Kaip sita?
Kas gi tennnn?
Papildyta:
jetus tau paminkla as i pabaiga su dievais kalbejau
Kas gi tennnn?
Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 21:09)
Na, patikėk, kad nėra tikrai taip lengva su ir dar fotiku rankose bet stengiuos, stengiuos
jetus tau paminkla as i pabaiga su dievais kalbejau
QUOTE(inesaS @ 2009 04 15, 21:09)
Toks jausmas, kad žengus žingsnį nužengsiu į tuos kalnus..man labai puikiai jaučiasi gylis
QUOTE(inesaS @ 2009 04 15, 21:09)
O cia Snowdonia-
Kur cia toks grozis yra? Gylis jauciamas, todel man labai patinka.
Nepagyriau Zitlali arkliuko akies. Labai patiko ta foto.
Per dauguma nebeatsimenu, kieno kas buvo.
turiu ir aš nuotrauką su atspindžiu
tik ne akyje, o dukters akinukuose.
geltonų neturi ką parodo, gal ką rasiu pafotografuoti namie (vaikas dar serga kol kas laukan nelabai...)
tik ne akyje, o dukters akinukuose.
geltonų neturi ką parodo, gal ką rasiu pafotografuoti namie (vaikas dar serga kol kas laukan nelabai...)
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 15, 20:53)
Noriu pristatyti namu darbus:
Tiesa pasakius, nelabai ką matau... ir nesuprantu ką žiūrėti 1 ir 2 ND (kaip tu matei skirtumą su tokių "backgroundu").
Papasakok, ką supratai, ką pamatei?
Lapino knyga ir aš turiu dalim... Ačiū Wyshnia, kad užrodei.. nors pati turi n Gb tos lit-ros
Zitlali, su šunim foto Vienoje užkliuvo tvoros rąstas, kitoje suoliukas. O va su šėriku labai spalvos patiko.
Imetu i geltonu tema. Gal nelabai kadravimas, bet viduriuko kitaip ir nenufotkinsi
Daug graziu nuotrauku pridejot
Einu dar paskaitinet.
Daug graziu nuotrauku pridejot
Einu dar paskaitinet.
Jurina -susipykusiom ryškumo gal ir trūksta, bet pavadinimas atperka tai
Zitlali man patiko Užkalbėtojas. toks žvilgsnis
lamella geltona foto man irgi tiktų į kūno temą
Baccardi nėra ką taršyt mano akim spalvota man patinka - šviesi subtili ir ta vaikiuko nuotrauka ryški viską sudelioja į vietas
Zunkeli - ninin pasakė apie ND, tie trys turi padėt suprast kaip kinta ryškumo gylis. tavo pasirinktas fonas tam netinka
Zitlali man patiko Užkalbėtojas. toks žvilgsnis
lamella geltona foto man irgi tiktų į kūno temą
Baccardi nėra ką taršyt mano akim spalvota man patinka - šviesi subtili ir ta vaikiuko nuotrauka ryški viską sudelioja į vietas
Zunkeli - ninin pasakė apie ND, tie trys turi padėt suprast kaip kinta ryškumo gylis. tavo pasirinktas fonas tam netinka
QUOTE(Ninin @ 2009 04 15, 20:07)
Tiesa pasakius, nelabai ką matau... ir nesuprantu ką žiūrėti 1 ir 2 ND (kaip tu matei skirtumą su tokių "backgroundu").
tai vadinasi subrokuota, o tai koks backgroundas tinka tada??? gal pavyzdziu galite ideti, nes as tuomet nesuprantu kaip tai atlikti Is pirmo ND tai ryskumas issiskiria, o is 2 nu nezinau kas ten gali issiskirti isskyrus tai, kad pritraukiau vaizda objektyvo pagalba, matyt objektas didesnis