Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 17:27)
man irgi.. bet susinervinu paziejus smile.gif nes neturiu nei ko, nei kaip, nei kada fotkint sad.gif

Aš neturiu irgi jokių modelių doh.gif o laiko tai rasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 08:37)
O siaip tai man kadravimo klausimas yra labai labai idomus, praktiskai pats idomiausias fotografijoje (tarkim, apsvietimas, spalvos man maziau idomu, o koks nors studijinis apsvietimas tai is vis minimaliai domina).

Ir su situo sutinku - na tik apsvietimo nenuvertinu, kaip kadravimas suteikia nuotraukai forma, taip apsvietimas gyli, manau. Techniniai dalykai - ryshkumas, svarumas ir t.t. , kaip bebutu gaila yra tokie antraeiliai, kad depresuoju i savo nuotraukas ziuredama doh.gif
Atsakyti
Šėrikas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 15, 15:55)
Wyshniuk - pasidalink, kokia tai knyga?  ax.gif  bigsmile.gif

АЛЕКСАНДР ЛАПИН, ''ФОТОГРАФИЯ КАК . . .'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 18:14)
АЛЕКСАНДР ЛАПИН, ''ФОТОГРАФИЯ КАК . . .'' 4u.gif

neturiu tokios... ax.gif ar turinys vertas kankintis del kalbos? ax.gif g.gif

(turiu kelias rusiskas - bet niekaip del tos kalbos neprisiruosiu paskaityt... doh.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 15, 16:17)
neturiu tokios... ax.gif  ar turinys vertas kankintis del kalbos?  ax.gif  g.gif

(turiu kelias rusiskas - bet niekaip del tos kalbos neprisiruosiu paskaityt...  doh.gif  blush2.gif )

Nu zinok labai labai vertas drinks_cheers.gif Turiu ja is musu sayonaros pdf formatu, tik nezinau kaip perduot galeciau g.gif
Atsakyti
Na dar viena is faunos smile.gif jei uzkniso tai sakykit, nebekelsiu wink.gif
user posted image
Atsakyti
Wyshnia, gaila, kad manes nematai, nes va soku tau indenu padekos soki. Hau. biggrin.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 10:54)
aciu Nikke, vis nesusitvarkau su tuom vaziuojanciom masinom  doh.gif

Ju.Ju, nemanau, kad mano paaiskinimas galioja ir masinu fotografavimui. ax.gif Pvz, fotografuojant kasio rungtynes, veiksmas vyksta patalpoj, prie dideliu greiciu, blykstes greiciausiai neleidziamos, kad zaidejamt i akis nezibetum - tai niekaip neissiversi be didziulio ISO, to pasekoje ir tam tikro triuksmo. O masinas fotografuoji lauke, prie puikaus apsvietimo, tai triuksmas siuo atveju vargu ar yra pateisinamas. tongue.gif
Atsakyti
Nu va, šiandien eksperimentavau su spalvom. doh.gif
Auto paprastas, tik taip sau, kad pamėgint. Kokybė tai. doh.gif Mokinaus su MF, nes anksčiau jo auto išvis nenaudodavau...
O kaip dėl nukirstos alkūnės...? Man asmeniškai jos netrūksta.
Alkūne buvau atsirėmusi į kelią. doh.gif Tai teko kirpt.
O kaip tokios spalvos? : )

user posted image

Zitlali, man arklio akytė liuks. thumbup.gif

Nikkė, ačiū už patarimus. mirksiukas.gif

Visoms kitoms irgi ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 15 balandžio 2009 - 17:40
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 16:37)
Wyshnia, gaila, kad manes nematai, nes va soku tau indenu padekos soki. Hau.  biggrin.gif

Sakai daug prarandu? mastau.gif hihihi.gif
Visada idomu tokiom temom garsiai pagalvot, o jei kas dar pritaria, arba papriestarauja... Taip ir gimsta tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Duoma man liux thumbup.gif

O kaip jum taip? per daug ane?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 15, 18:44)
Sakai daug prarandu?  mastau.gif  hihihi.gif
Visada idomu tokiom temom garsiai pagalvot, o jei kas dar pritaria, arba papriestarauja... Taip ir gimsta tiesa biggrin.gif

Prarandi neabejotinai - sokanti statinaite ant kojyciu be abejo yra life-time experiance. lotuliukas.gif

Tai galiu apibendrinti - gal 15 sudirbo kadravima, o 1 (nevietinis, tsakant, ne is SM) pasake tai, ka as galvojau, bet neparasiau - gali buti ir toks kadravimas, o galima dar kirpti ir is desines, kad neliktu nuogos kojytes. rolleyes.gif
Atsakyti