labai gražu... wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif foto link'as ,kur Peperoni idejo,bet va paziurejau,tai praktiskai visose foto galunes apkapotos biggrin.gif o nuotr.vis vien nerealios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 balandžio 2009 - 08:24
cia OT, bet jei kada noresit rimtu sesiju su zirgais www.petesha.lt graziausi zirgai, kaskadiniai, superines isvaizdos 4u.gif cia nereklama, nieko bendro su jais neturiu biggrin.gif http://www.petesha.l...s_id=38&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 balandžio 2009 - 08:30
labas rytas smile.gif

C-girl, dėkui už pamoką smile.gif

žinau dvi bėdas dėl ko man nesigauna. doh.gif
1. mano fotikas be blykstės nenori dirbti (gaunasi suplaukę kadrai...), nebent daryti automatinę ir fotografuoti kur labai šviesu, kad ji nesuveiktų.
2. mano dukra nežiūri, neklauso, nepozuoja... nereaguoja, kad pakviesčiau...

tai gaunais, kad reikia fotografuoti lauke, kur nors šešėlyje arba be saulės.

Mergaitės, kviečiu į svečius, kas norit pasipraktikuoti fotografuoti nepozuojantį vaiką bigsmile.gif (dukra gana fotogeniška, tik su žiūrėjimu, tiksliau žvilgsnio fiksavimu pas ją sudėtingoka)...

va radau foto lauke ( į datą nežiūrim, čia sena foto tongue.gif ), kur akiniai neblizga.

user posted image

P.S. mano visi trys akiniuoti, tik dvyniams akinių nuolat nešioti nereikia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

C-girl - pirmasis tai jau kaip klasika wub.gif Gaila kad istas moedliukas nenori fotografuotis... sad.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 16, 09:23)
thumbup.gif foto link'as ,kur Peperoni idejo,bet va paziurejau,tai praktiskai visose foto galunes apkapotos  biggrin.gif o nuotr.vis vien nerealios  wub.gif

nu vat cia man ir yra mistika... kaip tos apkapotos galunes suteikia zavesio, arba bent jau netrukdo... g.gif Avytess darbuose panasiai - daug apkapotu ranku, koju, ar siaip isprasutu zmoniu - bet tas netrukdo... ax.gif noreciau suprast ir pajust ta plonyte linija tarp gero nukapojimo ir ne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 16, 08:17)
Bonda, gal, nesiginčyju smile.gif (Kelby ar kaip ten jis gal ir geriau žino, bet man labiau patiktų kitaip wink.gif ) Ir kai perfotografuosi, galėsim palygint wink.gif

tai cia as sau pasiteisinima bandziau atkapstyt ax.gif tongue.gif viskas ok mirksiukas.gif man kritika ir nuomones visada idomios ir vercia pergalvot thumbup.gif
tai butinai bandysiu ir siemet pafotkint mirksiukas.gif tik gausis jau turbut neperfotkinimas -nes nzn kas butent tam lauke siemet augs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 balandžio 2009 - 08:39
Bonda, man tos masinytes cia suteikia zavesio... tik patiesinciau horizonta ir palikciau jam daugiau vietos smile.gif
Atsakyti
cenzura cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 balandžio 2009 - 08:51
Sveiki visi smile.gif
Lamella, citrinos ir man kai ką primena smile.gif
Linole, simpatiškas gaidžiukas
JuJu, ačiū už knygą 4u.gif
Zitlali, man patiko j/b svajojantis arklys
Baccardi , man labiau patiko j/b, nors spalvota irgi minkšta graži spalva
Zunkelis, didesnes kelk nuotraukas
Inesas, gražūs kalnai ir gyvis ant gėlės thumbup.gif
Medona, labai gaiviai gėlė atrodo, lašelių dėka turbūt
C-girl, visos foto gražios, bet pirmoj žvilgsnis nepakartojamas wub.gif
Bonda, gal kiek viršaus daugiau reiktų? mašinos man atrodo netrukdo čia.
Ruste, ir su blykste vienas berniukas be atspindžio akinukuose, reiškias įmanoma, tik reikia tinkamai galva pakreipt(jei fotikas be blykstės nenori fotkint)
Atsakyti
Zitlali,nuostabus arkliai wub.gif ir viksunis wub.gif .As irgi jodinejau savaitgali,bet jau tie zirgrliai tokie vargani atrode,kad nekilo rankos ju nufotografuoti verysad.gif
Atsakyti
Bonda, man tos mašinos net patinka čia, be jų gal būtų nuobodoka foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 04 16, 09:58)
Sveiki visi smile.gif
Ruste, ir su blykste vienas berniukas be atspindžio akinukuose, reiškias įmanoma, tik reikia tinkamai galva pakreipt(jei fotikas be blykstės nenori fotkint)

čia grynai vaikus rodžiausi, žinau, kad foto buitinė, netobula, bet gi naminių irgi reikia tongue.gif

jau sugalvojau ką geltono jums parodysiu tongue.gif
Atsakyti