Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 10, 10:01)

Mergaites, o man zinokit truputi liudna del to, kas darosi musu temoje per paskutines gal dvi savaites. 

man isties taip pat... ax.gif nebeturiu kantrybes tiek perskaityt, tiek pakomentuot... jau pradeda darytis gaila laiko doh.gif nes reiktu ko gero minimum trecdali zinuciu istrint del spamo... gal biski susikaupiam darbui, a? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 10:07)
šešėlis nuo medžio...ot ir nepamačiau doh.gif ...nu kitam kartui žiūrėsiu tongue.gif

o f pas mane nėra ax.gif , mano fatikas muilas automatinis tongue.gif

aa.. viskas aisku.. bet nefotografuociau is savo akiu lygio tiesa paukscio.. nes taip visi mes matome pauksciukus... gal truputi pritupus, ar prigulus ( lotuliukas.gif ) ar nzn net... bet siaip bonai patikt turetu, RYSKU! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 balandžio 2009 - 09:12
Rustė stiprybes 4u.gif Patys 4 menesius is ligu neislisdavom...Irgi jau pikau ant viso pasaulio, ir saves, gal ka as ne taip darau? Kad vaikas pastoviai kas savaite sukarsciuoja doh.gif O poto kai apziurejo mus kito miesto daktarai, isaiskejo, kad mus visus 4 men netaip ir ne nuo to gyde ir nugyde iki ligonines, lasaliniu, traukuliuku nuo aukstos tempos ir t.t doh.gif Dabar jau 4 savaites nesergam - pastarojo laikotario rekordas tfu tfu tfu dry.gif

Oho koks grazuolis bigsmile.gif
Atsakyti
Nezinau ka daryt su savo ND? Ar tie su WB, trys daiktai, ir diafragmos yra uzskaityti? Ar galiu daryt kitus, ar tuos pacius dar bandyt?

Vakar ieskodama kaip konvertuoti savo fotiko raw formata, netycia suzinojau kad prie mano fotiko, galima objektyvus du tureti. Tris metus to nezinojau, tai per ebay susiradau ir uz tokia kaina, kad griekas butu nepirkti smile.gif

Dar, kompas kogero bus isveztas taisyt siandien arba pirmadieni, nes turim trojana, musu virusine nesutvarko niekaip, tai jau nebelabai imanoma ka nors daryt, pakimba ir pakimba viskas doh.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 08:55)
Na gi cia sena... daryta, tada kada kaip tik ismanydama stengiausi viska patalpinti kas svarbu i centra  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ir koks man stresas buvo, kai suzinojau tai yra blogis  doh.gif Dabar kovoju su siuo iprociu  cool.gif

cia kogero dauguma taip galvojo biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 09:04)

man labai cia tiktu pavadinimas Chameleone antis biggrin.gif

Tos dvi varles labai jau pavasariskai atrodo, neisivaizduoju kaip pagaut toki kadra kad jos nepabegtu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 10:12)
Rustė stiprybes  4u.gif Patys 4 menesius is ligu neislisdavom...Irgi jau pikau ant viso pasaulio, ir saves, gal ka as ne taip darau? Kad vaikas pastoviai kas savaite sukarsciuoja  doh.gif O poto kai apziurejo mus kito miesto daktarai, isaiskejo, kad mus visus 4 men netaip ir ne nuo to gyde ir nugyde iki ligonines, lasaliniu, traukuliuku nuo aukstos tempos  ir t.t doh.gif Dabar jau 4 savaites nesergam - pastarojo laikotario rekordas tfu tfu tfu dry.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ojey...
Atsakyti
Mergaites, o man zinokit truputi liudna del to, kas darosi musu temoje per paskutines gal dvi savaites.  verysad.gif

drinks_cheers.gif man taip pat...kai nedirbu, tai čia galiu pasekt kas ką parašo, o jei ilgiau neužeinu, košmaras doh.gif nebeskaitau nieko ir foto pasimeta tarp rašliavos...todėl dažniausiai ir pakomentuoju paskutines nuotraukas blush2.gif tikrai gaila laiko smile.gif
Atsakyti
Lamella, super! Bet pavadinimas tai mano akimis netinkamas, niekas cia
Mergaites, o man zinokit truputi liudna del to, kas darosi musu temoje per paskutines gal dvi savaites.  verysad.gif Toks jausmas, kad temele pamazu virsta tiesiog malonaus pasibendravimo, pasipliurpimo, o ne mokymosi fotografuoti vieta. Kazkaip labai aiskiai jauciu, kad kokybe slysta is ranku, belieka tik begimas pavirseliu. Va, ir pazengusios mus anksciau taip daznai savo apsilankymais dziugindavo, o dabar tik pasirodo kaip jaunas menulis ir dingsta, toks jausmas, kad pasimeta musu bruzgynuose...
Musu cia siaip labai daug, virs keturiasdesimt, taigi, labai lengva linksmai uzsipliurpti ir pamirsti, ko cia susirinkom. Bet juk visa diena temoje sedi tik keli zmones, o dauguma uzsuka viena ar du kartus per diena, o tada jau tenka ilgai skaityti visos dienos pasibendravimus.  Man asmeniskai labiau patiktu, jei cia butu vengiama bereikalingu pasiplepejimu ir pasalines informacijos. Taciau pabreziu, kad sakau tai visai nekategoriskai, tiesiog visai nepiktai ir geranoriskai pasakau savo nuomone. Jei daugumai toks temos pobudis patinka - as ne pries, viskas tvarkoj.  4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 10:13)
drinks_cheers.gif  man taip pat...kai nedirbu, tai čia galiu pasekt kas ką parašo, o jei ilgiau neužeinu, košmaras  doh.gif  nebeskaitau nieko ir foto pasimeta tarp rašliavos...todėl dažniausiai ir pakomentuoju paskutines nuotraukas  blush2.gif  tikrai gaila laiko  smile.gif

As ir gi visiskai pritariu jusu nuomonei drinks_cheers.gif , kol paskaitau, tai nauja tema prasideda dazniausiai.. doh.gif atejau mokytis, bet zuiriu, kad niekaip nespeju su tokiais tempais, o paskaityti vis gi norisi, kad neatsilikti labai..
Atsakyti
einam į bendraminčius pliurpalų temą susikuriam, o čia tebūnie tik mokslas, nuotraukos ir komentarai smile.gif

visus oftopikus galiu iškelti jei atsiras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 10:13)
drinks_cheers.gif  man taip pat...kai nedirbu, tai čia galiu pasekt kas ką parašo, o jei ilgiau neužeinu, košmaras  doh.gif  nebeskaitau nieko ir foto pasimeta tarp rašliavos...todėl dažniausiai ir pakomentuoju paskutines nuotraukas  blush2.gif  tikrai gaila laiko  smile.gif

supratau smile.gif tyliu.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 10, 02:45)
Puke,antroji 4u.gif Labai grazi foto! ir dar mazosios nuotrauka su pirstukais burnyteje uzstrigo wub.gif

oi, ten ne mano maziuke biggrin.gif drauges mirksiukas.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 04 10, 07:52)
Puke, antroji geriau..... o čia irgi be blykstės? man tai namie ryškios foto beveik nesigauna niekad.....  doh.gif  apšviestu paros metu beveik nebūnu namie

be blysktes, tuo metu neturejau, tk dienos sviesa ir nikono kitinis smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 08:04)
Norejau paklausti apie isorines blykstes, kuri naudojate Nikonui ar portretam, zmonem fotografuojant pravercia? Nes man atsibodo tas sviesos trukumas  doh.gif o ta lempa tai per ryski ir siaip , nesinesi gi i svecius  lotuliukas.gif

pravercia, ir net labai mirksiukas.gif butinem tokiom foto biggrin.gif kitas stengiuos dienos sviesoj fotkint.

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 08:44)

labai patiko, ryskios varkes, momentas thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 10, 09:07)
Nu bet is kur tas kristolas tavo foto - isduok paslapti...  blush2.gif  g.gif

jokios paslapties - sviesus namai (noreciau sviesesniu lotuliukas.gif ), baltos sienos, sviesa pro langa... toj foto net akim nieko nedariau, spalvos naturalios, tik kirpau, sarpinau kiek, viskas wub.gif

aciu uz komentarus, jauciu antraja reik daryt biggrin.gif
Atsakyti
nu jus pavarot mega_shok.gif niekaip niekaip niekaip nespeju tikiuosi bent nuotraukas i konkursus spesiu sutvarkyt doh.gif net objektyvo nespejau parasyt tai rasau dabar :
kit 14-42mm f3.5-5.6 ir 40-150mm f4-5.6 ir siokia tokia blykste,bet cia jos nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 10:23)
einam į bendraminčius pliurpalų temą susikuriam, o čia tebūnie tik mokslas, nuotraukos ir komentarai smile.gif

visus oftopikus galiu iškelti jei atsiras tongue.gif

Baik Ruste - tu ir taip darbu turi milijona doh.gif nereik keltis - nes tada reiks abi temas skaityt, kad viska susekt doh.gif

zdz as kaip visada.... biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 10 balandžio 2009 - 13:34