Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Duoma, superrrr blink.gif thumbup.gif ir tie burbulai man netrukdo - juk lomo taip ir turi but drinks_cheers.gif thumbup.gif tai visgi viekia aparaciukas biggrin.gif drauge pabandyk pafotkyt, bus nerealus portretas bigsmile.gif g.gif
Papildyta:
Armana, man tos zolytes siaip sau, tavo avatere jos graziai "soka", o cia tiesiog graziia isdestytos petruskos g.gif biggrin.gif

RamuteS kokie drugeliai blink.gif wub.gif

Vugi, cia auto? blush2.gif plaukai judesy, ane? o veidas ryskus, man patinka wub.gif kaip fotkinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:16)
Rasytce, žinok, gal aš vis dėl to pasiliksiu prie skaitmenos. ...................Kad labai jau brangiai man išeitų viskas. kai pagalvoji kiek juostelės visos kainuoja...  unsure.gif 
.
Aš turiu tokį klausimėlį dar.
Dėl auto fokuso.  unsure.gif
Kaime kai buvom, man teko fotografuot kaip vyrai krepšinį žaidė.
Žodžiu viskas ant auto buvo.
Nu bet kokybė...  doh.gif
nu reik dar pasipraktikuot...  biggrin.gif

tai viskas suprantama wink.gif tiesiog pasakiau, kad yra varijantas, kad taip domiesi smile.gif

del fotkinimo greit judant objektams, tai reiktu Tv programa (shutter priority) pasirinkt ir bandyt bandyt bandyt biggrin.gif
Atsakyti
Duoma, įdomus kadras, šaunu , kad ieškai vis ko nors naujo 4u.gif
Nikke, pritariu, kad trūksta kojytės ax.gif Bet jau ryškumas tai uhh wub.gif
Vugi, nu man labai netgi nieko, tas palukų judesys liuks wub.gif Gal kiek pilkoka, kontrasto norėtus, bet šeip patinka smile.gif
Ramutes, įspūdingi momentai užfiksuoti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 14 balandžio 2009 - 20:25
Bonda,Spanguole, Kaktuke, Jurina, Valetta, Stikline, Ninin, Sadi, RamuteS, Lamella – aciu uz komentarus vartininkei! Atrodo, 10:0 mano nenaudai. mad.gif biggrin.gif

Bonda, deja, taip, padeginimu yra. Visu pirma, del to, kad fotografe nevykus, doh.gif o taip pat del to, kad nustatyta buvo, kai modelis buvo toliau nuo lango. Bet fotografavimo eigoje ji bego link fotiko, griuvo, kelesi (tada ir pagautas vartininkes kadras), vel griuvo, kelesi ir toliau bego. O fotografe tuo metu guledama ant sono pyskino kiek galejo ir vis stumesi viena koja link lango (o galvoj: „nedrebink aparato – nekreipk horizonto“). Taigi, arciau prie lango ir buvo truputi pereksponuota. Dabar jau pasiskaicius Kelbi uzsidejau, kad ekranelyje mirksetu isdegintos vietos, bet tuo metu vis tiek nebuciau spejus pasiziureti, ten visas veiksmas uzeme gal dvi sekundes, kol ji bego ir griuvinejo, o as tik kadravau, fokusavau, fotografavau ir stumiausi su koja. biggrin.gif

Daug kas klauset del spalvu – cia be actiono, kazkiek spalviskai patvarkytas RAW.

O virs rankytes – ne saules zuikutis, o rozete, kuria bandziau nuklonuoti, bet nepavyko (nes rankyte toj vietoj irgi isplaukus, ne ryskumo zonoj, tai nemokejau, o ir tingejau padaryti grazu perejima i siena). Per daug ir nesistengiau – nemanau, kad buitinius kadrus reikia labai nulaizyti.

Armana, sokis grazus. Liko lapeliu nuo kiausiniu dazymo? biggrin.gif O toj tavo ankstesnej su berniuku labai patiko kadravimas, tokia tolyn isplintanti erdve, bet ryskumas tai taip, nelabai...

RamuteS, momentas su drugeliu nerealus! Bet gal visgi dar reikejo paieskoti israiskingesnio kampo, kad labiau isrysketu drugelis.

Vugi, siaip labai grazus vaisdelis, bet tie plaukai tai visgi nenaturaliai krinta, kai juos kazkas akivaizdziai kilnoja. doh.gif

Duoma, tavo kadras manes neitikina, kad cia sena juostine foto. biggrin.gif Man tai tiesiog grubokai uzdeta tekstura, ir dar tokia ne pati subtiliausia. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 balandžio 2009 - 20:28
Duoma, šaunus bandymas (bet aš nesupratau visgi, ar su juostinių čia darei, ar su PS blush2.gif )... thumbup.gif

Atsakyti
Nikke atsikersijo visoms lotuliukas.gif blush2.gif

Nikke, bet spalvu skaidrumas man patiko mirksiukas.gif o kad koja stumeis tai pagirtina, bet prisiminus tavo auto, dar ne ta del geros foto padaryt galetum biggrin.gif
Atsakyti
Va NIkke tai drysta viska rezti biggrin.gif , o as pratylejau del vugi nenaturaliai laikomu plauku, kazkaip iskarto krito i aki, kad jie yra prilaikomi, ar ne taip, vugi? smile.gif
Atsakyti
Puke, ačiū blush2.gif ne, neveikia, bet mes turim irgi juostinį, tik jis netoks senas. : )
Ale žinok rimtai galvoju nusipirkt juostą ir pafotografuot kartais. : )
Rasytce, Tai gerai. 4u.gif Ačiū už gerus norus. Ania? bigsmile.gif Aš visą laiką ant Av labiausiai mėgstu kažkaip. Nes su išlaikymu kol aš nustatinėju... doh.gif
Bandysim.
Lamella, dėkui. 4u.gif
Nikkė, Žinau, reikia tų tekturų iš kažkur gaut. doh.gif O sutilumo ir nenorėta, greičiau kaip tik, grubumo. bigsmile.gif
Ninin, Čia su ps... blush2.gif Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 14, 21:37)
...................Aš visą laiką ant Av labiausiai mėgstu kažkaip. Nes su išlaikymu kol aš nustatinėju...  doh.gif

tai ir as ant Av arba P pyskinu biggrin.gif. o su judesiu reikia Tv, kad pagautum ryskiai ta judesi - nusistatai trumpiausia imanoma pagal aplinkybes fotkinimo laika ir kitus parametrus parinks automatiskai biggrin.gif

oi, lengva man sneket, kai pati nebandzius doh.gif na geeda blush2.gif
Atsakyti
Merginos foto istrinti albume kur komentavimui? ar netrukdo, pailkt? kaip geriau?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 21:16)
Merginos foto istrinti albume kur komentavimui? ar netrukdo, pailkt? kaip geriau?

netrink mirksiukas.gif dar paziuresiu ryt blush2.gif
Atsakyti
Turiu dar vieną kadrą.

Sutaršymui. biggrin.gif

Sakykit, matot čia žmogų? ; D Tokį storą vyrą. ; D

Ir stovi tas ponas pakibęs lyg oras.

Jis turi tris kojas,
Jo pilvas didokas,
Ir plikė apšviečia visus.

Lyg povas dailus
Jis stebi didingai
Visus praeivius.