Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 14, 12:17)
Labukas,
O jau grozybiu pridejot wub.gif , visoms po  4u.gif
Ypac patiko lamellos senelis thumbup.gif
Pukes dukrytes trecia foto wub.gif

Liamuna...  wub.gif  Sveikinu susilaukus dukrytes wub.gif

kadangi daugiausia savo mazaja fotkinu, tai savaitgali paganiau didziaja biggrin.gif

Kritikai blush2.gif

labiausiai patiko 1 foto, tik gaila nukirpto atspindžio
Portretinėj veidas labai baltas, bet šiap gražu
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 04 14, 12:21)
Jurina man labai patiko kaip pirmoj foto tie rudi užsisuka spyrale aplink kotą  thumbup.gif tik nepatinka kad ta šaka eina per patį viduriuką.

Vasaraitės pirma irgi labai labai  wub.gif tik tas  atspindys netilpęs  ax.gif

na aš irgi abejojau, bet o kaip tada patalpint tą šaką , įstrižai? irgi banalu, aš čia taikiau kad tie ale šiškiukai būtų trečdalių susikirtimų taškuose, i pati šakelė ir dalina į trečdalius foto.
Papildyta:
Zitali ar taip turėjai omeny?
user posted image
Atsakyti
Kazkaip panasiai, padaryk dar Filter-sharpen-Unsharp mask kad astresne butu nuotrauka smile.gif tik forma gal nedaryk kvadrato... gal horizontalia? g.gif nzn net... as kvadratu nlb...

Tai daugiau nieks fonus kur pirkot neisduosit ania biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 balandžio 2009 - 11:56
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 12:40)

medžiagų pardėj smile.gif juodą pirkau tokią ale drobę, bet labai nepatiko, nes traukė dulkes visas doh.gif tai dabar kažkur pakavota biggrin.gif o baltą labai fainą nusipirkau...berods šifonas, nežinau aš tų pavadinimų doh.gif bet patiko pačiupinus, tai ir paėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 14, 09:55)
Armana, ten ne su spring actionu kokiu -spalvytes wub.gif  wub.gif  wub.gif bet prie ryskumu kabinciaus ax.gif

Ne, ten naudojau kelis iš Presets (lyg cross processing).

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 11:40)

Aš pirkau baltą medžiagą fonui audinių parduotuvėj ax.gif .

Jurina, o jau augalėlių įvairovė ir grožis, super drinks_cheers.gif

Vasaraite, man labai patinka pirma ir trečia nuotraukytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 13, 19:43)
Mergaites, pagalvojau kaip mokinates photoshopa? Turiu knygu, bet galvoju, gal kokia info ar pamokas internete turit bigsmile.gif

Man geriausia Adobe Photoshop CS3 Vaizdžiai Patarimai ir gudrybės. Nors vien iš jos pradėt irgi sunkoka, tai aš lankia dar kelias pamokas privačiai.

QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 22:07)
o kaip toks vaizdelis? g.gif tas žalias atspindys jaučiu labai maišo? bandyk klonuot ar trint lauk? ax.gif

"vakare"
.

Gražus kadras ir tas atspindys nemaišo.

QUOTE(Sadi @ 2009 04 14, 09:16)
aš dar tokius bandžiaut gaut kad į ritmą dėt, bet saulę gavau, ritmo ne  verysad.gif

"pagauta saulė"

Labai gerai pagautas atspindys smile.gif

Labai gerai pagautas atspindys smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 14, 11:17)
kadangi daugiausia savo mazaja fotkinu, tai savaitgali paganiau didziaja biggrin.gif

Kritikai blush2.gif

Pirmoji gera, gal dar norėtųsi kokio patobulinimo, bet net nežinau kokio  g.gif

Pirmoji gera, gal dar norėtųsi kokio patobulinimo, bet net nežinau kokio g.gif . Antrajai noris daugioau ryškumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 14 balandžio 2009 - 12:44
QUOTE(Jurina @ 2009 04 14, 11:42)
Sveiki visi smile.gif
pavadinimų visom nerašau , tiesiog...
Pavasaris

Man gelytes labiausiai patiko, o kitos tai blush2.gif labai kliuvo, kad viduriukas

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 14, 12:17)
Labukas,

Kritikai blush2.gif

[O cia  nestuke.gif portretine

[

Man pirma labai smile.gif ir spalvos svelnios ir kompozicija nekliuna, o nestukes vertikalios gal labiau noreciau wink.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus, taip turiu dukryte, gime balandzio 9. Trupuciuka atsigausim namuose ir kibsiu i mokslus toliau. Perbegau puslapius ant greicio, bet kokios saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Lamella, man mociute ne per pilka, bet plokstoka... ir rauksles per daug uzryskintos, gal nereikia tokio juodumo? Gal dar akis siek tiek nuleisciau i trecdali. Bet sitos priekabes nei kiek nenuvertina foto kokybes. Abu seneliu portretai - tiesiog profesionalios nuotraukos, auksciausia kokybe! Saunuole!

labai patiko Zitlali makrogyvunija, ir aplinka labai faina! jega tas makro objektyvas... Tik gal platesnes ryskumo zonos noretusi. Uch tu, vabalu medziotoja... biggrin.gif Ar gavai RAW konverteri? Turiu Canonini, jei ka. 4u.gif

Sadi, man tai tas zalias saules zuikutis ant gelytes nelabai... O varle jega - tokia ramybe, kaip is Islandijos naturaliu baseinu... tongue.gif O ta saulute tai irgi nelabai man, toks kaip ir nuobodokas fonas. blush2.gif

Jurina, man trecia nuo galo wub.gif

Vasaraite, pirmos nuotaika patiko. Paskutine tai turbut persarpinta, ypac akys? g.gif

Atsakyti
Ai dar, Zitlali (jei turiu galimybe) arba Ruste, imeskit i pirmaja zinute nuoroda i 25 tema, kad nepasimestu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 14, 11:17)

pirma visai nieko mirksiukas.gif ir paskutine mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 04 14, 12:56)
Aciu uz sveikinimus, taip turiu dukryte, gime balandzio 9.
sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

Zitlali vabalai patiko, bet irgi noretus daugiau ryskumo zonos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nagi, rusciosios kritikes, raitokites rankoves, galaskit kirvius, atsinesu darbeli jusu kritikai ir sudirbimui. Stikline, isauso tavo saldaus kersto valanda! biggrin.gif

Idedu foto - man patinka jos nuotaika, verzlumas ir siaura ryskumo zona (del ko atrodo, kad mergaite lipa per ekrana), o vat del ko noreciau paklausti tai del kadravimo. 4u.gif

Vartininke
user posted image

Daznai musu temoj matau, kad jus kritikuojat, jei buna nukirstos kokios kuno dalys. Karts nuo karto pagalvoju: bet juk nebutinai turi buti kadruojamas visas zmogus. Va situo vartininkes atveju - mano galva, labiausiai taisykles atitinkantis kadravimas butu, jei visas vaikas tilptu i kadra, nuotrauka gulscia, mergaites galva virsutiniame desiniame trecdaliu susikirtime. Bet kai pagalvoji - tai juk tokia kompozicija ir pati nuoboziausia! doh.gif Dar galima butu didinti erdves virsuj ir kairej, kad tilptu visas vaikas, galvyte apatiniame trecdaliu susikirtime - bet, praktiskai ziurint, tada objektas per mazas...

Taigi, mano supratimu, kaip ir idealiausias kadravimas butu toks, koks dabar ir yra, tik reikejo fotografuoti is toliau ir kairej palikti koki centimetra vietos. g.gif Kaip jus galvojat?

Nagi, rezkit. bigsmile.gif Tai diskusija ne tik apie viena foto, bet ir platesne prasme, apie kadravima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 balandžio 2009 - 13:19
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 14, 13:17)

Vartininke

man siuo atveju tos kojos turbut ir truksta g.gif g.gif galbut... g.gif nes kai viena yra, kita nera -ne nezinau doh.gif bet gera tema uzvedei thumbup.gif nes man irgi daug neaiskumu su tuo kadravimu doh.gif

o veidas cia neisdeges? g.gif

siaip spalvikes mielos? ka darei ar nieko? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 14 balandžio 2009 - 13:20