Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Na, patikėk, kad nėra tikrai taip lengva su nestuke.gif ir dar fotiku rankose smile.gif bet stengiuos, stengiuos wink.gif
Atsakyti
Kaip sita? g.gif

Kas gi tennnn?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 21:09)
Na, patikėk, kad nėra tikrai taip lengva  su nestuke.gif  ir dar fotiku rankose smile.gif bet stengiuos, stengiuos wink.gif

jetus tau paminkla blink.gif as i pabaiga su dievais kalbejau user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 15, 21:09)
O cia Snowdonia-

Toks jausmas, kad žengus žingsnį nužengsiu į tuos kalnus..man labai puikiai jaučiasi gylis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 15, 21:09)
O cia Snowdonia-

Kur cia toks grozis yra? Gylis jauciamas, todel man labai patinka. wub.gif

Nepagyriau Zitlali arkliuko akies. Labai patiko ta foto. thumbup.gif
Per dauguma nebeatsimenu, kieno kas buvo.
Atsakyti
turiu ir aš nuotrauką su atspindžiu tongue.gif
tik ne akyje, o dukters akinukuose.

geltonų neturi ką parodo, gal ką rasiu pafotografuoti namie (vaikas dar serga kol kas laukan nelabai...)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 15, 20:50)
Kur cia toks grozis yra? Gylis jauciamas, todel man labai patinka.  wub.gif

Cia UK,Welse.Pati nesitikejau,kad taip grazu bus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 15, 20:53)
Noriu pristatyti namu darbus:

Tiesa pasakius, nelabai ką matau... ir nesuprantu ką žiūrėti 1 ir 2 ND (kaip tu matei skirtumą su tokių "backgroundu").
Papasakok, ką supratai, ką pamatei?

Lapino knyga ir aš turiu dalim... Ačiū Wyshnia, kad užrodei.. nors pati turi n Gb tos lit-ros lotuliukas.gif

Zitlali, su šunim foto schmoll.gif Vienoje užkliuvo tvoros rąstas, kitoje suoliukas. O va su šėriku labai spalvos patiko.
Atsakyti
Suoliukas ir turi but, bo i pelenine ziuro (ar tiesiog is padilbu tongue.gif ) biggrin.gif

Einu miego.... iki visom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 balandžio 2009 - 21:27
Imetu i geltonu tema. Gal nelabai kadravimas, bet viduriuko kitaip ir nenufotkinsi smile.gif unsure.gif
user posted image

Daug graziu nuotrauku pridejot wub.gif
Einu dar paskaitinet.
Atsakyti
Geltonas uzpakalis ant geltonos gelytes-
user posted image
Atsakyti
Jurina -susipykusiom ryškumo gal ir trūksta, bet pavadinimas atperka tai thumbup.gif

Zitlali man patiko Užkalbėtojas. toks žvilgsnis bigsmile.gif

lamella geltona foto man irgi tiktų į kūno temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Baccardi nėra ką taršyt mano akim smile.gif spalvota man patinka - šviesi subtili ir ta vaikiuko nuotrauka ryški viską sudelioja į vietas wub.gif

Zunkeli - ninin pasakė apie ND, tie trys turi padėt suprast kaip kinta ryškumo gylis. tavo pasirinktas fonas tam netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 15, 20:07)
Tiesa pasakius, nelabai ką matau... ir nesuprantu ką žiūrėti 1 ir 2 ND (kaip tu matei skirtumą su tokių "backgroundu").
Papasakok, ką supratai, ką pamatei?

g.gif tai vadinasi subrokuota, o tai koks backgroundas tinka tada??? gal pavyzdziu galite ideti, nes as tuomet nesuprantu kaip tai atlikti unsure.gif Is pirmo ND tai ryskumas issiskiria, o is 2 nu nezinau kas ten gali issiskirti isskyrus tai, kad pritraukiau vaizda objektyvo pagalba, matyt objektas didesnis biggrin.gif
Atsakyti