Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Nematau jokio vyro blink.gif man peliukas su sparnais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viršui galva yra ir į apačią einant visas kūnas. ; D
papaišiau biški. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nu tu duodi! biggrin.gif tikrai laki fantazija biggrin.gif
Atsakyti
O kodel su uodega? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš tai ten kaip koja užtaisiau.

Zitlali, dėkui. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 23:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai ten kaip koja užtaisiau. 

tai kodel tada su 3 kojom lotuliukas.gif oi negaliu, sedziu ir zvygauju biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Aš nežinau. Išsigimęs biški ponas. biggrin.gif

Atsakyti
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia...

Liudesys

user posted image
Atsakyti
Dedu dar viena savo saulėtą kelią ir noriu pasitikslint, gal praleidau - o kokia nauja savaitės tema? g.gif

Čia įtariu pusės nevienodos? kairė sunkesnė nes ten šešėlis? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 15 balandžio 2009 - 01:58
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 14, 23:16)
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia..

Patinka kompozicija, spalvos, tik mergina neatrodo man liudna... ax.gif gal vos sviesesnes noretusi foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 14, 12:56)
Aciu uz sveikinimus, taip turiu dukryte, gime balandzio 9. Trupuciuka atsigausim namuose ir kibsiu i mokslus toliau. Perbegau puslapius ant greicio, bet kokios saunuoles  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif grazi gimtadienio data 09-04-09 thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 14, 13:56)
o kaip Jums sis sventinis pasto zenklas  g.gif

turbut kvadratas nesiziuri  g.gif kas dar g.gif

Man labai grazu, ir visai kvadratas cia tinka mirksiukas.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:37)
  Sakykit, matot čia žmogų? ; D Tokį storą vyrą. ; D

as pamaciau pati biggrin.gif linksma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 14, 22:16)
Mergaites, kaip jus greitai judat i prieki, nespeju su jumis, bet labai daug pramokstu jusu paskaicius... Va siandien visa vakara mokiausi su PS, rezultatas cia...

Liudesys

o man nepatinka ax.gif labai jau dirbtinai atrodo, jauciu kad be tokio PS apdirbimo foto real daug geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
atklydau pas jus paskaitinet kaip sekasi kuo gyvenat. galvojau, gal prisijungt prie jusu, bet jus tokiais tempais rasot, kad spet man butu turbut be sansu lotuliukas.gif

Sadi, zinai, lygsvara pakankamai nebloga. tik gal vaizdelis nelabai kur nuveda mirksiukas.gif

Duoma, tavo ponuli iskart izvelgiau, bet jam reiktu maziau erdves palikt. na gal , kad uzimtu 2/3 visos erdves. tada jis butu pagrindinis veikejas cia g.gif
Atsakyti