Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 11:28)
geltona  4u.gif pavasariska spalva  rolleyes.gif
Papildyta:

blink.gif Man tai taip....  thumbup.gif Kokios gyvos foto, dievinu tokias  wub.gif Cia be jokio apdirbimo ane?  ax.gif  g.gif

Tik apkirptos smile.gif
Man tinka geltona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 11:38)
*Tik apkirptos  smile.gif
**Man tinka geltona  thumbup.gif

* suuuuper thumbup.gif
** Tada sios savaites tema "Geltona spalva" 4u.gif
Atsakyti
Ramutes, ryškumas geras smile.gif

O čia va tokia nesamonė... ax.gif
Ji išeina...
user posted image
Atsakyti
Ir kaip jus sugebat tokiu idomiu kadru prigalvot, dar kai pasiziuriu kuno ND tema, tai isvis liudna pasidaro kokia as be fantazijos. Drugeli, gele ar vaikus tai sugebu nufotkint, bet jei reikia ka nors menisko isgaut tai man labai sunku.
Lamella, man tik koju spalva nelabai patinka, labai salta atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 15 balandžio 2009 - 12:38
QUOTE(lamella @ 2009 04 15, 12:27)

O čia va tokia nesamonė... ax.gif
Ji išeina...

o man patinka ax.gif Panasi i mama, uzmigdziusia savo atzala, ir patyliukais iseinancia is kambario..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 13:37)
Lamella, man tik koju spalva nelabai patinka, labai salta atrodo.

Aš specialiai norėjau tokio violetinio atspalvio... ax.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 13:37)
o man patinka  ax.gif Panasi i mama, uzmigdziusia savo atzala, ir patyliukais iseinancia is kambario.....  rolleyes.gif

Gerai, kad pažiūrėjus kiekvienas susikuria savo istorija smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
O cia geltonai temai:

user posted image
Atsakyti
Vasaraites pirmoji labai miela rolleyes.gif tik atspindzio viso noretusi, pakankink dar dicke cool.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 12:37)
o man patinka  ax.gif Panasi i mama, uzmigdziusia savo atzala, ir patyliukais iseinancia is kambario.....  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man irgi tokia pirma mintis

RamuteS, geltona wub.gif tik as drasiai beveik visa kota nurezciau blush2.gif arba ryskumo zona mazesne pasirinkciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 15 balandžio 2009 - 13:09
Mergaites ax.gif

aciu uz kritika, man irgi rodos nuotrauka buvo sirk tiek per tamsi, matyt persistengiau su PS... Cia sis bei tas is rytinio pasivaiksciojimo:

user posted image

gal yra kokiu budu ta saules sviena nuiimti ir fona suvienodinti? Mane tas margumas siek tiek erzina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 15 balandžio 2009 - 13:04
Inc - wow, kokie žmonės thumbup.gif užsuk dažniau thumbup.gif

Duomos foto tikrai matosi poniulis smile.gif ir uodega jam netrukdo lotuliukas.gif

Vasaraitė - nu labai man mielos tos foto prie lango wub.gif wub.gif

Eres - tikrai geras ritmas, tik kaip jau minėjo perdaug visko, ypač ta šaka viršui dešinei

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 15, 10:25)
Sadi - isduok, kur fotkinai tokius pastatus  blink.gif  man labai patiko smile.gif

čia Kaunas - Klaipėda kely tiltas virš autostrados. Čia į sodą važiuojant.

lamella diptikas (jei trys tai triptikas, o jei du?) man gerai žiūrisi thumbup.gif Ir išeinančios kojos įdomiai atrodo g.gif

RamuteS portretai labai labai thumbup.gif patinka mano tokios tikros foto, nepozuotos wub.gif man tik mergytės rankovytė ryškesnė nei akytės atrodo g.gif bet čia jau grynas kabinėjimasis blush2.gif

Geltona tema liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sadi, kad kaip tik mergaites portretukas pozuotas blush2.gif Sikart nepozuotose, kai vaikai zaide, labai daug seseliu ant veiduku verysad.gif
Zunkeli, man noretusi, kad matytusi daugiau zmogaus kojos, nes dabar atrodo, kad ji netycia pateko i kadra.
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 12:47)
O cia geltonai temai:

bigsmile.gif bigsmile.gif kaip pirma geltojna- tai nebloga thumbup.gif jau tulpanas kooks wub.gif
Atsakyti