Puke, Inc, aciu uz komentarus!
Puke, oi ne, dar neatsikersijau! Oi, palaukit jus man, parodysiu jums, is kur kojos dygsta!
O siaip tai man kadravimo klausimas yra labai labai idomus, praktiskai pats idomiausias fotografijoje (tarkim, apsvietimas, spalvos man maziau idomu, o koks nors studijinis apsvietimas tai is vis minimaliai domina). As kritikos prasiau ne tik cia SM, bet ir kitu zmoniu. Kaip rasiau anksciau, juk tai diskusija ne apie viena foto, bet placiau, apie kadravima. O galu gale tokiu klausimu net nera vieno teisingo atsakymo, bet labai idomu, kaip zmones masto, ir kaip ziuri. Ir siaip, labai megstu kritika. Ja visada tikrai teigiamai priimu, net jei ir nesutinku, bet vistiek dazniausiai jusu komentarai buna puikus penas pamastymui.
Duoma, kazkur skaiciau apie sporto fotografavima, kad jame atleidziamas triuksmas, kadangi aukstas ISO yra vienintelis budas padaryti nuotraukas prie dideliu greiciu. T.y., reikia maksimalaus ISO (1600 ar dar aukstesnio) ir labai trumpo islaikymo (shutter priority).
Zunkeli, mergaites jau issake kritika.
Vasaraite, man patinka pirma, tokia skaidri ir svajinga.
Eres, tikrai tiktu ritmui, bet, mano galva, per daug tu saku painalynes, truputi trukdo ritmo pojuciui.
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 10:51)
Mamytes ir ne atleiskit uz offa, bet ziauriai susinervinau
Motinystės (tėvystės) atostogu trumpinimui NE
Motinystės (tėvystės) atostogu trumpinimui NE
e peticijos yra negaliojancios
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 09:37)
Duoma, kazkur skaiciau apie sporto fotografavima, kad jame atleidziamas triuksmas, kadangi aukstas ISO yra vienintelis budas padaryti nuotraukas prie dideliu greiciu. T.y., reikia maksimalaus ISO (1600 ar dar aukstesnio) ir labai trumpo islaikymo (shutter priority).
aciu Nikke, vis nesusitvarkau su tuom vaziuojanciom masinom
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 09:52)
e peticijos yra negaliojancios
š tada bet jei taip padarys, vel atsitraukia antro lialiaus gamyba einu i ta tema keiktis :
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:37)
kai parasei, tai imaciau toki pilvota nykstuka su ilga nykstukiska kepure
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 14, 22:16)
cia moteri irgi pablurinai? ne sman jai ryskumo turksta, gal net ir sviesiau noretus
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 08:12)
man atrodo bondai skelbt, ar ne? ar visdelto eiles tavrka pagal sarasa nusprendem Jei ka, galeciau as pvz savaites tema "Spalvos"
gali ir tu skelbt -as tikria nieko pries
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 15, 08:20)
man pirmoji patinka nor sgal ryskesniu akiu ar veiduko noreciau
QUOTE(Pukė @ 2009 04 15, 09:58)
Vasaraite, man pirma patiko, bet maziau virsaus imciau, daugiau atspindzio treciojoj fokusas i vaika galetu but
man paciai trecia labai miela
QUOTE(Eres @ 2009 04 15, 10:07)
Ar si nuotrauka tinka ritmui? Vakar eidama su vaiku, tiek visur ritmu primaciau, niekada demesio neatkreipdau
tinka tinka
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 10:37)
Vasaraite, man patinka pirma, tokia skaidri ir svajinga.
Aciu
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 10:54)
š tada bet jei taip padarys, vel atsitraukia antro lialiaus gamyba einu i ta tema keiktis :
As ir vienoje is temu keikiuos
QUOTE(bonda @ 2009 04 15, 11:03)
QUOTE(Sadi @ 2009 04 15, 02:58)
Dedu dar viena savo saulėtą kelią ir noriu pasitikslint, gal praleidau - o kokia nauja savaitės tema? Čia įtariu pusės nevienodos? kairė sunkesnė nes ten šešėlis?
Sadi čia tas pėsčiųjų tiltas važiuojant link jūros?
Labai fotogeniškas tiltas turiu ir aš jį įamžinus
Viskas lyg gerai, bet tas medis nevietoj auga
Vasaraite, patiko su atspindžiu, tik dar pabandyk kitais kampais pafotografuot, kad visas atspindys būtų
Duoma,Tavo laki vaizduotė, aš jokio vyro išpradžių nepamačiau
Čia į pavasario temą, bandžiau su savo muilinę ką nors smulkaus užfiksuoti...
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 09:12)
Ar tinka "Spalvos" ?
Šiaip jei siūlom temą, tai tiesiog post factum skelbiam, ir nediskutuojam o tai bus balaganas... Bet gal sukonkretinam spalvą kokią? Kol nepradėjau ieškoti, tai lyg visos foto su spalvom
QUOTE(Ninin @ 2009 04 15, 10:58)
Šiaip jei siūlom temą, tai tiesiog post factum skelbiam, ir nediskutuojam o tai bus balaganas... Bet gal sukonkretinam spalvą kokią? Kol nepradėjau ieškoti, tai lyg visos foto su spalvom
, manau reiktu pasirink viena spalva, butu idomiau ir konkreciau.
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 11:04)
, manau reiktu pasirink viena spalva, butu idomiau ir konkreciau.
geltona pavasariska spalva
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 11:23)
Man tai taip.... Kokios gyvos foto, dievinu tokias Cia be jokio apdirbimo ane?
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 11:23)
nu zinok, uztenka