Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(bonda @ 2009 04 10, 08:45)
geras bigsmile.gif tik noretus ne visai centre mirksiukas.gif bet vis tiek patinka man kazkuo mirksiukas.gif

Na gi cia sena... daryta, tada kada kaip tik ismanydama stengiausi viska patalpinti kas svarbu i centra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir koks man stresas buvo, kai suzinojau tai yra blogis doh.gif Dabar kovoju su siuo iprociu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 09:54)
Oj sitos suppper, varliu dzigitas  lotuliukas.gif pagavai nusikaltimo vietoje  lotuliukas.gif labai tinka pavasariui  thumbup.gif kaip rankom apsikabinus biggrin.gif uoj... gerules

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 08:44)

ryskios varles bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 08:55)
Na gi cia sena... daryta, tada kada kaip tik ismanydama stengiausi viska patalpinti kas svarbu i centra  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ir koks man stresas buvo, kai suzinojau tai yra blogis  doh.gif Dabar kovoju su siuo iprociu  cool.gif

tai ten ne tau adresavau biggrin.gif kazkada ir as galvojau, kad centras tai didelis geris ax.gif o dar gi fotikuose budavo tik per viduri visi remukai tongue.gif o dar PS nebuvo ne mintyse, ne zinojime turbut doh.gif tongue.gif
Atsakyti
labas rytas, pirmiausia oftopikai: mano panai vėl 38,4 sad.gif vakar 39 į pavakarę buvo...pneumonija siautėja...eisim pas gydytoją, reikia plaučiukus klausyti, vaistus jaučiu tęsim, ir kraujo atsakymus sužinoti reikia...

supykau ant savęs, kad nėra jokio noro fotografuoti...
ND dalyvauju, tad iš sąrašo nemeskite jie dingsiu...matote kokia pekla čia pas mus dedasi su tom ligom...

kaip jum tas frantas?

kad centre, tai nutuokiu, kad negerai, bet nėra tekę iš taip arti fotografuoti paukščio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 08:44)

lotuliukas.gif meiluziai
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 08:44)
maniau namie neberandi driezo  lotuliukas.gif

schmoll.gif kompe nerandu, bet ir namie buna, kad ibega drieziukas blink.gif doh.gif
Atsakyti
Lamella, super! Bet pavadinimas tai mano akimis netinkamas, niekas cia neverkia, kaip tik labai siltos, grazios spalvos, nuotrauka spinfuliuoja lengvuma ir tyruma, o ne asaras. Nu labai patiko. thumbup.gif

Peperoni, as siaip jb ne gerbeja, bet sita labai patiko, labai grazios "spalvos". thumbup.gif Ir antras planas gerai ziurisi.

Zitlali, labai zaviuosi tavo progresu ir aktyvomis pastangomis. drinks_cheers.gif Gal truputi su sypsena ziuriu i tai, kad is pradziu deklaravai, kad tau nepainka dirbtines photoshopines spalvos, o dabar pati gausiai naudoji efektus. smile.gif Bet tokia daugumos is musu pradzia (kaip ir mano - as tai is viso pradziu pradzioj). Tavo portretuku tai vat spalvos man ir nelabai. O siaip turi gera fotografo aki, pagauni puikiu kadru! bigsmile.gif Saunuole, varyk i prieki!

Ninin, koreguotas kelias man labiau patiko.

Ju.Ju, vienisa grazuoli jei pakadruotum labiau i trecdali, butu labai grazu, geros spalvos.

Sidabrine, mano akimis, pagrindine klaida, kad teko ieskoti po visa foto, ka tu cia norejai nufotografuoti! biggrin.gif Po to pamaciau ta varle. Netinkamas kadravimas (varle per viduri). O va antras varlynas jau kompoziciskai gerai ziurisi.

Ruste, sveikatos ir stiprybes jums!!!
O antyte netinkamai pakadruota (sucentruota).

Mergaites, o man zinokit truputi liudna del to, kas darosi musu temoje per paskutines gal dvi savaites. verysad.gif Toks jausmas, kad temele pamazu virsta tiesiog malonaus pasibendravimo, pasipliurpimo, o ne mokymosi fotografuoti vieta. Kazkaip labai aiskiai jauciu, kad kokybe slysta is ranku, belieka tik begimas pavirseliu. Va, ir pazengusios mus anksciau taip daznai savo apsilankymais dziugindavo, o dabar tik pasirodo kaip jaunas menulis ir dingsta, toks jausmas, kad pasimeta musu bruzgynuose...
Musu cia siaip labai daug, virs keturiasdesimt, taigi, labai lengva linksmai uzsipliurpti ir pamirsti, ko cia susirinkom. Bet juk visa diena temoje sedi tik keli zmones, o dauguma uzsuka viena ar du kartus per diena, o tada jau tenka ilgai skaityti visos dienos pasibendravimus. Man asmeniskai labiau patiktu, jei cia butu vengiama bereikalingu pasiplepejimu ir pasalines informacijos. Taciau pabreziu, kad sakau tai visai nekategoriskai, tiesiog visai nepiktai ir geranoriskai pasakau savo nuomone. Jei daugumai toks temos pobudis patinka - as ne pries, viskas tvarkoj. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 10 balandžio 2009 - 09:03
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 10:00)
labas rytas,

laikykis Ruste 4u.gif o jus eisit pas gyd su tokia tempa? blink.gif

paukstis super thumbup.gif ryskus... tik kadruociau kitaip, gal pailga daryciau... ne kvadrata... ax.gif
Atsakyti
Rustė tai visai negerėja situacija pas jus unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 10:02)
laikykis Ruste  4u.gif o jus eisit pas gyd su tokia tempa?  blink.gif

paukstis super  thumbup.gif ryskus... tik kadruociau kitaip, gal pailga daryciau... ne kvadrata...  ax.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 10, 10:02)
Rustė tai visai negerėja situacija pas jus  unsure.gif  unsure.gif

gal neisim, paskambinsiu gydytojai, gal ji iki mūsų ateis (gretimam name mes nuo poliklinikos).

Antino ir "panelė" buvo (žinokit drasūs ten vaikštinėja tie paukščiai pakrante, ir nebijo ohmy.gif ) (už kadravimą nebarkite, nemoku gi dar...čia tik su ryškumu bandau susidraugauti)

user posted image
Atsakyti
Na, seselis tikriausiai nuo taves krenta ant paukscio, gal f pamazinciau, kad isplauktu truputi fonas (as megstu taip, bet nebutina tongue.gif ) ir tiek... ir nefotografuociau is savo akiu lygio tiesa.. nes taip visi mes matome pauksciukus... gal truputi pritupus, ar prigulus ( lotuliukas.gif ) ar nzn net...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 balandžio 2009 - 09:09
Labas rytas gamtos megejoms biggrin.gif panasu, kad pavasaris atejo i sita skyreli... lotuliukas.gif

Puke - o man kazkaip pirmasis kadravimas labiau patiko - bet is esmes tai abi gerai - antrai gal tada dar daugiau nurezciau virsugalvio... g.gif Nu bet is kur tas kristolas tavo foto - isduok paslapti... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 10:06)
Na, seselis tikriausiai nuo taves krenta ant paukscio, gal f pamazinciau, kad isplauktu truputi fonas (as megstu taip, bet nebutina tongue.gif ) ir tiek...

šešėlis nuo medžio...ot ir nepamačiau doh.gif ...nu kitam kartui žiūrėsiu tongue.gif

o f pas mane nėra ax.gif , mano fatikas muilas automatinis tongue.gif
Atsakyti