BN, Sadi - zinau apie seselius - bandziau kiek mazint bet paskui palikau taip kaip yr... neverta tiek zaist... cia tik del tos geltonos viskas
Labai patiko Sadi našlaitės
Tulpę karpyčiau Į akis krenta labiau kotai, nei pats žiedas...
Baccardi, o netrūksta žiede fokuso? Kaip ir gražu, bet kažkoks BET
Zitlali, galėjai ir gražiau papozuot akyje O šiaip noriu daugiau foto...
Šiandien su arkliais nuotraukas žiūrėjau, tai iškylo klausimas: ar galima šiaip atvažiuoti į žirgyną ir pafotografuoti arklius?
Zitlali, labai labai Tik kaip ir sake, trigdo spalvoti ...man i balionus panasus daiktai
Stai ka ant greicio, radau darbiniam kompe
Stai ka ant greicio, radau darbiniam kompe
QUOTE(Sadi @ 2009 04 15, 13:42)
visai nieko naslaite tik ten voratinkliuko gija ar kazka iziurau - na bet cia priekabiavimas jau
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 14:02)
Į savaitės temą vieną
man fonas labai fainai isplautas, taip kaip apskritimais bet ryskumo ziedelyje tai truksta
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 15, 14:10)
geltona, tai geltona....
idomiai tik man tamsoka
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 14:14)
ir cia idomiai tik pats pats vidurys
ir as dedu geltona
QUOTE(Ninin @ 2009 04 15, 15:27)
Zitlali, galėjai ir gražiau papozuot akyje O šiaip noriu daugiau foto...
Šiandien su arkliais nuotraukas žiūrėjau, tai iškylo klausimas: ar galima šiaip atvažiuoti į žirgyną ir pafotografuoti arklius?
jo... ypac kai klyke mano mazasis visa laika ir vietoje planuotu 2-3h buvau 20min as ant 'greituko' pafotkinau, savaitgali kartosiu be vaiko ramiai tai galesiu zaist ir 'pozuot'. O del vaziavimo siaip fotkint tai abejoju, kad leis, nebent pas kokiu pazystamu zirgus. Nes privaciu arkliu savininkai nebent sutarus leistu, o siaip ... nebent tik jei nepastebetu taves bet tai cia nesamone... tarkis ir vaziuok tada fotkint
Pataisyta:
einu kitu slifuot
QUOTE(Sadi @ 2009 04 15, 14:42)
Radau ir aš geltonos iš savaitgalio medžioklės
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 15, 15:02)
Į savaitės temą vieną
Pritariu mergaitem, kad truputi fokusas ne ten ( lyg ir zolytje ji labiau iziuriu), gal darakarpyciau kiek virsaus trupuciuka apacios.. bet siaip skaniai ziurisi
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 15:14)
Pagaliau nuvaziavau aplankyt grazuoliu, gaila turejau vos 20 min...
As tavo akyse...
[
As tavo akyse...
[
o man kazkaip sudetinga ziureti tokias foto.. nelabai megeja toookiu dideliu arkliu akiu.. (fobija gal kokia ) yra ir grazersniu tavo darbu
Peperoni pradanginai savo "geltona".. .. o man kaip tik sie seseliai ant mergaites veido tokia mistiska nuotaika sukuria.. nuotrauka nera tiesiog banali ir tuscia
QUOTE(vugi @ 2009 04 15, 15:35)
Peperoni pradanginai savo "geltona".. .. o man kaip tik sie seseliai ant mergaites veido tokia mistiska nuotaika sukuria.. nuotrauka nera tiesiog banali ir tuscia
ai... pagalvojau, kad visokias tokias nesamones vis tik reik sau pasilaikyt...
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 15, 14:32)
ir as dedu geltona
kad cia akcentuota zalia ir juodas vabaliukas
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 14:35)
pataisyta
geras Auto portretas
dedu i spalvu tema, nors geltonos ir mazoka
dangaus vaivorykste
ir foto mazoka, bet tiek jau to