Zunkeli, man tavo mergina patiko ga uz jos to medzio galetu nebut. bet cia smulkmenos jau.
Duomos ponuli matau
Inc, dazniau uzsuk, visada malonu pazengusius cia matyti
matom grazios eiles
turbut Bonda man pritartu, kad ryskumo daugiau noretusi ant veido
aha, niekas nepaskelbe dar
aciu uz komentarus mano pasto zenklui
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:37)
Sakykit, matot čia žmogų? ; D Tokį storą vyrą. ; D
matom grazios eiles
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 14, 22:16)
Liudesys
turbut Bonda man pritartu, kad ryskumo daugiau noretusi ant veido
QUOTE(Sadi @ 2009 04 15, 01:58)
gal praleidau - o kokia nauja savaitės tema?
aciu uz komentarus mano pasto zenklui
QUOTE(Valetta @ 2009 04 15, 08:03)
man atrodo bondai skelbt, ar ne? ar visdelto eiles tavrka pagal sarasa nusprendem Jei ka, galeciau as pvz savaites tema "Spalvos"
Kazkaip iskart prisimenu sorry, nzn kieno foto, su labai ryskia mergyte, su ruzavom gumytem Manau ji labai tiktu i Spalvu tema
Ar tinka "Spalvos" ?
P.S. jetau Praziopsojau paciu didziausiu nutrauku RamuteS, siaubas kaip tau pavydziu, kad teko dalyvauti drugelio gimime Ziauriai patiko, prisipazinsiu, niekad nemaciau aciu uz biologijos pamokele
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 22:46)
O jau fantazija
Zunkelis, man patinka, tik ryyyyyskumo merginos noretusi
Sadi, kokia ryskumo zona tos foto, man lyg noretusi labiau privertos
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 15, 09:12)
Ar tinka "Spalvos" ?
As uz
Papildyta:
Dedu dar kelias savo dickes foto
Labas rytas Labai ačiū DUOMA, PUKĖ, LAMELLA, NIKKĖ, RASYTCE už komentarus kritiką ir pastebėjimus , pritariu, kad gal kiek kaktos reiktų, gal j/b pakoreguoti.. na PS silpnoji mano pusė. Taip čia auto (neturiu kolkas ka daugiau fotkinti .. o tai nera iš lengvųjų darbų ir stengtis, kad fokusas nepabėgtu, ir lakstyti žiūrėti .. ir šviesą gaudyti.. na pačios ND auto darėt žinot . Man pačiai ši nuotrauka patinka (kad ir nenaturaliai tie plaukai), nes tai pagaliau padoresnis rezultatas , Ačiū mergaites.
Duoma, na jau tavo išradingumas.. neapsakomas ... liuks bandyma su "juostine" nuotrauka , nekliudo tie burbuliukai. O jau tas ponulis tavo.. , už idėją .
[quote=Nikkė,2009 04 14, 21:25]
Bonda, deja, taip, padeginimu yra. Visu pirma, del to, kad fotografe nevykus, o taip pat del to, kad nustatyta buvo, kai modelis buvo toliau nuo lango. Bet fotografavimo eigoje ji bego link fotiko, griuvo, kelesi (tada ir pagautas vartininkes kadras), vel griuvo, kelesi ir toliau bego. O fotografe tuo metu guledama ant sono pyskino kiek galejo ir vis stumesi viena koja link lango (o galvoj: nedrebink aparato nekreipk horizonto). Taigi, arciau prie lango ir buvo truputi pereksponuota. Dabar jau pasiskaicius Kelbi uzsidejau, kad ekranelyje mirksetu isdegintos vietos, bet tuo metu vis tiek nebuciau spejus pasiziureti, ten visas veiksmas uzeme gal dvi sekundes, kol ji bego ir griuvinejo, o as tik kadravau, fokusavau, fotografavau ir stumiausi su koja.
Nu šaunuolė tikra foto medžiotoja (p.s. žinau ką tai reiškia kai iš paskutiniųjų bandai pagauti gerą kadrą, gaila kad man kolkas nepavyksta).
[quote=Zunkelis,2009 04 14, 23:16]
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia...
Liudesys
[/quote]
Aš ir nelabai čia liudesį matau , ir pc gal mažiau norėtusi, o nuotrauka tai spalvomis graži
[quote=Sadi,2009 04 15, 02:58]
Dedu dar viena savo saulėtą kelią ir noriu pasitikslint, gal praleidau - o kokia nauja savaitės tema?
Čia įtariu pusės nevienodos? kairė sunkesnė nes ten šešėlis?
[/quote]
Man patiko tas sunkumas, nenoriu jokios atsvaros,
Duoma, na jau tavo išradingumas.. neapsakomas ... liuks bandyma su "juostine" nuotrauka , nekliudo tie burbuliukai. O jau tas ponulis tavo.. , už idėją .
[quote=Nikkė,2009 04 14, 21:25]
Bonda, deja, taip, padeginimu yra. Visu pirma, del to, kad fotografe nevykus, o taip pat del to, kad nustatyta buvo, kai modelis buvo toliau nuo lango. Bet fotografavimo eigoje ji bego link fotiko, griuvo, kelesi (tada ir pagautas vartininkes kadras), vel griuvo, kelesi ir toliau bego. O fotografe tuo metu guledama ant sono pyskino kiek galejo ir vis stumesi viena koja link lango (o galvoj: nedrebink aparato nekreipk horizonto). Taigi, arciau prie lango ir buvo truputi pereksponuota. Dabar jau pasiskaicius Kelbi uzsidejau, kad ekranelyje mirksetu isdegintos vietos, bet tuo metu vis tiek nebuciau spejus pasiziureti, ten visas veiksmas uzeme gal dvi sekundes, kol ji bego ir griuvinejo, o as tik kadravau, fokusavau, fotografavau ir stumiausi su koja.
Nu šaunuolė tikra foto medžiotoja (p.s. žinau ką tai reiškia kai iš paskutiniųjų bandai pagauti gerą kadrą, gaila kad man kolkas nepavyksta).
[quote=Zunkelis,2009 04 14, 23:16]
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia...
Liudesys
[/quote]
Aš ir nelabai čia liudesį matau , ir pc gal mažiau norėtusi, o nuotrauka tai spalvomis graži
[quote=Sadi,2009 04 15, 02:58]
Dedu dar viena savo saulėtą kelią ir noriu pasitikslint, gal praleidau - o kokia nauja savaitės tema?
Čia įtariu pusės nevienodos? kairė sunkesnė nes ten šešėlis?
[/quote]
Man patiko tas sunkumas, nenoriu jokios atsvaros,
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 14:17)
Vartininke
gavau prasyma i a.z. pakomentuot
kas man patinka sioj fotkej tai, kad grazi sviesa, matosi judesys, su fokusais-nefokusais viskas ciki
bet kas nepatinka , kad mazai vietos kaireje. toks jausmas , kad veikejas ileke i kadra ir neber jam kur lekt - atsimusa i siena. mano manymu, but buve geriau horizontalus variantas. ...tas kojos nukirtimas siuo atveju ir sukuria ta stipru iskridimo i kadra jausma, bet reiktu dar paieskot kitos kadravimo vietos ant tos kojytes
na siai minutei tiek
Nikke musu sapaliojimais nepasitiki
spalvoms pritarciau
Vasaraite, man pirma patiko, bet maziau virsaus imciau, daugiau atspindzio treciojoj fokusas i vaika galetu but
Papildyta:
merginos, kurios dartes fotopro nuotraukas - ten reikia nesti jas jiems? cd ar dvd? kaip nepatogu, kai nera internetnes anketos
spalvoms pritarciau
Vasaraite, man pirma patiko, bet maziau virsaus imciau, daugiau atspindzio treciojoj fokusas i vaika galetu but
Papildyta:
merginos, kurios dartes fotopro nuotraukas - ten reikia nesti jas jiems? cd ar dvd? kaip nepatogu, kai nera internetnes anketos
QUOTE(Ninin @ 2009 04 14, 14:43)
Šiandien buvau pas draugę, pasiprašiau pafotkinti jos mažylę... (vėliau ištrinsiu)...
man savotiskai idomios tavo foto kazkaip pastebejau, pastaruoju metu man siaura ryskumo zona patinka tik bent pirmoj man per daug to tuscio ploto, kazkaip atvirksicai galetu but
QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 15:25)
idomu, kaip ir anoji, kur is ND isemus buvai
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 14, 16:00)
Katik issirites:
kur cia tokie drugiai?
QUOTE(vugi @ 2009 04 14, 19:31)
idomu man tik kairej norisi daugiau vietos
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 19:56)
si syki man nepatinka
QUOTE(Eres @ 2009 04 15, 09:07)
Ar si nuotrauka tinka ritmui?
tiktu, kodel gi ne
as vien ritmus dabar matau is tikruju, labai daug ritmo aplink mus
Labas rytas
Uzsuk dazniau
as nesiau cd, manau, kad usb raktas ir kitokios laikmenos taip pat puikiai tiks... ten yra keli pc pastatyti - jei ka, vietoj galima issirinkt, ka daryt...
Sadi - isduok, kur fotkinai tokius pastatus man labai patiko
QUOTE(inc @ 2009 04 15, 08:36)
sveikos,
atklydau pas jus paskaitinet kaip sekasi kuo gyvenat. galvojau, gal prisijungt prie jusu, bet jus tokiais tempais rasot, kad spet man butu turbut be sansu
atklydau pas jus paskaitinet kaip sekasi kuo gyvenat. galvojau, gal prisijungt prie jusu, bet jus tokiais tempais rasot, kad spet man butu turbut be sansu
Uzsuk dazniau
QUOTE(Pukė @ 2009 04 15, 09:58)
as nesiau cd, manau, kad usb raktas ir kitokios laikmenos taip pat puikiai tiks... ten yra keli pc pastatyti - jei ka, vietoj galima issirinkt, ka daryt...
Sadi - isduok, kur fotkinai tokius pastatus man labai patiko
sveikos
gal kuri nors turite nuotraukyčių į temą ir spėsite sudalyvauti. deja, šiandien paskutinė diena pateikti nuotraukas fotokonkursas LK 2009
gal kuri nors turite nuotraukyčių į temą ir spėsite sudalyvauti. deja, šiandien paskutinė diena pateikti nuotraukas fotokonkursas LK 2009