Duoma, superrrr ir tie burbulai man netrukdo - juk lomo taip ir turi but tai visgi viekia aparaciukas drauge pabandyk pafotkyt, bus nerealus portretas
Papildyta:
Armana, man tos zolytes siaip sau, tavo avatere jos graziai "soka", o cia tiesiog graziia isdestytos petruskos
RamuteS kokie drugeliai
Vugi, cia auto? plaukai judesy, ane? o veidas ryskus, man patinka kaip fotkinai
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:16)
Rasytce, žinok, gal aš vis dėl to pasiliksiu prie skaitmenos. ...................Kad labai jau brangiai man išeitų viskas. kai pagalvoji kiek juostelės visos kainuoja...
.
Aš turiu tokį klausimėlį dar.
Dėl auto fokuso.
Kaime kai buvom, man teko fotografuot kaip vyrai krepšinį žaidė.
Žodžiu viskas ant auto buvo.
Nu bet kokybė...
nu reik dar pasipraktikuot...
.
Aš turiu tokį klausimėlį dar.
Dėl auto fokuso.
Kaime kai buvom, man teko fotografuot kaip vyrai krepšinį žaidė.
Žodžiu viskas ant auto buvo.
Nu bet kokybė...
nu reik dar pasipraktikuot...
tai viskas suprantama tiesiog pasakiau, kad yra varijantas, kad taip domiesi
del fotkinimo greit judant objektams, tai reiktu Tv programa (shutter priority) pasirinkt ir bandyt bandyt bandyt
Duoma, įdomus kadras, šaunu , kad ieškai vis ko nors naujo
Nikke, pritariu, kad trūksta kojytės Bet jau ryškumas tai uhh
Vugi, nu man labai netgi nieko, tas palukų judesys liuks Gal kiek pilkoka, kontrasto norėtus, bet šeip patinka
Ramutes, įspūdingi momentai užfiksuoti.
Nikke, pritariu, kad trūksta kojytės Bet jau ryškumas tai uhh
Vugi, nu man labai netgi nieko, tas palukų judesys liuks Gal kiek pilkoka, kontrasto norėtus, bet šeip patinka
Ramutes, įspūdingi momentai užfiksuoti.
Bonda,Spanguole, Kaktuke, Jurina, Valetta, Stikline, Ninin, Sadi, RamuteS, Lamella aciu uz komentarus vartininkei! Atrodo, 10:0 mano nenaudai.
Bonda, deja, taip, padeginimu yra. Visu pirma, del to, kad fotografe nevykus, o taip pat del to, kad nustatyta buvo, kai modelis buvo toliau nuo lango. Bet fotografavimo eigoje ji bego link fotiko, griuvo, kelesi (tada ir pagautas vartininkes kadras), vel griuvo, kelesi ir toliau bego. O fotografe tuo metu guledama ant sono pyskino kiek galejo ir vis stumesi viena koja link lango (o galvoj: nedrebink aparato nekreipk horizonto). Taigi, arciau prie lango ir buvo truputi pereksponuota. Dabar jau pasiskaicius Kelbi uzsidejau, kad ekranelyje mirksetu isdegintos vietos, bet tuo metu vis tiek nebuciau spejus pasiziureti, ten visas veiksmas uzeme gal dvi sekundes, kol ji bego ir griuvinejo, o as tik kadravau, fokusavau, fotografavau ir stumiausi su koja.
Daug kas klauset del spalvu cia be actiono, kazkiek spalviskai patvarkytas RAW.
O virs rankytes ne saules zuikutis, o rozete, kuria bandziau nuklonuoti, bet nepavyko (nes rankyte toj vietoj irgi isplaukus, ne ryskumo zonoj, tai nemokejau, o ir tingejau padaryti grazu perejima i siena). Per daug ir nesistengiau nemanau, kad buitinius kadrus reikia labai nulaizyti.
Armana, sokis grazus. Liko lapeliu nuo kiausiniu dazymo? O toj tavo ankstesnej su berniuku labai patiko kadravimas, tokia tolyn isplintanti erdve, bet ryskumas tai taip, nelabai...
RamuteS, momentas su drugeliu nerealus! Bet gal visgi dar reikejo paieskoti israiskingesnio kampo, kad labiau isrysketu drugelis.
Vugi, siaip labai grazus vaisdelis, bet tie plaukai tai visgi nenaturaliai krinta, kai juos kazkas akivaizdziai kilnoja.
Duoma, tavo kadras manes neitikina, kad cia sena juostine foto. Man tai tiesiog grubokai uzdeta tekstura, ir dar tokia ne pati subtiliausia.
Bonda, deja, taip, padeginimu yra. Visu pirma, del to, kad fotografe nevykus, o taip pat del to, kad nustatyta buvo, kai modelis buvo toliau nuo lango. Bet fotografavimo eigoje ji bego link fotiko, griuvo, kelesi (tada ir pagautas vartininkes kadras), vel griuvo, kelesi ir toliau bego. O fotografe tuo metu guledama ant sono pyskino kiek galejo ir vis stumesi viena koja link lango (o galvoj: nedrebink aparato nekreipk horizonto). Taigi, arciau prie lango ir buvo truputi pereksponuota. Dabar jau pasiskaicius Kelbi uzsidejau, kad ekranelyje mirksetu isdegintos vietos, bet tuo metu vis tiek nebuciau spejus pasiziureti, ten visas veiksmas uzeme gal dvi sekundes, kol ji bego ir griuvinejo, o as tik kadravau, fokusavau, fotografavau ir stumiausi su koja.
Daug kas klauset del spalvu cia be actiono, kazkiek spalviskai patvarkytas RAW.
O virs rankytes ne saules zuikutis, o rozete, kuria bandziau nuklonuoti, bet nepavyko (nes rankyte toj vietoj irgi isplaukus, ne ryskumo zonoj, tai nemokejau, o ir tingejau padaryti grazu perejima i siena). Per daug ir nesistengiau nemanau, kad buitinius kadrus reikia labai nulaizyti.
Armana, sokis grazus. Liko lapeliu nuo kiausiniu dazymo? O toj tavo ankstesnej su berniuku labai patiko kadravimas, tokia tolyn isplintanti erdve, bet ryskumas tai taip, nelabai...
RamuteS, momentas su drugeliu nerealus! Bet gal visgi dar reikejo paieskoti israiskingesnio kampo, kad labiau isrysketu drugelis.
Vugi, siaip labai grazus vaisdelis, bet tie plaukai tai visgi nenaturaliai krinta, kai juos kazkas akivaizdziai kilnoja.
Duoma, tavo kadras manes neitikina, kad cia sena juostine foto. Man tai tiesiog grubokai uzdeta tekstura, ir dar tokia ne pati subtiliausia.
Duoma, šaunus bandymas (bet aš nesupratau visgi, ar su juostinių čia darei, ar su PS )...
Nikke atsikersijo visoms
Nikke, bet spalvu skaidrumas man patiko o kad koja stumeis tai pagirtina, bet prisiminus tavo auto, dar ne ta del geros foto padaryt galetum
Nikke, bet spalvu skaidrumas man patiko o kad koja stumeis tai pagirtina, bet prisiminus tavo auto, dar ne ta del geros foto padaryt galetum
Va NIkke tai drysta viska rezti , o as pratylejau del vugi nenaturaliai laikomu plauku, kazkaip iskarto krito i aki, kad jie yra prilaikomi, ar ne taip, vugi?
Puke, ačiū ne, neveikia, bet mes turim irgi juostinį, tik jis netoks senas. : )
Ale žinok rimtai galvoju nusipirkt juostą ir pafotografuot kartais. : )
Rasytce, Tai gerai. Ačiū už gerus norus. Ania? Aš visą laiką ant Av labiausiai mėgstu kažkaip. Nes su išlaikymu kol aš nustatinėju...
Bandysim.
Lamella, dėkui.
Nikkė, Žinau, reikia tų tekturų iš kažkur gaut. O sutilumo ir nenorėta, greičiau kaip tik, grubumo.
Ninin, Čia su ps... Dėkui.
Ale žinok rimtai galvoju nusipirkt juostą ir pafotografuot kartais. : )
Rasytce, Tai gerai. Ačiū už gerus norus. Ania? Aš visą laiką ant Av labiausiai mėgstu kažkaip. Nes su išlaikymu kol aš nustatinėju...
Bandysim.
Lamella, dėkui.
Nikkė, Žinau, reikia tų tekturų iš kažkur gaut. O sutilumo ir nenorėta, greičiau kaip tik, grubumo.
Ninin, Čia su ps... Dėkui.
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:37)
...................Aš visą laiką ant Av labiausiai mėgstu kažkaip. Nes su išlaikymu kol aš nustatinėju...
tai ir as ant Av arba P pyskinu . o su judesiu reikia Tv, kad pagautum ryskiai ta judesi - nusistatai trumpiausia imanoma pagal aplinkybes fotkinimo laika ir kitus parametrus parinks automatiskai
oi, lengva man sneket, kai pati nebandzius na geeda
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 21:16)
Merginos foto istrinti albume kur komentavimui? ar netrukdo, pailkt? kaip geriau?
netrink dar paziuresiu ryt