Zitlali, man spalvota labiau, minkštesnė.
Duoma nelabai... tu moki geriau
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 16:53)
Prarandi neabejotinai - sokanti statinaite ant kojyciu be abejo yra life-time experiance.
Tai galiu apibendrinti - gal 15 sudirbo kadravima, o 1 (nevietinis, tsakant, ne is SM) pasake tai, ka as galvojau, bet neparasiau - gali buti ir toks kadravimas, o galima dar kirpti ir is desines, kad neliktu nuogos kojytes.
Tai galiu apibendrinti - gal 15 sudirbo kadravima, o 1 (nevietinis, tsakant, ne is SM) pasake tai, ka as galvojau, bet neparasiau - gali buti ir toks kadravimas, o galima dar kirpti ir is desines, kad neliktu nuogos kojytes.
Na va, tu ne viena!!! Visiskai teisus ar visiskai klystantys nei tie 15, nei kiti 2 nera. Manau tik tikri kritikai galetu tiksliai pasakyt... As va ziurejau ir galvojau, kodel neturejai placiakampio tuo metu po ranka, nenulipai nuo lovos, nepakvietei mazutes, kad ji i tave akis pakeltu, fotoaparato vos vos nepasukai... Na tokio kreizy kadriuko tokiai pozai noretusi
Zitlali, man gal spalvota labiau
Duoma, man ši nelabai...
O čia į geltonos spalvos temą
Duoma, man ši nelabai...
O čia į geltonos spalvos temą
Sveikos gyvos,
au praejusiomis pavasario sventemis, su praejusiais gimtadieniais ir Liamuna su nauju dziaugsmeliu.
oi, kiek daug darote Jus!!!
Per sventes norejau fotgrafuoti atgimstancia gamta. Labai norejau pagauti kazka panasaus i Sidabrines varles, bet...
Dirbau su S, bandziau pagauti po kiema lankstancias vistas. Taip pat isbandinejau RAW. Gaila, Almane dingo. Prasyciau jos atsiusti kazkaip naturalu-nesuspausta raw formato pavyzdi. Mes su ja -bendru fotoaparato modeliu turetojos.
Na, kaip muilina raw pas mane... Su JPEG daug geriau gaunasi... Gal kas dirbate ar zinote, kaip dirbti su programa s7raw?
Taigi, mano gaidziai:
amerikoniskas (konvertuota is raw)
Piktas seimininkas (fotografuoa jpeg):
Jauciu, cia nera skirtumo. Bet kai pasiziuriu visu dydziu-kur is raw - klaiku...
Ir dar i geltonos tema. Irgi is raw:
au praejusiomis pavasario sventemis, su praejusiais gimtadieniais ir Liamuna su nauju dziaugsmeliu.
oi, kiek daug darote Jus!!!
Per sventes norejau fotgrafuoti atgimstancia gamta. Labai norejau pagauti kazka panasaus i Sidabrines varles, bet...
Dirbau su S, bandziau pagauti po kiema lankstancias vistas. Taip pat isbandinejau RAW. Gaila, Almane dingo. Prasyciau jos atsiusti kazkaip naturalu-nesuspausta raw formato pavyzdi. Mes su ja -bendru fotoaparato modeliu turetojos.
Na, kaip muilina raw pas mane... Su JPEG daug geriau gaunasi... Gal kas dirbate ar zinote, kaip dirbti su programa s7raw?
Taigi, mano gaidziai:
amerikoniskas (konvertuota is raw)
Piktas seimininkas (fotografuoa jpeg):
Jauciu, cia nera skirtumo. Bet kai pasiziuriu visu dydziu-kur is raw - klaiku...
Ir dar i geltonos tema. Irgi is raw:
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 19:07)
Na va, tu ne viena!!! Visiskai teisus ar visiskai klystantys nei tie 15, nei kiti 2 nera. Manau tik tikri kritikai galetu tiksliai pasakyt... As va ziurejau ir galvojau, kodel neturejai placiakampio tuo metu po ranka, nenulipai nuo lovos, nepakvietei mazutes, kad ji i tave akis pakeltu, fotoaparato vos vos nepasukai... Na tokio kreizy kadriuko tokiai pozai noretusi
Kokios lovos?! Va cia truputi aprasiau, kaip fotkinau. Gulejau ant zemes kuo nepatogiausiai...
Zitlali, man labiausiai patiko arklio lupos.
Duoma, nelabai man tavo portretukas... Apie spalvas nesuprantu, geriau manes neklausti, bet irgi neitin... Nors tavo kitose foto esu pastebejusi, kokios sodrios ir gilios spalvos.
Lamella, tik kita karta pasitrauk nuo antro plano, kad isbliurintu.
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 19:19)
man irgi
Aciu uz komentarus visoms
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 19:19)
Lamella, tik kita karta pasitrauk nuo antro plano, kad isbliurintu.
Tai, kad mano mulinė nelabai nori blurint, gan toli buvau
QUOTE(lamella @ 2009 04 15, 19:08)
man čia į kūno temą labiau, kai ką labai primena
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 17:19)
Kokios lovos?! Va cia truputi aprasiau, kaip fotkinau. Gulejau ant zemes kuo nepatogiausiai...
Jezusmarija - pamenu, kad skaiciau, kad gulejai ant sono, o kad ant grindu, tai neuzsifiksavo - maniau va, guli sau patogiai ant lovos, laukia kadru geru.... Zodziu soris
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 17:21)
Nu zinok labai labai vertas Turiu ja is musu sayonaros pdf formatu, tik nezinau kaip perduot galeciau
o i musu emaila gali idet? kiek ji sveria? Noreciau knygos
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 17:58)
o i musu emaila gali idet? kiek ji sveria? Noreciau knygos
Apie 14MB. Kazi ar tilps Ir nezinau koks tas mailas