Ačiū labai visoms.
Ediper, aš viską puikiai suprantu.
O daba dėl saulės ziukučių... Yra brušai. Nu ta prasme gali dėti juos per fotošopą.
http://m-ajinah.devi...h-Set-106015559
Spauskit dešinėje download. : )
Man kol kas dar nelabai išeina su jais.
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 14:17)
Nagi, rusciosios kritikes, raitokites rankoves, galaskit kirvius, atsinesu darbeli jusu kritikai ir sudirbimui. Stikline, isauso tavo saldaus kersto valanda!
Idedu foto - man patinka jos nuotaika, verzlumas ir siaura ryskumo zona (del ko atrodo, kad mergaite lipa per ekrana), o vat del ko noreciau paklausti tai del kadravimo.
Vartininke
Idedu foto - man patinka jos nuotaika, verzlumas ir siaura ryskumo zona (del ko atrodo, kad mergaite lipa per ekrana), o vat del ko noreciau paklausti tai del kadravimo.
Vartininke
prajuokinai. Nekerštinga aš bet kojytės man trūksta šiuo atveju...galbūt jei būtų kokia serija....su tam tikra idėja galbūt ir netrūktų, bet negarantuoju šiuo atveju mergytė remiasi ta kojyte į žemę, o dabar kai jos nėra tarsi nėra kuo remtis...taigi objektas lieka toks nestabilus... nesu už idealią kompoziciją, bet kartais žiūri į foto ir atrodo kažko trūksta, tai šiuo atveju trūksta kojos nors šiaip tokią foto mielai pasilikčiau šeimyniniam albume
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 14, 13:30)
ahaaaaa, tureciau galet, ale neiseina va kitiem pasakyt ir sudeliot kazkaip iseina, o vat kai paciai reikia fotkint .. . .. . . . ..
nugis, ne vienai tau taip nors as ir pasakyt dazniausia negaliu, kas ir kaip geriau butu tik is patirties, atradimo budu
o dar kai kas sako vaikus fotkint ir eksperimentuot ant islaikymo -nu ka as zianu... as su zavo zaibiene nespeju nikaip nu netenkina ryskumas ir t.t -nors tu ka o atejau cia mokytis tai, kad fotkes bent vaiko padoresnes butu -deja deja..kol kas cia nulis zingsniu i prieki o a la studijiniu as nemegeja, zinau, kad kazi ar net bandysiu
o tu ten su kokiu ojektyvu fotkijai? ta gamta?
QUOTE(liamuna @ 2009 04 14, 14:02)
Ai dar, Zitlali (jei turiu galimybe) arba Ruste, imeskit i pirmaja zinute nuoroda i 25 tema, kad nepasimestu
įmesiu
Norėčiau jums parodyti, kritika laukiama
QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 14:28)
Norėčiau jums parodyti, kritika laukiama
vat veido man noris ryskesnio nors tu ka
O kiek jau grožių pridėjote Bandysiu pasisakyti, bet nedaug...
Spanguolė, tiltas visai nieko (tik prašosi korekcijų)...
Nikke, kaip Vartininkei , toks kadravimas netinka bet kaip šiaip, man visai nekliūna... Bet spalvos tai fantastiškos. Man vis knieti tokių nuostabių nuotraukų pažiūrėti originalus
Vasaraite, pirmoje nuotraukoje visgi norėčiau matyti ir langą su pilnu atvaizdu...
Rasytsce, žvirblis gerulis
Šiandien buvau pas draugę, pasiprašiau pafotkinti jos mažylę... (vėliau ištrinsiu)...
Bliamba, tokį traktatą apie Nikkes foto surašiau ir mažoji sutvarkė
Pritariu visom - kojos reik Nu koks gi vartininkas be kojos? Va tavo berniukas gaudantis vėją irgi buvo ne pagal taisykles, bet ten tas tiko. Gaudo vėją, greit bėga viskas čiki. O čia - mergytė gaudo kamuolį, kamuolys atriedės iš kur? iš priekio turėtų, bet ten nėra vietos - blogai. O virš galvos vietos palikta - kam??? Matai, jei būtų tokia paprasta foto kur pažiūrėjai - gražu, ryšku, šviesu - užvertei ir pamiršai, tada būtų ok. Bet čia jau kuri istoriją, kelia mintis foto ir kyla neaiškumai.... Gražink vaikui koją
Ačiū už komentarus mano saulės gaudynėms
Pritariu visom - kojos reik Nu koks gi vartininkas be kojos? Va tavo berniukas gaudantis vėją irgi buvo ne pagal taisykles, bet ten tas tiko. Gaudo vėją, greit bėga viskas čiki. O čia - mergytė gaudo kamuolį, kamuolys atriedės iš kur? iš priekio turėtų, bet ten nėra vietos - blogai. O virš galvos vietos palikta - kam??? Matai, jei būtų tokia paprasta foto kur pažiūrėjai - gražu, ryšku, šviesu - užvertei ir pamiršai, tada būtų ok. Bet čia jau kuri istoriją, kelia mintis foto ir kyla neaiškumai.... Gražink vaikui koją
Ačiū už komentarus mano saulės gaudynėms
QUOTE(Sadi @ 2009 04 14, 12:21)
Vasaraitės pirma irgi labai labai tik tas atspindys netilpęs
QUOTE(Jurina @ 2009 04 14, 12:35)
labiausiai patiko 1 foto, tik gaila nukirpto atspindžio
Portretinėj veidas labai baltas, bet šiap gražu
Portretinėj veidas labai baltas, bet šiap gražu
QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 13:41)
Vasaraite, man labai patinka pirma ir trečia nuotraukytės
QUOTE(Loreli @ 2009 04 14, 13:42)
Pirmoji gera, gal dar norėtųsi kokio patobulinimo, bet net nežinau kokio . Antrajai noris daugioau ryškumo
QUOTE(vugi @ 2009 04 14, 13:54)
Man pirma labai ir spalvos svelnios ir kompozicija nekliuna, o nestukes vertikalios gal labiau noreciau
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 13:57)
Vasaraite, pirmos nuotaika patiko. Paskutine tai turbut persarpinta, ypac akys?
QUOTE(Valetta @ 2009 04 14, 14:44)
Vasaraite, man labai patinka pirma ir trecia, tik jei jau sakai, kad ten tai noretusi ir matyti
Aciu mergaites Nestuke dar su maziuku pilvuku, tai labai kompleksuoja Veliau as ja pakankinsiu
Zitlali, medziaga pirk sintetine, nesiglamzancia, prie kurios neliptu pukai, gerai krentancia tokios dazniausiai buna poliesteris - turiu ir balta, ir juoda, super jokiu budu ne drobe, ne lina, ne medvilne, ne viskoze, jos glamzos labai
Ninin, labai jau maza ryskumo zona
Armanos berniukas patiko
Vasaraites pirmoji, tik atspindzio labai gaila, butu zymiai geriau su juo, dar pavaikyk tu dicke savo
daugiau nepamenu, galva kvadratine ir taip
Ninin, labai jau maza ryskumo zona
Armanos berniukas patiko
Vasaraites pirmoji, tik atspindzio labai gaila, butu zymiai geriau su juo, dar pavaikyk tu dicke savo
daugiau nepamenu, galva kvadratine ir taip
QUOTE(bonda @ 2009 04 14, 15:25)
o tu ten su kokiu ojektyvu fotkijai? ta gamta?
niugi su savo paprastu darbiniu 18-200 mm neturiu macro, a nei macro ziedo bent jau, tai tik tiek ir tegaliu pritraukt ir sufokusuot is arciausiai kiek matesi noreciau is arciau, bet . . .palauksiu geresniu laiku
QUOTE(Ninin @ 2009 04 14, 15:43)
Rasytsce, žvirblis gerulis
Šiandien buvau pas draugę, pasiprašiau pafotkinti jos mažylę... (vėliau ištrinsiu)...
ir as dziaugiuosi kad pavyko ji nupyskint , nors fotikas buvo su uzrakintu objektyvu ir isjungtas, tai mikliai spejau zaibo greitumu ijungt, atrakint objektyva, suzoomint, sufokusuot ir nuspaust mygtuka - pasiseke nereaaaliai
labai graziai vaikiuka "pagavai", tik va paskutiniasias fotkes irgi noretusi pamatyt landscape gal ar naudojai kokia actiona, ir jei taip, tia koki?
pagaliau ismokau naudotis tai actionais per PS, tai dabar nezinau kur kuri naudot
------------------------
Puke, matei, taves jau iesko kitoj temoj?
QUOTE(Pukė @ 2009 04 14, 16:09)
Zitlali, medziaga pirk sintetine, nesiglamzancia, prie kurios neliptu pukai, gerai krentancia tokios dazniausiai buna poliesteris - turiu ir balta, ir juoda, super jokiu budu ne drobe, ne lina, ne medvilne, ne viskoze, jos glamzos labai
aciu