Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Zitlali, man spalvota labiau, minkštesnė.

Duoma nelabai... tu moki geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 16:53)
Prarandi neabejotinai - sokanti statinaite ant kojyciu be abejo yra life-time experiance.  lotuliukas.gif

Tai galiu apibendrinti - gal 15 sudirbo kadravima, o 1 (nevietinis, tsakant, ne is SM) pasake tai, ka as galvojau, bet neparasiau - gali buti ir toks kadravimas, o galima dar kirpti ir is desines, kad neliktu nuogos kojytes.  rolleyes.gif

Na va, tu ne viena!!! biggrin.gif Visiskai teisus ar visiskai klystantys nei tie 15, nei kiti 2 nera. Manau tik tikri kritikai galetu tiksliai pasakyt... As va ziurejau ir galvojau, kodel neturejai placiakampio tuo metu po ranka, nenulipai nuo lovos, nepakvietei mazutes, kad ji i tave akis pakeltu, fotoaparato vos vos nepasukai... Na tokio kreizy kadriuko tokiai pozai noretusi biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali, man gal spalvota labiau g.gif
Duoma, man ši nelabai... ax.gif

O čia į geltonos spalvos temą lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos, 4u.gif

au praejusiomis pavasario sventemis, su praejusiais gimtadieniais ir Liamuna su nauju dziaugsmeliu. smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

oi, kiek daug darote Jus!!! 4u.gif
Per sventes norejau fotgrafuoti atgimstancia gamta. Labai norejau pagauti kazka panasaus i Sidabrines varles, bet...
Dirbau su S, bandziau pagauti po kiema lankstancias vistas. Taip pat isbandinejau RAW. Gaila, Almane dingo. verysad.gif Prasyciau jos atsiusti kazkaip naturalu-nesuspausta raw formato pavyzdi. Mes su ja -bendru fotoaparato modeliu turetojos.
Na, kaip muilina raw pas mane... doh.gif Su JPEG daug geriau gaunasi... Gal kas dirbate ar zinote, kaip dirbti su programa s7raw?

Taigi, mano gaidziai:
amerikoniskas (konvertuota is raw)
user posted image

Piktas seimininkas (fotografuoa jpeg):
user posted image

Jauciu, cia nera skirtumo. Bet kai pasiziuriu visu dydziu-kur is raw - klaiku... doh.gif

Ir dar i geltonos tema. Irgi is raw:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 19:07)
Na va, tu ne viena!!! biggrin.gif Visiskai teisus ar visiskai klystantys nei tie 15, nei kiti 2 nera. Manau tik tikri kritikai galetu tiksliai pasakyt... As va ziurejau ir galvojau, kodel neturejai placiakampio tuo metu po ranka, nenulipai nuo lovos, nepakvietei mazutes, kad ji i tave akis pakeltu, fotoaparato vos vos nepasukai... Na tokio kreizy kadriuko tokiai pozai noretusi biggrin.gif

Kokios lovos?! Va cia truputi aprasiau, kaip fotkinau. doh.gif biggrin.gif Gulejau ant zemes kuo nepatogiausiai... doh.gif

Zitlali, man labiausiai patiko arklio lupos.

Duoma, nelabai man tavo portretukas... blush2.gif Apie spalvas nesuprantu, geriau manes neklausti, bet irgi neitin... blush2.gif Nors tavo kitose foto esu pastebejusi, kokios sodrios ir gilios spalvos.

Lamella, lotuliukas.gif tik kita karta pasitrauk nuo antro plano, kad isbliurintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 15 balandžio 2009 - 18:30
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 19:19)

Zitlali, man labiausiai patiko arklio lupos.

man irgi ax.gif

Aciu uz komentarus visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 19:19)
Lamellalotuliukas.gif tik kita karta pasitrauk nuo antro plano, kad isbliurintu.

Tai, kad mano mulinė nelabai nori blurint, gan toli buvau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 15, 19:08)

O čia į geltonos spalvos temą lotuliukas.gif

man čia į kūno temą labiau, kai ką labai primena laugh.gif
Atsakyti
Super citrinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 17:19)
Kokios lovos?! Va cia truputi aprasiau, kaip fotkinau.  doh.gif  biggrin.gif Gulejau ant zemes kuo nepatogiausiai...  doh.gif

Jezusmarija - pamenu, kad skaiciau, kad gulejai ant sono, o kad ant grindu, tai neuzsifiksavo - maniau va, guli sau patogiai ant lovos, laukia kadru geru.... blush2.gif biggrin.gif Zodziu soris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 17:21)
Nu zinok labai labai vertas  drinks_cheers.gif Turiu ja is musu sayonaros pdf formatu, tik nezinau kaip perduot galeciau g.gif

o i musu emaila gali idet? g.gif kiek ji sveria? Noreciau knygos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 17:58)
o i musu emaila gali idet?  g.gif kiek ji sveria? Noreciau knygos  blush2.gif  biggrin.gif

Apie 14MB. Kazi ar tilps g.gif Ir nezinau koks tas mailas smile.gif
Atsakyti