Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Puke, Inc, aciu uz komentarus! aciuks.gif

Puke, oi ne, dar neatsikersijau! Oi, palaukit jus man, parodysiu jums, is kur kojos dygsta! box.gif lotuliukas.gif

O siaip tai man kadravimo klausimas yra labai labai idomus, praktiskai pats idomiausias fotografijoje (tarkim, apsvietimas, spalvos man maziau idomu, o koks nors studijinis apsvietimas tai is vis minimaliai domina). As kritikos prasiau ne tik cia SM, bet ir kitu zmoniu. Kaip rasiau anksciau, juk tai diskusija ne apie viena foto, bet placiau, apie kadravima. O galu gale tokiu klausimu net nera vieno teisingo atsakymo, bet labai idomu, kaip zmones masto, ir kaip ziuri. Ir siaip, labai megstu kritika. ax.gif Ja visada tikrai teigiamai priimu, net jei ir nesutinku, bet vistiek dazniausiai jusu komentarai buna puikus penas pamastymui. aciuks.gif

Duoma, kazkur skaiciau apie sporto fotografavima, kad jame atleidziamas triuksmas, kadangi aukstas ISO yra vienintelis budas padaryti nuotraukas prie dideliu greiciu. T.y., reikia maksimalaus ISO (1600 ar dar aukstesnio) ir labai trumpo islaikymo (shutter priority).

Zunkeli, mergaites jau issake kritika. 4u.gif

Vasaraite, man patinka pirma, tokia skaidri ir svajinga. bigsmile.gif

Eres, tikrai tiktu ritmui, bet, mano galva, per daug tu saku painalynes, truputi trukdo ritmo pojuciui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 15 balandžio 2009 - 09:51
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 15 balandžio 2009 - 09:53
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 10:51)
Mamytes ir ne atleiskit uz offa, bet ziauriai susinervinau
Motinystės (tėvystės) atostogu trumpinimui NE  mad.gif

e peticijos yra negaliojancios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 09:37)

Duoma, kazkur skaiciau apie sporto fotografavima, kad jame atleidziamas triuksmas, kadangi aukstas ISO yra vienintelis budas padaryti nuotraukas prie dideliu greiciu. T.y., reikia maksimalaus ISO (1600 ar dar aukstesnio) ir labai trumpo islaikymo (shutter priority).

aciu Nikke, vis nesusitvarkau su tuom vaziuojanciom masinom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 15, 09:52)
e peticijos yra negaliojancios smile.gif

š tada doh.gif bet jei taip padarys, vel atsitraukia antro lialiaus gamyba unsure.gif einu i ta tema keiktis bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:37)

Sakykit, matot čia žmogų? ; D Tokį storą vyrą. ; D

kai parasei, tai imaciau toki pilvota nykstuka su ilga nykstukiska kepure tongue.gif 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 14, 22:16)

cia moteri irgi pablurinai? g.gif ne sman jai ryskumo turksta, gal net ir sviesiau noretus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 08:12)
man atrodo bondai skelbt, ar ne? ar visdelto eiles tavrka pagal sarasa nusprendem  g.gif Jei ka, galeciau as  blush2.gif pvz savaites tema "Spalvos"

gali ir tu skelbt -as tikria nieko pries 4u.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 15, 08:20)

Dedu dar kelias savo dickes foto blush2.gif

man pirmoji patinka mirksiukas.gif nor sgal ryskesniu akiu ar veiduko noreciau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 15, 09:58)
Vasaraite, man pirma patiko, bet maziau virsaus imciau, daugiau atspindzio smile.gif treciojoj fokusas i vaika galetu but mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man paciai trecia labai miela biggrin.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 15, 10:07)
Ar si nuotrauka tinka ritmui? Vakar eidama su vaiku, tiek visur ritmu primaciau, niekada demesio neatkreipdau biggrin.gif
user posted image

tinka tinka mirksiukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 15, 10:37)
Vasaraite, man patinka pirma, tokia skaidri ir svajinga.  bigsmile.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 10:54)
š tada  doh.gif bet jei taip padarys, vel atsitraukia antro lialiaus gamyba  unsure.gif einu i ta tema keiktis bash.gif:

lotuliukas.gif As ir vienoje is temu keikiuos biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 15, 11:03)
man pirmoji patinka mirksiukas.gif nor sgal ryskesniu akiu ar veiduko noreciau mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 15, 02:58)
Dedu dar viena savo saulėtą kelią ir noriu pasitikslint, gal praleidau - o kokia nauja savaitės tema?  g.gif Čia įtariu pusės nevienodos? kairė sunkesnė nes ten šešėlis?  g.gif

Sadi čia tas pėsčiųjų tiltas važiuojant link jūros? biggrin.gif
Labai fotogeniškas tiltas thumbup.gif turiu ir aš jį įamžinus biggrin.gif
Viskas lyg gerai, bet tas medis nevietoj auga biggrin.gif
Vasaraite, patiko su atspindžiu, tik dar pabandyk kitais kampais pafotografuot, kad visas atspindys būtų ax.gif
Duoma,Tavo laki vaizduotė, aš jokio vyro išpradžių nepamačiau blush2.gif

Čia į pavasario temą, bandžiau su savo muilinę ką nors smulkaus užfiksuoti... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 15 balandžio 2009 - 10:27
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 09:12)
Ar tinka "Spalvos" ?

Šiaip jei siūlom temą, tai tiesiog post factum skelbiam, ir nediskutuojam rolleyes.gif o tai bus balaganas... Bet gal sukonkretinam spalvą kokią? g.gif Kol nepradėjau ieškoti, tai lyg visos foto su spalvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 15, 10:58)
Šiaip jei siūlom temą, tai tiesiog post factum skelbiam, ir nediskutuojam  rolleyes.gif o tai bus balaganas... Bet gal sukonkretinam spalvą kokią?  g.gif Kol nepradėjau ieškoti, tai lyg visos foto su spalvom smile.gif

drinks_cheers.gif , manau reiktu pasirink viena spalva, butu idomiau ir konkreciau.
Atsakyti
sakykit ar uztenka ryskumo portretukams g.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 11:04)
drinks_cheers.gif , manau reiktu pasirink viena spalva, butu idomiau ir konkreciau.

geltona 4u.gif pavasariska spalva rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 11:23)
sakykit ar uztenka ryskumo portretukams  g.gif :

blink.gif Man tai taip.... thumbup.gif Kokios gyvos foto, dievinu tokias wub.gif Cia be jokio apdirbimo ane? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 15, 11:23)
sakykit ar uztenka ryskumo portretukams  g.gif :

nu zinok, uztenka thumbup.gif
Atsakyti