Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Rustė @ 2009 04 15, 20:56)
turiu ir aš nuotrauką su atspindžiu tongue.gif
tik ne akyje, o dukters akinukuose.

Labas Ruste 4u.gif

Anksciau jau uzmaciau sioje temoje Tavo klausima kaip fotografuoti vaikus su akinukais....Pati irgi vargstu su tuo nes tuiriu akiniuota berniuka, ir zinoma jo nuottrauku turiu maziausiai...Visu pirma baisiai nemegsta fotografuotis, o jei ir pagaunu viena kita kadra daznai net akiu nesimato per atspindzius.
Pamenu bandziau ieskoti info iternete, taciau vienas patarimas kuri radau- isimti linzes is remeliu doh.gif Na cia mums jau ne iseitis schmoll.gif Bet as pastebejau is savo patirties, kad lengviausia vaika su akinukais nufotografuoti kai krenta minksta sviesa, t.y. kada nera labai sauleta diena, gal vakarejant, kai saule ne zenite...arba kur nors medzio seselyje, arba sviesia diena kambaryje...kartais padeda jei vaikas ziuri kiek per akinuku virsu, tiesiog kartais paprasau pakreipt galva vienaip ar kitaip, kai matau kad atspindzio nera ir fotografuoju...Na aisku jeigu vaikas leidziasi cool.gif biggrin.gif Idedu kelis pavyzdukus is asmeninio albumo...

Kambaryje...
user posted image

Lauke, nesauleta popiete...
user posted image

Lauke, pietu metas, saule zenite, bet mudu abu medzio seselyje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 16 balandžio 2009 - 00:12
ca-girl - pirmasis portretukas nepamirstamas 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta, kaip serija ikelt i kudra? ax.gif
Atsakyti
i geltonos tema, bet su klausimu ax.gif kazkodel man norejos tas vaziuojancias masinas palikt? neblogai ar be reikalo tokio tipo kadruose? g.gif

user posted image

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 15, 15:34)
kad nebutu vien offtopicas - idedu nuoroda su nuostabiom (mano akiai smile.gif ) kuno fotografijom.... wub.gif

http://2photo_ru/980...en-peralta.html

tikrai yra geruliu thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 17:12)
Techniniai dalykai - ryshkumas, svarumas ir t.t. , kaip bebutu gaila yra tokie antraeiliai, kad depresuoju i savo nuotraukas ziuredama doh.gif

nu va, o man tai pirmaeiliai doh.gif doh.gif nes jei jau neryskus -psio man nuotrauka neverta demesio doh.gif doh.gif o va cia ziuriu kitos sugeba ir tokiose kazka izvelgt gero/verto demesio wub.gif o as saviskese neryskiose nieko nematau verysad.gif tik siuksliu deze cool.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 17:33)
Na dar viena is faunos smile.gif jei uzkniso tai sakykit, nebekelsiu wink.gif

vilksunis wub.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 15, 17:38)
Nu va, šiandien eksperimentavau su spalvom.  doh.gif

sitas tai nea schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2009 04 15, 18:12)

Taigi, mano gaidziai:

jau koookios spalvos tu gaidziu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 balandžio 2009 - 07:50
C-girl, tikrai pirma tai pasakiška smile.gif Antros kadravimas man žaismingas smile.gif Beja, labai gražus vertimas jb. :)Ir kaip jums pavyksta taip ?smile.gif (užpavydėjau) blush2.gif
Atsakyti
Bonda super spalvos thumbup.gif tik horizonta tiesinciau ax.gif
Atsakyti
Bonda, mano nuomone, jei jau palikt, tai turėtų būti daugiau erdvės toms mašinoms. Nes dabar jau taip prispaustai atrodo, kad vargšes atrodo tuoj visai užspaus smile.gif O šiaip tai tos mašinos visai, manau, žiūrėtųsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 19:36)

Įdedu pataršymui (kaip jau įprasta sakyt smile.gif )

man ta spalvota labiau mirksiukas.gif ir siaip man visai nieko foto... gal veidom spalva biski nelabai tokia, kokios noretus, bet siaip svelni tokia fotke mirksiukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 15, 20:09)
cia Snowdonia-

kaip grazu, kaip traukia thumbup.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 16, 00:03)
  Idedu kelis pavyzdukus is asmeninio albumo...

nu fainai nufotkinus thumbup.gif ir jokiu atspindziu thumbup.gif wub.gif pirma ir trecia -super..jau i j/b vertimas thumbup.gif ot sugebejimai bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 07:53)
Bonda super spalvos  thumbup.gif tik horizonta tiesinciau  ax.gif

aciu 4u.gif del horizonto ir as ziurejau ziurejau -ypac kai cia ikeliau -suabejojau doh.gif
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 16, 07:53)
Bonda, mano nuomone, jei jau palikt, tai turėtų būti daugiau erdvės toms mašinoms. Nes dabar jau taip prispaustai atrodo, kad vargšes atrodo tuoj visai užspaus smile.gif O šiaip tai tos mašinos visai, manau, žiūrėtųsi. 4u.gif

aciu 4u.gif
cia beveik pries du metus nufotkinta blush2.gif kai pas pazengusias tyliai skaitynejau ir bandziau blush2.gif
cia rapsai esme buvo, tai masinas tik jau kompe ir pamaciau doh.gif biggrin.gif bet atleistina gi blush2.gif ax.gif (o pagal Kelbi galima ir taip siaurai -na 1/8 palikt vienos dalies -cia nesenai isskaiciau ax.gif ) siaip idomios nuomones ir ateiciai mirksiukas.gif nes ka - geguzes viduryje vel rapsas zydes tongue.gif o ir lauku su visokia flora pas mane aplink biggrin.gif
Atsakyti
Linoles pirmas gaidelis patiko bigsmile.gif

Zitlali, arkliuko burna wub.gif tie usai gerai atrodo rolleyes.gif

Medonos tulpanas rolleyes.gif

Baccardi nestukes abu variantai uzskaitomi rolleyes.gif ateityje noreciau tokiu foto i savo albuma ax.gif spalvotoje, kai pasakei, tai gal tikrai kiek keistoka veido spalva unsure.gif
QUOTE(bonda @ 2009 04 16, 07:50)
i geltonos tema, bet su klausimu ax.gif kazkodel man norejos tas vaziuojancias masinas palikt? neblogai ar be reikalo tokio tipo kadruose? g.gif

gal vos patiesint reiktu mirksiukas.gif

C-girl, berniukas labai wub.gif ypac 2 rolleyes.gif grazios spalvos
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 16, 07:40)
Laba ryta, kaip serija ikelt i kudra?  ax.gif

turi pasirinkt seriju talpinimas, bet kol neturi pirmo raudono bruksniuko negali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 16, 09:07)

cia rapsai esme buvo, tai masinas tik jau kompe ir pamaciau doh.gif  biggrin.gif bet atleistina gi blush2.gif  ax.gif (o pagal Kelbi galima ir taip siaurai -na 1/8 palikt vienos dalies -cia nesenai isskaiciau ax.gif ) siaip idomios nuomones  ir ateiciai mirksiukas.gif nes ka - geguzes viduryje vel rapsas zydes tongue.gif o ir lauku su visokia flora pas mane aplink biggrin.gif

grazus rapsai mirksiukas.gif mano manymu tai kelio ne nereikia g.gif arba daugiau tada,nes dabar tai jis kazkaip tik blasko bereikalingai unsure.gif
Atsakyti
Bonda, gal, nesiginčyju smile.gif (Kelby ar kaip ten jis gal ir geriau žino, bet man labiau patiktų kitaip wink.gif ) Ir kai perfotografuosi, galėsim palygint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 16 balandžio 2009 - 08:18
QUOTE(Valetta @ 2009 04 16, 09:14)
turi pasirinkt seriju talpinimas, bet kol neturi pirmo raudono bruksniuko negali  mirksiukas.gif

aaa... psio jasna.. o as skaiciau skaiciau ir nedaejo kada ji gausiu g.gif
Atsakyti