O kodel su uodega?
Aš tai ten kaip koja užtaisiau.
Zitlali, dėkui.
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 23:05)
tai kodel tada su 3 kojom oi negaliu, sedziu ir zvygauju
Aš nežinau. Išsigimęs biški ponas.
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia...
Liudesys
Liudesys
Dedu dar viena savo saulėtą kelią ir noriu pasitikslint, gal praleidau - o kokia nauja savaitės tema?
Čia įtariu pusės nevienodos? kairė sunkesnė nes ten šešėlis?
Čia įtariu pusės nevienodos? kairė sunkesnė nes ten šešėlis?
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 14, 23:16)
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia..
Patinka kompozicija, spalvos, tik mergina neatrodo man liudna... gal vos sviesesnes noretusi foto
QUOTE(liamuna @ 2009 04 14, 12:56)
Aciu uz sveikinimus, taip turiu dukryte, gime balandzio 9. Trupuciuka atsigausim namuose ir kibsiu i mokslus toliau. Perbegau puslapius ant greicio, bet kokios saunuoles
Sveikinu grazi gimtadienio data 09-04-09
QUOTE(Valetta @ 2009 04 14, 13:56)
Man labai grazu, ir visai kvadratas cia tinka
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:37)
as pamaciau pati linksma
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 14, 22:16)
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia...
Liudesys
Liudesys
o man nepatinka labai jau dirbtinai atrodo, jauciu kad be tokio PS apdirbimo foto real daug geresne
sveikos,
atklydau pas jus paskaitinet kaip sekasi kuo gyvenat. galvojau, gal prisijungt prie jusu, bet jus tokiais tempais rasot, kad spet man butu turbut be sansu
Sadi, zinai, lygsvara pakankamai nebloga. tik gal vaizdelis nelabai kur nuveda
Duoma, tavo ponuli iskart izvelgiau, bet jam reiktu maziau erdves palikt. na gal , kad uzimtu 2/3 visos erdves. tada jis butu pagrindinis veikejas cia
atklydau pas jus paskaitinet kaip sekasi kuo gyvenat. galvojau, gal prisijungt prie jusu, bet jus tokiais tempais rasot, kad spet man butu turbut be sansu
Sadi, zinai, lygsvara pakankamai nebloga. tik gal vaizdelis nelabai kur nuveda
Duoma, tavo ponuli iskart izvelgiau, bet jam reiktu maziau erdves palikt. na gal , kad uzimtu 2/3 visos erdves. tada jis butu pagrindinis veikejas cia