Lamella, super! Bet pavadinimas tai mano akimis netinkamas, niekas cia neverkia, kaip tik labai siltos, grazios spalvos, nuotrauka spinfuliuoja lengvuma ir tyruma, o ne asaras. Nu labai patiko.
Peperoni, as siaip jb ne gerbeja, bet sita labai patiko, labai grazios "spalvos".
Ir antras planas gerai ziurisi.
Zitlali, labai zaviuosi tavo progresu ir aktyvomis pastangomis.
Gal truputi su sypsena ziuriu i tai, kad is pradziu deklaravai, kad tau nepainka dirbtines photoshopines spalvos, o dabar pati gausiai naudoji efektus.
Bet tokia daugumos is musu pradzia (kaip ir mano - as tai is viso pradziu pradzioj). Tavo portretuku tai vat spalvos man ir nelabai. O siaip turi gera fotografo aki, pagauni puikiu kadru!
Saunuole, varyk i prieki!
Ninin, koreguotas kelias man labiau patiko.
Ju.Ju, vienisa grazuoli jei pakadruotum labiau i trecdali, butu labai grazu, geros spalvos.
Sidabrine, mano akimis, pagrindine klaida, kad teko ieskoti po visa foto, ka tu cia norejai nufotografuoti!
Po to pamaciau ta varle. Netinkamas kadravimas (varle per viduri). O va antras varlynas jau kompoziciskai gerai ziurisi.
Ruste, sveikatos ir stiprybes jums!!!
O antyte netinkamai pakadruota (sucentruota).
Mergaites, o man zinokit truputi liudna del to, kas darosi musu temoje per paskutines gal dvi savaites.
Toks jausmas, kad temele pamazu virsta tiesiog malonaus pasibendravimo, pasipliurpimo, o ne mokymosi fotografuoti vieta. Kazkaip labai aiskiai jauciu, kad kokybe slysta is ranku, belieka tik begimas pavirseliu. Va, ir pazengusios mus anksciau taip daznai savo apsilankymais dziugindavo, o dabar tik pasirodo kaip jaunas menulis ir dingsta, toks jausmas, kad pasimeta musu bruzgynuose...
Musu cia siaip labai daug, virs keturiasdesimt, taigi, labai lengva linksmai uzsipliurpti ir pamirsti, ko cia susirinkom. Bet juk visa diena temoje sedi tik keli zmones, o dauguma uzsuka viena ar du kartus per diena, o tada jau tenka ilgai skaityti visos dienos pasibendravimus. Man asmeniskai labiau patiktu, jei cia butu vengiama bereikalingu pasiplepejimu ir pasalines informacijos. Taciau pabreziu, kad sakau tai visai nekategoriskai, tiesiog visai nepiktai ir geranoriskai pasakau savo nuomone. Jei daugumai toks temos pobudis patinka - as ne pries, viskas tvarkoj.