Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 14, 13:39)
medžiagų pardėj smile.gif  juodą pirkau tokią ale drobę, bet labai nepatiko, nes traukė dulkes visas  doh.gif  tai dabar kažkur pakavota biggrin.gif o baltą labai fainą nusipirkau...berods šifonas, nežinau aš tų pavadinimų  doh.gif  bet patiko pačiupinus, tai ir paėmiau  biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 13:41)

Aš pirkau baltą medžiagą fonui audinių parduotuvėj ax.gif .

supratau 4u.gif merci

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 13:57)
labai patiko Zitlali makrogyvunija, ir aplinka labai faina! jega tas makro objektyvas... Tik gal platesnes ryskumo zonos noretusi. Uch tu, vabalu medziotoja...  biggrin.gif Ar gavai RAW konverteri? Turiu Canonini, jei ka.  4u.gif

joa, parsisiunciau, bet kadangi esu da pradedanti tai zinok skirtumo nematau su kuo fotkint, tik daugiau laiko uzima tvarkant fotkes su raw.. tai kol kas jpeg pasitenkinsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos po švenčių 4u.gif

Man labai patiko visos macro foto wub.gif , vakar pati gavau progą pasidžiaugti macro objektyvu valandėlę, tai laimės kiek buvo bigsmile.gif , bet iš to džiaugsmo tai neypač daug ką turiu parodyti unsure.gif , tai tik kelios jūsų teismui ax.gif

šita fototgrafuota su poliarizaciniu stiklu, tai turbūt per daug nutamsinau g.gif

user posted image

Čia gal reikėjo platesnės ryškumo zonos unsure.gif
user posted image

O čia ar labai vaizdą gadina ta kita gėlė? g.gif
user posted image

Ar tinka į kelio temą? g.gif (šita tai jau su kitiniu fotkinta)
user posted image

[color=yellow](vakar su pusbroliu buvau susitikus, o jis su visa fotografavimo amunicija buvo atvažiavęs bigsmile.gif ir televykas ir plačiakampis ir makro ir dar kažkos objektyvas, ant visų ar tai UV ar poliarizaciai stiklai thumbup.gif , tai kaip

Niike, aš tikrai mažai žinių turiu apie kadravimą ir visa kitą, bet tavo foto norėtųsi kad būtų abi kojytės, na juk vartininkas be vienos kojos ne koks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 14 balandžio 2009 - 13:35
Nikke, visgi man kojytes truksta. O kas del kadravimo placiaja prasme, tai tiesiog gal ne taisykles yra esme. Man nuotraukoje specifinis kadzavimas arba ziurisi arba ne, priklausomai ka autorius nori pasakykit. Profu foto daznai matau nukirstas galunes ne pagal taisykles, bet jos visai nekrinta i akis.

Bet tavo foto ryskumas ir spalvos mane veza thumbup.gif
Spanguole, tamsokos foto, bet makro objektyvo labai noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 14, 10:55)
sita man irgi gal mirksiukas.gif  bet su tokia technika ir ziniom gali ir geriau mirksiukas.gif

unsure.gif ahaaaaa, tureciau galet, ale neiseina doh.gif va kitiem pasakyt ir sudeliot kazkaip iseina, o vat kai paciai reikia fotkint .. . .. . . . .. unsure.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 04 14, 11:42)
Rasytce, švelni šakelė ir gerai pagautas žvirbliukas

pavadinimų visom nerašau , tiesiog...

gerai kad nespurdejo tas zvirbliukas, bet tik tiek imanoma isdidint, daugiau tai viskas liejasi

man 5-oji tavo su voratinkliu labiausiai smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 04 14, 12:16)
apskritai labai nustebau pafotkinus lauke dienos šviesoj, nes namuose jau buvau nusivilus juo.

lauke aplamai viskas daug paprasciau wink.gif - daug sviesos gi smile.gif o va viduj tai oooooooi kaip nepaprasta smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 04 14, 13:56)
Aciu uz sveikinimus, taip turiu dukryte, gime balandzio 9.

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 14:17)
Vartininke

Nagi, rezkit.  bigsmile.gif Tai diskusija ne tik apie viena foto, bet ir platesne prasme, apie kadravima.

man trūksta kojos, bet jei atsirastų koja tada reiktų palikt daugiau erdvės ir žvilgsniui ir dar galbūt reikia mažiau erdvės virš galvos , bet iš esmės tai man kadravimas tamsus miškas, ir kartais sako kad blogai kad viduryje, bet aš nieko blogo tame nematau. Kartais atrodo kad mes jau bijom to viduriuko ir jei jau kadravimas centruotas tai jau ir blogai.
Liamunai didžiausi sveikinimai 4u.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 14 balandžio 2009 - 13:36
Merginos, as mesiu nuo siol foto i kritikos albuma 4u.gif tik man idomu, kaip ten atsirinkt, nemazai bus... o kiekviena savo atskiro nenorit susikurti tenai? ar uztenka jum ten visko kaip yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 13:38)
Merginos, as mesiu nuo siol foto i kritikos albuma  4u.gif tik man idomu, kaip ten atsirinkt, nemazai bus... o kiekviena savo atskiro nenorit susikurti tenai? ar uztenka jum ten visko kaip yra  ax.gif

vieno albumo visom per akis blush2.gif nevisos kasdien ten lankos blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir deda ten kazka irgi ne visos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 14, 14:40)
vieno albumo visom per akis blush2.gif  nevisos kasdien ten lankos blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ir deda ten kazka irgi ne visos blush2.gif

Supratau... na , as ten mesiu, otai kai zmones fotkinu, o cia viesa... tongue.gif cia tik vabaliukus mesiu, tikiuosi nuo ju i galva negausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 14, 11:01)
Jurina, ta su geltonom gėlėm labiausiai smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi ta graziausia

Vasaraite, man labai patinka pirma rolleyes.gif ir trecia, tik jei jau sakai, kad ten nestuke.gif tai noretusi ir matyti ax.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 13:17)
Vartininke

g.gif
mano manymu, kojos vartininkei tikrai truksta unsure.gif ir dar seseliukas virs desines rankytes maiso blush2.gif bet spalvos ir kokybe thumbup.gif

Spanguole, aisku, kad tinka i kelio tema, tai juk ir yra kelias i vandeni rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 14 balandžio 2009 - 14:01
Sveikos, šimtas metų doh.gif blush2.gif be neto sėdžiu, gaunu karts nuo karto prisėst trumpam, ale nespėju iki jūsų dasikast. susirūpinau, kad neišbrauktumėt, tikiuos artimiausiu metu pavyks prisėst dažniau, nes saviškį pagaliau daržan leisiu, tai laiko šiek tiek daugiau bus.
dėl ND net nežinau, kokia dabar tema, eisiu pažėsiu...
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 04 14, 14:31)
..................... Kartais atrodo kad mes jau bijom to viduriuko ir jei jau kadravimas centruotas tai jau ir blogai.

o man labai daznai gaunasi per viduri ax.gif ir nesuku sau galvos, nes ten fotkes ne konkursines biggrin.gif
Atsakyti
o kaip Jums sis sventinis pasto zenklas g.gif
QUOTE(Valetta @ 2009 04 12, 14:19)

turbut kvadratas nesiziuri g.gif kas dar g.gif
Atsakyti