Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

BN, Sadi - zinau apie seselius - bandziau kiek mazint bet paskui palikau taip kaip yr... ax.gif neverta tiek zaist... cia tik del tos geltonos viskas smile.gif
Atsakyti
Nepamaciau smile.gif turiu daugiau tokiu... einu patvarkysiu smile.gif
Atsakyti

Labai patiko Sadi našlaitės wub.gif
Tulpę karpyčiau g.gif Į akis krenta labiau kotai, nei pats žiedas...
Baccardi, o netrūksta žiede fokuso? g.gif Kaip ir gražu, bet kažkoks BET smile.gif

Zitlali, galėjai ir gražiau papozuot akyje smile.gif O šiaip noriu daugiau foto...
Šiandien su arkliais nuotraukas žiūrėjau, tai iškylo klausimas: ar galima šiaip atvažiuoti į žirgyną ir pafotografuoti arklius?
Atsakyti
Zitlali, labai labai wub.gif Tik kaip ir sake, trigdo spalvoti ...man i balionus panasus daiktai tongue.gif
Stai ka ant greicio, radau darbiniam kompe rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 15 balandžio 2009 - 14:32
QUOTE(Sadi @ 2009 04 15, 13:42)

Radau ir aš geltonos iš savaitgalio medžioklės smile.gif

visai nieko naslaite thumbup.gif tik ten voratinkliuko gija ar kazka iziurau - na bet cia priekabiavimas jau tongue.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 14:02)
Į savaitės temą vieną smile.gif

man fonas labai fainai isplautas, taip kaip apskritimais thumbup.gif thumbup.gif bet ryskumo ziedelyje tai truksta ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 15, 14:10)
geltona, tai geltona.... ax.gif

idomiai thumbup.gif tik man tamsoka ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 14:14)

As tavo akyse...

ir cia idomiai 4u.gif tik pats pats vidurys ax.gif
Atsakyti
user posted image

ir as dedu geltona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 15, 15:27)
Zitlali, galėjai ir gražiau papozuot akyje smile.gif O šiaip noriu daugiau foto...
Šiandien su arkliais nuotraukas žiūrėjau, tai iškylo klausimas: ar galima šiaip atvažiuoti į žirgyną ir pafotografuoti arklius?

jo... ypac kai klyke mano mazasis visa laika ir vietoje planuotu 2-3h buvau 20min doh.gif as ant 'greituko' pafotkinau, savaitgali kartosiu be vaiko ramiai tai galesiu zaist ir 'pozuot'. O del vaziavimo siaip fotkint tai abejoju, kad leis, nebent pas kokiu pazystamu zirgus. Nes privaciu arkliu savininkai nebent sutarus leistu, o siaip ... nebent tik jei nepastebetu taves smile.gif bet tai cia nesamone... tarkis ir vaziuok tada fotkint 4u.gif

Pataisyta:
user posted image

einu kitu slifuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 balandžio 2009 - 14:37
QUOTE(Sadi @ 2009 04 15, 14:42)
Radau ir aš geltonos iš savaitgalio medžioklės smile.gif

wub.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 15:02)
Į savaitės temą vieną smile.gif

Pritariu mergaitem, kad truputi fokusas ne ten ( lyg ir zolytje ji labiau iziuriu), gal darakarpyciau kiek virsaus trupuciuka apacios.. smile.gif bet siaip skaniai ziurisi smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 15:14)
Pagaliau nuvaziavau aplankyt grazuoliu, gaila turejau vos 20 min... sad.gif

As tavo akyse...
[

o man kazkaip sudetinga ziureti tokias foto.. nelabai megeja toookiu dideliu arkliu akiu.. (fobija gal kokia blink.gif ) yra ir grazersniu tavo darbu tongue.gif

Peperoni pradanginai savo "geltona".. wink.gif.. o man kaip tik sie seseliai ant mergaites veido tokia mistiska nuotaika sukuria.. nuotrauka nera tiesiog banali ir tuscia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 15, 15:35)
Peperoni pradanginai savo "geltona".. wink.gif.. o man kaip tik sie seseliai ant mergaites veido tokia mistiska nuotaika sukuria.. nuotrauka nera tiesiog banali ir tuscia smile.gif

ai... blush2.gif pagalvojau, kad visokias tokias nesamones vis tik reik sau pasilaikyt... ax.gif
Atsakyti
Prisipažinsiu, čia buvo mano pati pirmoji foto, kurią išdrįsau viešai parodyt. Taip, ji nėra tobula, bet man labai miela (nes tai patys pirmieji žingsniai fotografijoje). Dėkui už pastabas.
Atsakyti
Pati svelniausia ir mieliausia man arkliaus vieta wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 15, 14:32)
ir as dedu geltona  biggrin.gif

kad cia akcentuota zalia ir juodas vabaliukas g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 14:35)

geras Auto portretas bigsmile.gif

dedu i spalvu tema, nors geltonos ir mazoka blush2.gif biggrin.gif
dangaus vaivorykste
user posted image