Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 19:00)
Apie 14MB. Kazi ar tilps g.gif Ir nezinau koks tas mailas smile.gif

pagooglinau ir radau wink.gif
jei kam idomu А.Лапин "Фотография как..."
pdf mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 18:45)

nu man sita - nereali, kaip tik ir as leksiu pas arklius, gal pavyks ir man kazka tokio nufotkint, an labai grazu wub.gif

o tema - geltona, super cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaktuke, žinok, ten su kitiniu berods 18-55mm.

Įdedu pataršymui (kaip jau įprasta sakyt smile.gif ) pas pažengusias įdėjau, bet jokio komentaro nesulaukiau smile.gif tai sakau, jau jūs tai pataršysit smile.gif Gal jau ir matėt kūdroj, bet gal dar kas kokių minčių turit dėl šios foto. Norisi išmokt pilnai išpildyt kadrą, bet tuomet man su 50-uku vis kažko pritrūksta, arba vietos, arba nukapoju galūnes, gal kas kokių patarimų turit? smile.gif Ir kuris variantas jūsų nuomone geresnis:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 18:36)
Norisi išmokt pilnai išpildyt kadrą, bet tuomet man su 50-uku vis kažko pritrūksta, arba vietos, arba nukapoju galūnes, gal kas kokių patarimų turit? smile.gif Ir kuris variantas jūsų nuomone geresnis:

As maciau pas pazengusius. Galvojau. Del spalvu - as uz spalvota. Kas del kadravimo - galvoju, kodel dali rankos ir koju nukirtai g.gif Zurnale maziuko akys traukia daugiau demesio, nei nestuke g.gif Tai va tokios dvi pagrindines pastabos is manes smile.gif
Atsakyti
Baccardi spalvota 4u.gif juodai baltai fotkei manau norisi daugiau minties smile.gif nes lb supaprastina viska... o siaip nzn net... man ji nieko i seimos albuma, bet per paprasta ... bet spalvos lb patinka smile.gif jeigu matytusi jos akys visai manau kitas vaizdas butu, norisi tos trecios spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 balandžio 2009 - 19:46
Dėkui, wyshniuk 4u.gif Nu va ir aš pati kartais nesuprantu kaip man taip išeina apkapot smile.gif - netelpu gražiai į kadrą. Ir peržiūrinėju foto, nemažai tokių sad.gif Neperprantu to 50-uko. O kas dėl spalvų, tai girdėjau nuomonę, neva veidas per daug smėlio spalvos, kad toks pats kaip ir siena- va ir mąstau, gal tuomet šiaip j/b geriau ir man tas mažylis ne toks ryškus žurnale, ką manai? blush2.gif

Ir su Zitlali sutinku, mokytis man dar ir mokytis smile.gif Na, tikiuosi, bent jau į šeimos albumą jai tiks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 15 balandžio 2009 - 19:51
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 20:48)
Ir su Zitlali sutinku, mokytis man dar ir mokytis smile.gif Na, tikiuosi, bent jau į šeimos albumą jai tiks. smile.gif

Baccardi saunuole tu, as ir taip nesugebu o da komentuoju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Baccardi, man labai grazu wub.gif kaip tokias spalvas isgavai pirmoj foto ar cia su PS apdirbai??? blush2.gif

Noriu pristatyti namu darbus:
1ND
user posted image

2ND
user posted image

3ND
user posted image

Noriu paklausti kokiu rezimu geriausiai fotkint tuos sufokusuotus daiktus??? Man kazkaip sunkiai gaunasi g.gif Gal del to, kad pas mane autofocus ijungta, a?

Mergaites, labai smagus, kad jus cia susiradau istiesu mokausi labai greitai net paciai stebetina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 18:48)
Na, tikiuosi, bent jau į šeimos albumą jai tiks. smile.gif

I seimos albuma be abejo tiks wink.gif O kad iprastum tiek prie fotoaparato, tiek prie objektyvo - fotografuot, fotografuot ir dar karta fotografuot reikia - kiek pamenu si objektyva spintelei laikei g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau nebe spintelėj wink.gif neturiu nieko, išskyrus jį, kol kas wink.gif tai va ir pratinuos po truputį smile.gif

Zunkeli, čia action`as ps plius gal kažkiek pakoreguotos action`o spalvos.
Atsakyti
Wyshnia, jei as guleciau ant sopkutes ir laukciau kadru, tai manuju uraganu pirma foto butu is ju isleistuviu baliaus (kai juos i pensija isleistu). O dabar jau galeciau greitojo sliauziojimo po grindis kursus vesti. biggrin.gif

Baccardi, o as tai labai myliu 50tuka! wub.gif Paspausta tavo nestuke, paspausta. ax.gif Ir spalvos man nelabai, toks rudumas (bet dar karta kartoju - as labai nesuprantu apie spalvas, protingiausia butu ignoruoti mano komentarus apie jas). Gal vertejo fotografuoti is zemiau, kad nestukes veidas labiau matytusi? Aisku, dabar tau turbut nera taip lengva kadrus gaudyti zemiau-auksciau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 15 balandžio 2009 - 20:07
Sveikutes 4u.gif Jetau kiek nuostabiu foto pridejot wub.gif O man norisi atostogu nuo fotografavimo doh.gif Isvaziavau pailseti,bet nelabai isejo,nes tik nervu prisigadinau doh.gif Ai bet tiek to,zodziu skaitau tema,apziuriu nuotraukas ir laukiu kol vel noresiu fotkinti blush2.gif O cia Snowdonia-
user posted image
Atsakyti