Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Ačiū labai visoms. 4u.gif
Ediper, aš viską puikiai suprantu. mirksiukas.gif

O daba dėl saulės ziukučių... Yra brušai. Nu ta prasme gali dėti juos per fotošopą.
http://m-ajinah.devi...h-Set-106015559
Spauskit dešinėje download. : )

4u.gif

Man kol kas dar nelabai išeina su jais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 14:17)
Nagi, rusciosios kritikes, raitokites rankoves, galaskit kirvius, atsinesu darbeli jusu kritikai ir sudirbimui. Stikline, isauso tavo saldaus kersto valanda!  biggrin.gif

Idedu foto - man patinka jos nuotaika, verzlumas ir siaura ryskumo zona (del ko atrodo, kad mergaite lipa per ekrana), o vat del ko noreciau paklausti tai del kadravimo.  4u.gif

Vartininke

lotuliukas.gif prajuokinai. Nekerštinga aš tongue.gif bet kojytės man trūksta šiuo atveju...galbūt jei būtų kokia serija....su tam tikra idėja galbūt ir netrūktų, bet negarantuoju biggrin.gif šiuo atveju mergytė remiasi ta kojyte į žemę, o dabar kai jos nėra tarsi nėra kuo remtis...taigi objektas lieka toks nestabilus... nesu už idealią kompoziciją, bet kartais žiūri į foto ir atrodo kažko trūksta, tai šiuo atveju trūksta kojos biggrin.gif nors šiaip tokią foto mielai pasilikčiau šeimyniniam albume thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 14, 13:30)
unsure.gif ahaaaaa, tureciau galet, ale neiseina  doh.gif va kitiem pasakyt ir sudeliot kazkaip iseina, o vat kai paciai reikia fotkint  .. . .. . . . ..  unsure.gif

nugis, ne vienai tau taip mirksiukas.gif mirksiukas.gif nors as ir pasakyt dazniausia negaliu, kas ir kaip geriau butu blush2.gif tik is patirties, atradimo budu ax.gif biggrin.gif
o dar kai kas sako vaikus fotkint ir eksperimentuot ant islaikymo -nu ka as zianu... as su zavo zaibiene nespeju nikaip doh.gif nu netenkina ryskumas ir t.t -nors tu ka doh.gif verysad.gif o atejau cia mokytis tai, kad fotkes bent vaiko padoresnes butu -deja deja..kol kas cia nulis zingsniu i prieki cool.gif o a la studijiniu as nemegeja, zinau, kad kazi ar net bandysiu cool.gif

o tu ten su kokiu ojektyvu fotkijai? ta gamta? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 14 balandžio 2009 - 14:27
QUOTE(liamuna @ 2009 04 14, 14:02)
Ai dar, Zitlali (jei turiu galimybe) arba Ruste, imeskit i pirmaja zinute nuoroda i 25 tema, kad nepasimestu  4u.gif

įmesiu smile.gif
Atsakyti
Norėčiau jums parodyti, kritika laukiama blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 14:28)
Norėčiau jums parodyti, kritika laukiama  blush2.gif

vat veido man noris ryskesnio blush2.gif nors tu ka doh.gif ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

O kiek jau grožių pridėjote wub.gif Bandysiu pasisakyti, bet nedaug...

Spanguolė, tiltas visai nieko (tik prašosi korekcijų)...
Nikke, kaip Vartininkei , toks kadravimas netinka wink.gif bet kaip šiaip, man visai nekliūna... Bet spalvos tai fantastiškos. Man vis knieti tokių nuostabių nuotraukų pažiūrėti originalus lotuliukas.gif

Vasaraite, pirmoje nuotraukoje visgi norėčiau matyti ir langą su pilnu atvaizdu...

Rasytsce, žvirblis gerulis thumbup.gif

Šiandien buvau pas draugę, pasiprašiau pafotkinti jos mažylę... (vėliau ištrinsiu)...

user posted image

user posted image user posted image

Atsakyti
Bliamba, tokį traktatą apie Nikkes foto surašiau ir mažoji sutvarkė doh.gif verysad.gif
Pritariu visom - kojos reik smile.gif Nu koks gi vartininkas be kojos? Va tavo berniukas gaudantis vėją irgi buvo ne pagal taisykles, bet ten tas tiko. Gaudo vėją, greit bėga viskas čiki. O čia - mergytė gaudo kamuolį, kamuolys atriedės iš kur? iš priekio turėtų, bet ten nėra vietos - blogai. O virš galvos vietos palikta - kam??? Matai, jei būtų tokia paprasta foto kur pažiūrėjai - gražu, ryšku, šviesu - užvertei ir pamiršai, tada būtų ok. Bet čia jau kuri istoriją, kelia mintis foto ir kyla neaiškumai.... Gražink vaikui koją cool.gif

Ačiū už komentarus mano saulės gaudynėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 14, 12:21)
Vasaraitės pirma irgi labai labai  wub.gif tik tas  atspindys netilpęs  ax.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 04 14, 12:35)
labiausiai patiko 1 foto, tik gaila nukirpto atspindžio
Portretinėj veidas labai baltas, bet šiap gražu

QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 13:41)
Vasaraite, man labai patinka pirma ir trečia nuotraukytės wub.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 04 14, 13:42)
Pirmoji gera, gal dar norėtųsi kokio patobulinimo, bet net nežinau kokio  g.gif . Antrajai noris daugioau ryškumo

QUOTE(vugi @ 2009 04 14, 13:54)
Man pirma labai smile.gif ir spalvos svelnios ir kompozicija nekliuna, o nestukes vertikalios gal labiau noreciau wink.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 13:57)
Vasaraite, pirmos nuotaika patiko. Paskutine tai turbut persarpinta, ypac akys?  g.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 14, 14:44)
Vasaraite, man labai patinka pirma  rolleyes.gif ir trecia, tik jei jau sakai, kad ten  nestuke.gif tai noretusi ir matyti  ax.gif

Aciu mergaites 4u.gif Nestuke dar su maziuku pilvuku, tai labai kompleksuoja biggrin.gif Veliau as ja pakankinsiu lotuliukas.gif

Atsakyti
Zitlali, medziaga pirk sintetine, nesiglamzancia, prie kurios neliptu pukai, gerai krentancia mirksiukas.gif tokios dazniausiai buna poliesteris - turiu ir balta, ir juoda, super smile.gif jokiu budu ne drobe, ne lina, ne medvilne, ne viskoze, jos glamzos labai ax.gif

Ninin, labai jau maza ryskumo zona g.gif

Armanos berniukas patiko wub.gif

Vasaraites
pirmoji, tik atspindzio labai gaila, butu zymiai geriau su juo, dar pavaikyk tu dicke savo biggrin.gif

daugiau nepamenu, galva kvadratine ir taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 14, 15:25)
o tu ten su kokiu ojektyvu fotkijai? ta gamta? mirksiukas.gif

niugi su savo paprastu darbiniu 18-200 mm biggrin.gif neturiu macro, a nei macro ziedo bent jau, tai tik tiek ir tegaliu pritraukt ir sufokusuot is arciausiai kiek matesi rolleyes.gif noreciau is arciau, bet . . .palauksiu geresniu laiku biggrin.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 14, 15:43)
Rasytsce, žvirblis gerulis  thumbup.gif

Šiandien buvau pas draugę, pasiprašiau pafotkinti jos mažylę... (vėliau ištrinsiu)...

ir as dziaugiuosi kad pavyko ji nupyskint biggrin.gif, nors fotikas buvo su uzrakintu objektyvu ir isjungtas, tai mikliai spejau zaibo greitumu ijungt, atrakint objektyva, suzoomint, sufokusuot ir nuspaust mygtuka karsta.gif - pasiseke nereaaaliai biggrin.gif

labai graziai vaikiuka "pagavai", tik va paskutiniasias fotkes irgi noretusi pamatyt landscape gal ax.gif ar naudojai kokia actiona, ir jei taip, tia koki? smile.gif

pagaliau ismokau naudotis tai actionais per PS, tai dabar nezinau kur kuri naudot biggrin.gif

------------------------
Puke, matei, taves jau iesko kitoj temoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 14, 16:09)
Zitlali, medziaga pirk sintetine, nesiglamzancia, prie kurios neliptu pukai, gerai krentancia mirksiukas.gif tokios dazniausiai buna poliesteris - turiu ir balta, ir juoda, super smile.gif jokiu budu ne drobe, ne lina, ne medvilne, ne viskoze, jos glamzos labai ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti